Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YKB hesabı yok. E devletten geçiş yaptık bakalım. Kredi kartlarındaki puan kampanyaları gibi satır aralarında kalan ince noktalar olmasın diye buradan da danışmak istedim. Yanıt için çok teşekkürler

• Akbank dan emekli maaşı alan biri cep uygulamasından promosyon güncellemesi yapabılırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Promosyona dahil fatura talimatı verene chip para yatan oldu mu?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Otomatik fatura talimatı için 250 chip yattı mı?

• press-tij kullanıcısına yanıt

yatmadı.Sizin durum nasıl?1. faturam cep telefonum geçen ay otomatik ödemeden tahsil edildi.Otomatik ödeme talimatı verdiğim 2.fatura doğalgaz faturası 2 ayda bir fatura çıkıyor.Bu ay borç çıktı 12.09.2022 de son ödeme gözüküyor.

Bir arkadaş aşağıdaki şekilde cevap yazmıştı.Yatan arkadaşlar bilgi verrise sevinirim.

"Hak edilen chip-para tutarları, kampanya koşulları gerçekleştikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içinde Akbank kart'a veya Akbank kredi kartına yüklenecektir."

Bir süre daha beklemek lazım 250 TL Chip-Para için.

• Merhaba arkadaşlar,

Axeses ağustos ayınca k.kartına başvurdum.Dün teslim alabildim.Harcamaya yeni başlayacağım.Emekli maaşı taşıma sırasında başvuruda 01.09.2022-30.09.2022 arasında 1.250 tl harcama sözüne 250 tl chip para verilecekti.Onu kabul ettim.

Ayrıca mesaj geldi.

Degerli musterimiz, Axess ile 9 ay boyunca her ay 1000 TL harcayin, aninda size ozel 150 TL chip-para kazanin! Harcama hedefinizi gerceklestiremediginiz her ay en fazla 16,67TL chip-paraniz geri alinacak. Yeterli chip-paraniz olmamasi halinde ilgili tutar Axess hesabiniza borc olarak yansiyacak. Katilmak icin hemen ..... yazip 6665'e gonderebilirsiniz. Detayli bilgi icin www.axess.com.tr/64e8 Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz.

https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/axess-wings-750tl-kampanyasi.aspx? bunu ağustosta müracaat et ,eylülde harca da vardı.

Bu kampanyalara birleştirebiliyormu?Yoksa 1.ciye katıldım diğerlerine katılamıyormuyum?

Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Eylül 2022; 15:32:7 >

• Önceden İş Bankası kullanılıyordu fakat promosyonu daha düşük tutunca Akbank'a geçiş talimatı verildi. Ekim ayı maaşını

Akbank'tan alırken promosyon da ekim ayında yatacaktı.

İş Bankası promosyonu 7500 TL olarak yükselttiği için kurulu düzeni hiç bozmamak adına (Mobil bankacılık kullanımı vs) ve tabi daha yüksek tutarda promosyon alabilmek için maaşı geri İş Bankasını taşıyabilir miyim ? Akbank ile promosyon sözleşmesi yapıldı fakat elime henüz herhangi bir tutar geçmedi Ekim ayında yatacağı için.

İptal işlemi için de illa şubeye mi gitmem gerekiyor ?

Güncelleme:

Şubeye gidilip promosyon ve otomatik fatura ödeme talimatları iptal edildi. Promosyon yatmadığı için zaten daha bir rahat oldu işlem. Sadece banka hesabı açmış ve kredi kartı almış olduk fakat kapattırmayı düşünüyoruz sonraki süreçte kullanmayacağımız için. Haftaya İş Bankası'na geçiş için görüşmeye gidilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 9 Eylül 2022; 23:59:53 >

Daha yatmadı. İki fatura ödendi.

İlk promosyon kampanyası 31 ağustos ta bitiyordu.

Ondan sonraki 10 iş gününde yatması gerekiyor.

Biraz daha bekleyelim olmazsa ararız bankayı.

Genelde kampanyalar birleşiyor.

Bugün kampanyalarla ilgili akbanka destekten yazdım.Eşime ek k.kartı da istemiştim.20 gün oldu kart basımda bugün gecikme için özür mesajı geldi 15 eylüle kadar 500 tl harcamaya 150 tl chippara vardı yetişmezse o ne olacak mh den telefonuma dönüş istedim soracağım.

• Selamlar herkese, umarım iyidir herkes.

TEB 8000 veriyor, haberiniz yoksa bir yazıp kaçayım istedim :)

www.teb.com.tr
    Emeklilerimize 1000 TL'ye Varan Promosyon | Türk Ekonomi Bankası
    https://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/
  • Maaş taşıma sonucunda
    Ek olarak verilen çip parası yatan oldumu,
    Yaklaşık dört beş tane kayıt açtık hala olumlu geri dönüş olmadı.
    Üstünemi yatacaklar acaba!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 işgünü yazıyor.

• diğer konu kaldırılmış neden kaldırdılarki finansbankla ilgili bir konuyu orada araştıracaktım

• Bu tutarlar hala çok düşük en az 10 bin olması lazım

• mur37 M kullanıcısına yanıt

150 tl 9 ay kredi kartı 1.000 tl harcama sözüne yattı.Banada yükledikleri hoşgeldin 30 tl chipparayı 12.09.2022 de tekrar silmişler.Kullanım süreside yoktu.250 tl fatura talimatı chippara yatmadı.

• 250 fatura talimatı chipparanın üstüne yatıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bugün mh lerini aradım 1.250 kredi kartı harcamaya 250 tl chippara ve otomatik fatura talimatları için 250 tl nin önce ayın 20 sinde yatacağımı söyledi.Ben 10 iş günü deyince en geç cuma gününe kadar yatar dedi. Çok bilgili değiller.Bocalıyorlar.Bekleyeceğiz yatmazsa kayıt açacağım.

Otomatik fatura talimatı chip para için mh leri peyderpey yatıyor dedi.Yatan arkadaş varmı?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.