< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (44. sayfa)
-
-
bu davet kodunun bir önemi var mı? davet edene ekstra chip para falan tanımlıyorlar mı
-
Bilgileri girmemle şubeye gidin mesajı geliyor. Ne yaptıusam mobilden üye olamadım. Varmı bu sorunu aşan?
-
Yillar öncesinden bir hesabiniz vs olabilir. Aynisi arkadasimda oldu, subeye gittikten sonra halloldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobilden akbanklı olana diyor şubeye gidince 5000 chip nasıl kazanilacak
Artı para başvurusunu kabul etmiyor şubeye gelmeniz lazim diyor
Bankadaki memur da hiç böyle işlem yapmadım diyor
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bu Axess üye işyerlerinin tam listesini nereden bulabilirim acaba?
-
Yalandan iş adresi ve iş telefonu ekle ve akbank mobilden gelirini yüksek yaz 2 gün hiç artı paraya başvurma sonra mh ara mh üzerinden başvur. 100-200 tl başvur
-
herşeyi yaptım 2 hesapta total 10k chip para var ama 25 gündür basılmıs akbank kart kuryeye verilecek diyorum chip kredi kartına aktar neymiş akbank kart teslim edilmeden olmazmış :/
-
Arkadaşlar bu yatan chip paraların geçerlilik süresi var mı?
-
-
Kampanya şartlarını tamamlar tamamlamaz ücretsiz EFT hemen tanımlanıyor mu hocam? Akbank'tan tekrar transfer ederken uğraşmayalım.
-
Eft ücretsiz olayı Şartlar tamamlandıktan bir gün sonra olmuştu bende. Yani chip yatınca.
Bazılarında ise hemen oluyormuş. Müşteri temsilcisi öyle demişti.
Benden bir kez ilk gün kesti eft 5 TL. Ertesi gün chip yatınca denemelik para attım kesmedi.
Arkadaşlar bu 5000 TL chip paranın görevleri nelerdir sırayla yazacak bir arkadaş var mı ??
akbank mobil'den banka hesabı açma, artı para (kmh) hesap tanımlaması, 1 adet otomatik ödeme talimatı ve hesaba her ay 25000 tl para girişi (sadece 1-2 saat giriş çıkış yapsanız yeterli).
-
Kimlik doğrulama başarısız oldu diye bir uyarı çıktı ??diğer banka hesabım ile doğrulayalım ve kurye ile ilerleyeciğim diye bir şeyler çıktı
hangisini seçmeliyim arkadaşlar bu 5000 chip paraya başvuru yapacağımda ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut5566 -- 7 Ocak 2023; 12:59:51 >
Once ki hesapta bloke vs olmus olabilir, onu kaldirip giris yapmanizi sagliyorlar. En azindan arkadaşımın sorunu bu sekilde cozuldi. İnaktif musteri oldugu icin hak kazandi sanirim.
Sorun yok işlemleri mobilden başlattığınız için şubeye gitseniz de yararlanabiliyorsunuz. Bana da böyle oldu.
-
Evet gelir. Önemli olan işlemleri mobilden başlatmak.
-
Mevcutta banka kartim var tekrar banka kartimi cikarmam lazim bu kampanya icin?
Edit: gerekmiyomuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 9 Ocak 2023; 14:27:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X