Şimdi Ara

AkBank Mevduat Hesap Cüzdanı | Yardım edebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
32.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu hesap cüzdanında banka hesap no nerede 16 karakterli bir hesap numarasına rastlamadım cüzdanda.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akbank Mevduat Hesap Cüzdanı

Akbank Mevduat Hesap Cüzdanı, Akbank hesap sahiplerine hesap hareketlerini takip etmek, bakiye sorgulamak ve para transferi yapmak için kolaylık sağlayan bir hizmettir.

Akbank Hesap Cüzdanı Nasıl Alınır?

Akbank Hesap Cüzdanı'nı almak için Akbank şubesine gitmeli veya Akbank İnternet Bankacılığı ya da Mobil Bankacılık uygulamasını kullanmalısın. Hesap Cüzdanı'nı talep ettikten sonra, şubeye giderek veya adresine gönderilmesini talep ederek teslim alabilir veya Akbank İnternet Bankacılığı ya da Mobil Bankacılık üzerinden görüntüleyebilirsin.

Akbank Hesap Cüzdanı Görüntüleme

Akbank Hesap Cüzdanı'nı görüntülemek için Akbank İnternet Bankacılığı veya Mobil Bankacılık uygulamasına giriş yapmalısın. "Hesaplarım" sekmesinden "Hesap Cüzdanı" seçeneğini tıklayarak cüzdan bilgilerine ulaşabilirsin.

Akbank Hesap Cüzdanı Fotokopisi Nasıl Alınır?

Akbank Hesap Cüzdanı'nın fotokopisini almak için Akbank şubesine gitmeli veya Akbank İnternet Bankacılığı üzerinden talep etmelisin. Şubeye giderek kimliğini göstererek fotokopi talebinde bulunabilirsin. İnternet Bankacılığı üzerinden ise "Hesaplarım" sekmesinden "Hesap Cüzdanı" seçeneğine tıklayarak "Fotokopi Al" düğmesine basmalısın.

Sonuç

Akbank Mevduat Hesap Cüzdanı, hesap hareketlerini takip etmek ve çeşitli bankacılık işlemlerini kolayca gerçekleştirmek için kullanışlı bir araçtır. Akbank şubesi, İnternet Bankacılığı veya Mobil Bankacılık kanallarından hesap cüzdanına erişebilir ve ihtiyaçlarına göre fotokopisini alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 16 karakterli hesap numarası değildir o kredi kartı numarasıdır yada banka kartı numarasıdır.
  • zatenb akbank hesap numaran 16 karakterli olmazz...

00 diye baslayan toplam 7 8 hanelidir ve birde sube kodu vardır.
  • 16 haneli müşeri numarası olabilir şubenin sağ tarafında yazması lazım yazar iyi bak sen en kötü ihtimal akbank telefon bankacışığı ara onlar numaranı söylerler yaz defterinin üzerine
  • ad Soyadın Altında

xxxxxxx-xxxx diye bir numara olması lazım baştaki hesap numarası diğeri şube kodu
  • benimkine baktım sol üstte hesap no yazıyor.0055737 havale yapabilirsin...
  • arkadaşlar arkadaşım para göndermem için iki numara göndermiş bu btm de kullanılan diye 16 haneli bi de bankadan yatırmak için diye 12345 şeklinde 5 haneli numara yazmış bunların hangisi hesap numarası hangisi şube kodu yardım edebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 haneli olan şube kodu 5 yada 7 haneli olanda havale için kullanılan hesap numarandır her ay ablam para yolluyorum eminim
  • sevgili dostum bu bahsettiğin 3 haneli numara 16 hanenin sonundaki numara mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

3 haneli olan şube kodu 5 yada 7 haneli olanda havale için kullanılan hesap numarandır her ay ablam para yolluyorum eminim

sa kardeşim bana 4 haneli söylediler doğrudur dimi akbank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur yazıcı

quote:

3 haneli olan şube kodu 5 yada 7 haneli olanda havale için kullanılan hesap numarandır her ay ablam para yolluyorum eminim

4 dedilerse şube kodunun başına 0 koy.

ama dediğim gibi ben 3 haneli giriyorum hep şube kodunu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur yazıcı

quote:

4 dedilerse şube kodunun başına 0 koy.

ama dediğim gibi ben 3 haneli giriyorum hep şube kodunu.

eyw kardeşim iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.