Şimdi Ara

Akdeniz Tıp Hakkında Sorularınızı Cevaplayabilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
13
Favori
10.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalışmayı seviyorsanız, iyi bir hekim olmak istiyorsanız Akdeniz size hayat boyu yardımcı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monte.Cristo

quote:

Orijinalden alıntı: bugraer27

eğitimi %100 türkçe mi

%100 Türkçe.

o zaman hiç hazırlık okumadan direk başlıcaz demi. Ayrıcak okul ne zaman başlayıp bitiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: minervan

Sizce erciyes mi akdeniz mi siralamalari farkli biliyorum ama genede fikrinizi ogrenmek istedim

Ailenizin yanı çok daha rahat olur ama eğer diyorsanız ki ben yaparım tek başına, Akdeniz her yönüyle Erciyes'ten daha iyidir.
  • 15 Eylül - 15 Haziran, hazırlık bu sene kalktıysa direkt başlayacaksınız. Kılavuzu kontrol edin, hazırlıktan bahsedilmiyorsa direkt başlarsınız.
  • Monte.Cristo M kullanıcısına yanıt
    Siralamam 7071 akdeniz 6730la almis erciyes 9binlerde kayseride yasiyorum ve siralamama bakarak tek yazilabilecek erciyes gibi cunku ustteki unilerin gelme ihtimali dusuk alttakilerde hitit (corumda) ankara istanbulda bazi vakiflar konya(ki konyada 3 tip fakt var cok mantikli gelmiyor) sonra erciyes geliyor.Aklim cok karisik olabildigince cok fikir almaya çalışıyorum tabi arasitiriyorumda.Siz ne dusunuyorsunuz durumum icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minervan

Siralamam 7071 akdeniz 6730la almis erciyes 9binlerde kayseride yasiyorum ve siralamama bakarak tek yazilabilecek erciyes gibi cunku ustteki unilerin gelme ihtimali dusuk alttakilerde hitit (corumda) ankara istanbulda bazi vakiflar konya(ki konyada 3 tip fakt var cok mantikli gelmiyor) sonra erciyes geliyor.Aklim cok karisik olabildigince cok fikir almaya çalışıyorum tabi arasitiriyorumda.Siz ne dusunuyorsunuz durumum icin

Çukurova'yı araştırın, çok kaliteli bir hastanesi var ve üniversite de kökü bir üniversitedir. Sadece fiziksel koşulları Akdeniz kadar değil. Beğenmezseniz 2. sene merkezi yerleştirme puanınız ile erciyes'ten devam edersiniz. adana çok güzel bir şehirdir. Mutlaka araştırın çukurova''yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: letal100

çukurova tıp mı akdeniz tıp mı

Kesinlikle akdeniz. Çukurova seçmeyin ziraat mühendisliği istemiyorsanız:D Ayrıca tıpta çok vakit bulunmaz ama gezmeyi seven biriyseniz de adana hiç öyle bir yer değil.

• Öncelikle merhaba Benim sıralama 6177 geldi uludağ yazmayı düşündüm fakat eğitim sistemi klasikmis bu sistemin iyi olmadığını duydum Eskişehir kocaeli ve akdenizden hangisini önerirsiniz veya o sistemde uludağ dermisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antep muğla maraş afyon kütahya kırıkkale bunlar hakkında bilginiz var mı sıralamam 11800 çok kararsızım mersinde oturuyorum hangisini tercih etmeliyim
  • çukurovaya niye bu kada karşısın
  • 5,5 k sıralamam akdeniz yazmayı düşünüyorum.

Amfiye sığmamak gibi bir sorun var mı?

Alanya ile 6 sene beraber mi gideceğiz? Onlar taşınacak mi ilçeye. .

Kitaplara ne kadar bütçe ayırmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 2 Temmuz 2015; 13:51:29 >
  • quote:

çukurovaya niye bu kada karşısın

Adana'da yaşıyorum ve üniversite öğrencileriyle çok muhabbetimiz oluyor ve bu şehir öğrenci için uygun değil, tıp ekipman açısından yetersiz zaten ayrıca üniversiteye metro yok, üniversite şehrin dışında kalıyor ulaşım can sıkıcı oluyor genelde. Ancak üniversite hastahanesi iyidir ona sözüm yok. Benim abimde akdeniz ve çukurova tıp arasında kaldı Akdenizi seçti ve akdeniz çukurovanın altındayken o sene geçti.

• abin memnunmu tercihinden
  • quote:

abin memnunmu tercihinden

Evet memnun. Ancak şunu belirteyim büte kalmanın en kötü olduğu yerlerden birisi akdeniz tıp, abim diyordu millet bimde bile mayolu gezerken sen hayvan gibi ders çalışıyorsun yoksa kalırsın diyordu ancak hoca ve ekipman açısından çok iyi. Kendisi evde kalıyor (kira değil yatırım amaçlı ev almak mantıklı eğer durumumuz varsa, okul bitince satabilirisniz de kiraya da verebilirsiniz), tabldot usulü yemek yaygın ve gayet ucuz, 4-5tlye 1kişi gayet rahat doyar. Kiralık evler de çok yaygın ve uçuk fiyatlar da değil. Apart oteller(erkek tıpcı için yurt zor olur) tek kalırsa aylık 500-600civarı oluyordu.

• kızlarla aranız nasıl? ASOSYAL İNEKLER Mİ??
  • SLM hocam Akdeniz tıp 6730 dan alıo acaba bu son kıŞımı yoksa daha yukarılar olabılırmı çünkü 272 kişilik kontenjanı var ?? Yardım ederseniz sevınırım
  • Selam hocam sıralamam 4.5k burayı düşünüyorum erzurumdayım başka nereye gidebilirim ? seneye çıkmış sorular kalkacakmış diyorsunuz heralde nasıl olacak zorlaşacak mı? diğer tıplara göre kolay mı yoksa daha mı zor ? yakınında kiralık ev var mı?
  • usta ceza puanı sistemi noluyor bilgi verirsen memnun olurum
  • Akdeniz tıpı baya araştırdım ben bilgi vereyim ceza puanı şu oluyor kardeşim. Baraj 60 puan ve sen mesela 50 aldın. Barajdan 10 puan düşük aldığın için 10 puanda senden kırılıyor yani notun 40 oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.