Akbank’tan kovulduğum gün hayatım bitti.

-
-
Ben 30k maaş alıyorum senin kadar şikkayet etmiyorum. Daha iyi maaşlı bir yere geçmeye çabalıyorum. Sabah akşam orası hayatımı kaydırdı, burası hayatımı kaydırdı, öykü son şansımdı, yok tesisata çıktım oradan dehlendim bla bla.
Maraz sana çözüm söylüyoruz ben adam olmam diyorsun. Daha ne yapalım? Ağzına mama mı verelim kaşıkla?
-
akbanka gidip yalwarmadinizmi hic
-
Başkan lise mezunuyum. Senin gibi Akbank gibi yerlere girip 85-100 alma şansım nedir ? Yaş 36
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 28 Mayıs 2025; 13:29:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kral sen niye sürekli bot gibi aynı konuları açıyorsun hayatında yaşadığın tek olay bankadan kovulmak sanırım
sence?
-
bir sonraki konu: Seval'le çıkışta denk geldik iyi akşamlar dedim sizce doğru yapmış mıyım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah bir gün fena tokadı çarpacak ona bugünlerini çok arayacak. 😄
60k alman çok yanlış, alman gereken para max 30'dur bak max diyorum.
-
Müsrif ki? 150k'da alsa gene ağlar bu.
-
2 satır kod yazdın diye adam mı oldun?
yok zaten hayata ağlamaya ve sömürmeye gelmiş bu eleman orası ayrı
buna 50k'dan fazla para veren genius'lar da yaptıkları hatayı bikaç aya anlayıp kovuyor hocam o parayı hayalinde bile göremez
-
5 kez kovuldum.
Senin bunu başarı olarak anlatman lazım yakışıklı niye ağlıyorsun .tedx e çıkıp kovulma taktikleri adı altında bir seminer bile verebilirsin 🤪
Kurt kocayınca çakalların maskarası olur.
ayıp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
60 bin niye verilir ki anlamıyorum? Mesleği yok birşeyi yok vasıfsız. Üniversite bitirmekle vasıf kazanılmıyor zaten cv'ye bakan işe almaz. Tip desen o ayrı bir garabet. Psikolojik sorunlu olduğu bakışlarından belli.
bir sonraki konu: Seval'le çıkışta denk geldik iyi akşamlar dedim sizce doğru yapmış mıyım.
|
Ben 30k maaş alıyorum senin kadar şikkayet etmiyorum. Daha iyi maaşlı bir yere geçmeye çabalıyorum. Sabah akşam orası hayatımı kaydırdı, burası hayatımı kaydırdı, öykü son şansımdı, yok tesisata çıktım oradan dehlendim bla bla. Maraz sana çözüm söylüyoruz ben adam olmam diyorsun. Daha ne yapalım? Ağzına mama mı verelim kaşıkla? |
Kral sen niye sürekli bot gibi aynı konuları açıyorsun hayatında yaşadığın tek olay bankadan kovulmak sanırım
![]() |
60k alman çok yanlış, alman gereken para max 30'dur bak max diyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X