Şimdi Ara

Akbank’tan kovulduğum gün hayatım bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harcırahlarla 100k’yı görmüştüm. Doktor kadar kazanıyordum. Şimdi 60k alıyorum. Cuma günü mülakat için maaşa 85k dedim olur dediler eğer şehir dışına yollayacaklarsa yine 100’ü görürüm. Finans sektöründen de kurtulmuş olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 30k maaş alıyorum senin kadar şikkayet etmiyorum. Daha iyi maaşlı bir yere geçmeye çabalıyorum. Sabah akşam orası hayatımı kaydırdı, burası hayatımı kaydırdı, öykü son şansımdı, yok tesisata çıktım oradan dehlendim bla bla.

Maraz sana çözüm söylüyoruz ben adam olmam diyorsun. Daha ne yapalım? Ağzına mama mı verelim kaşıkla?

• Ben 30k maaş alıyorum senin kadar şikkayet etmiyorum. Daha iyi maaşlı bir yere geçmeye çabalıyorum. Sabah akşam orası hayatımı kaydırdı, burası hayatımı kaydırdı, öykü son şansımdı, yok tesisata çıktım oradan dehlendim bla bla.

Maraz sana çözüm söylüyoruz ben adam olmam diyorsun. Daha ne yapalım? Ağzına mama mı verelim kaşıkla?

• akbanka gidip yalwarmadinizmi hic   

• Başkan lise mezunuyum. Senin gibi Akbank gibi yerlere girip 85-100 alma şansım nedir ? Yaş 36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 28 Mayıs 2025; 13:29:3 >
  • Kral sen niye sürekli bot gibi aynı konuları açıyorsun hayatında yaşadığın tek olay bankadan kovulmak sanırım

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

sence?  

• bir sonraki konu: Seval'le çıkışta denk geldik iyi akşamlar dedim sizce doğru yapmış mıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt

Allah bir gün fena tokadı çarpacak ona bugünlerini çok arayacak. 😄

• 60k alman çok yanlış, alman gereken para max 30'dur bak max diyorum.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Müsrif ki? 150k'da alsa gene ağlar bu.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

2 satır kod yazdın diye adam mı oldun?

• _zer0_ kullanıcısına yanıt

yok zaten hayata ağlamaya ve sömürmeye gelmiş bu eleman orası ayrı

buna 50k'dan fazla para veren genius'lar da yaptıkları hatayı bikaç aya anlayıp kovuyor hocam o parayı hayalinde bile göremez

• Aliyenidogan A kullanıcısına yanıt

5 kez kovuldum.

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

Senin bunu başarı olarak anlatman lazım yakışıklı niye ağlıyorsun .tedx e çıkıp kovulma taktikleri adı altında bir seminer bile verebilirsin 🤪

• Aliyenidogan A kullanıcısına yanıt

Kurt kocayınca çakalların maskarası olur.

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    ayıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 60 bin niye verilir ki anlamıyorum? Mesleği yok birşeyi yok vasıfsız. Üniversite bitirmekle vasıf kazanılmıyor zaten cv'ye bakan işe almaz. Tip desen o ayrı bir garabet. Psikolojik sorunlu olduğu bakışlarından belli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.