Bildirim
Akdeniz üniveritesi Gazetecilik?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Okunur tabi çok da avantajları var. Şahsen bir arkadaşım okuyordu okul dönemi ve daha okul zamanında birçok yerde boy gösteriyordu. Antalya ayrıca turistik ve kışında ılıman olduğu için birçok iş fırsatı buluyorsun. Mesela benim arkadaşım daha okurken birçok seminere katılmıştı spor kamplarındaki şimdiden tanıştığı çok kişi oldu. Birde Altın Portakal var öğrenciler orda da görev alıyor. Ben okumanı tavsiye ederim. Tam açıklayamasamda durumu :D eğer üstüne düşersen kendini geliştirme imkanın çok yüksek. -
hocam şimdi şöyle birşey var, bu bölümü icra etmek için diplomaya gerek yokmuş misal ben işletme okuyarak gazetecilik alanında kendimi geliştirip mesleği icra edebilirmişim. gel gelelim bölüm güzel ama biraz arkeoloji gibi, okuması güzel eğlencesi sonrası yok. ama akdeniz üniv de de okumak zevkli olur diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X