Şimdi Ara

Akdeniz Tıp Hakkında Sorularınızı Cevaplayabilirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
13
Favori
10.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki alanya tip akdenize tasinirsa siniflar kalabaliklasmaz mi.bu da akdenizi olumsuz etkilemez mi.bi de derse giren hocalarimiz ayni mi olacak eger ayni olursa ne anlami kaldi akdenizin hocam...sunuda sorayim akdeniz tip mi uludag tipmi neden?ben uludagin daha iyi oldugunu duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monte.Cristo

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Bu sene taban kaçla kapatır acaba,,??

Puan olarak bilmiyorum ama sıralama çok ufak yükselir bence.

alanya tıpı kazanırsak akdeniz üniversitesinde okuyacağız fakat akdeniz tıpın imkanlarından yararlanabilecek miyiz mesela akreditasyon , erasmus vs
  • hocam sıralmamam 6827 okul1.liği var uludağ akdeniz yazıcam bunlar gelmezse 3 , 4 ,5 tercihlerim ne olsun ( biraz garanticiyim) osmangazide okuyanlarla konustum iyi değil diyorlar fikirleriniz cok önemli lütfen yardımcı olun

• Ne kadar masraf oluyor peki tıp okurken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCrescent

Ne kadar masraf oluyor peki tıp okurken?

Bu nasıl soru? Biraz ciddi sorular sorun lütfen. Ne kadar harcarsan o kadar gider.
  • Hocam yurt imkanları hakkında bilgilendirir misiniz?Örneğin ortalama fiyatlar ya da üniversiteye uzaklık gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rekt -- 12 Temmuz 2015; 16:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraer27

5900 LERDEYİM ilk tercihimi 9 eylül yazıcam sizce 2. tercih uludağ mı akdeniz mi

AKDENİZ DAHA İYİ 5900 DOKUZ EYLÜL GELMEZ ZATEN
  • SLm hocam Çukurova tıp ile EsKişehir Osmangazi tıp arasında kaldım gaziantepte oturuyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ???
  • son team S kullanıcısına yanıt
    Çukurova
  • quote:

quote:

Bu nasıl soru? Biraz ciddi sorular sorun lütfen. Ne kadar harcarsan o kadar gider.

"Maalesef yok. Bana tıp fakültelerini genel olarak (tıpta ne kadar para harcanır, tıp fakülteleri zor mudur, her şeyi ezberliyor musunuz, latince zor mu, kadavra gördünüz mü gibi) veya Akdeniz Üniversitesi hakkında sorabilirseniz yardımcı olurum."

Yukarıda da böyle yazmışsın.Kendinle çelişiyorsun.Ben şehirde kendi ihtiyaçlarım için ne kadar harcanırı sormadım.Tıp okurken ne kadar masraf oluyor diye sordum kitaplar diğer araçlar gereçler felan.Seni ciddiye alıp sorduk soruları zaten.Biraz daha saygılı cevaplar verebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

"Maalesef yok. Bana tıp fakültelerini genel olarak (tıpta ne kadar para harcanır, tıp fakülteleri zor mudur, her şeyi ezberliyor musunuz, latince zor mu, kadavra gördünüz mü gibi) veya Akdeniz Üniversitesi hakkında sorabilirseniz yardımcı olurum."

Yukarıda da böyle yazmışsın.Kendinle çelişiyorsun.Ben şehirde kendi ihtiyaçlarım için ne kadar harcanırı sormadım.Tıp okurken ne kadar masraf oluyor diye sordum kitaplar diğer araçlar gereçler felan.Seni ciddiye alıp sorduk soruları zaten.Biraz daha saygılı cevaplar verebilirsin.

Önlük: 20 tl
    Anatomi atlası: 200 TL (2. dönem için)

Bunlar olması gereken en temel şeyler, ama mesela anatomi atlasını daha ucuza bulabilirsin veya süt dönemlerden rica edebilirsin kullanmak için veya kütüphaneden alırsın.

Bunun dışında fotokopiler için para vermen lazım o da 50 60 tl gider aylık. Bunlar tıp fakültesi için fix şeyler.

• Monte.Cristo M kullanıcısına yanıt
    Hocam siralama 5008. Akdeniz olucak buyuk ihtimal dokuz eylul kacicak. Tanitimina falan baktim yilda 700 bin hasta falan imkanlar iyi. 192 profesor var oda iyimis. Egitim bakimindan problem yok. Erasmus olayi hakkinda bilgi verebilirmisin? Isteyenler avrupaya falan gonderiliyomu 5 6 ayligina

• son team S kullanıcısına yanıt
    Hocam siralaman kac bende ayni durumdayim

• ben 1300. sıradayım. Antalya'da oturuyoruz. cerrahpaşa, ankara tıp ve akdeniz arasında kaldım. Cerrahpaşa veya ankara yazarsam muhtemelen yurtta kalacağım. Tıp okurken yurtta kalmak çok sıkıntı yaratır mı? Ayrıca cerrahpaşa da dersler akdenizden daha kolay diyorlar. Ayrıca internken de fazla zorlamıyorlarmış. Ankara tıpta çok zorluyorlar diye duydum. Ne yapmalıyım sizce?
  • ömür01 Ö kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle CTF.
  • Biyolojiyi pek sevmezdim ama yani tıp gelirse de illa ki çalışıcam.Sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa sevip sevmemenin bi önemi yok mu önemli olan çalışmak mı ? Birde benim sıralamam 10100 alanya tıp gelir mi sizce ? Alanya tıp tutmazsa diye arkasına sdü yazmayı düşünüyorum bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkürler.
  • yarildim Y kullanıcısına yanıt
    Ben 6914 dayım sen hocam kaçtasın !???
  • Usta okul dönemlik mi yıllık mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monte.Cristo M kullanıcısına yanıt
    9 eylülden başka yere geçiş olmuyor mu hocam
    kampüs hayatı 9 eylülde yok mu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.