Şimdi Ara

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
648
Cevap
30
Favori
74.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim gözlemlediğim en düşük akbank veriyor

ama kamuya göre yine yüksek faizi.

• yapı krediye 1 sene önce taşımıştık, . eski promosyonu iptal edip yeniden taahhüt vermek için ille de şubeye mi gitmek gerekir,
    telefonla yada internet şubeden de oluyor mu bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Bugün önce maaşım akbanka yattı.Peşine 750 tl promosyon yattı.Kalan 6.250 tl de öğleden sonra yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Eylül 2022; 13:51:15 >
  • İş bankası 7500 yaptı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teb 8000 tl yapt

Bugün önce maaşım akbanka yattı.Peşine 750 tl promosyon yattı.Kalan 6.250 tl de öğleden sonra yattı.

Emekli maaşımı akbanka taşıdım.2 fatura otomatik ödeme taahhütü vermiştim.1 tanesi telefondu o ödendi.2.fatura doğalgaz olunca 2 ayda bir geliyor bu ay ödeme sonrasında mı 250 tl chip para yatacak?

Ek k.kartı içinde 15 eylüle kadar 500 tl harcamaya 150 tl chip para teklif ettiler onu da kabul ettim.Bugün gördüm chip para yatmamış epey şikayet var.Bu şekilde ek k.kartı alıp harcama yapıp chippara yatan arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Eylül 2022; 23:25:15 >

"Hak edilen chip-para tutarları, kampanya koşulları gerçekleştikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içinde Akbank kart'a veya Akbank kredi kartına yüklenecektir."

Bir süre daha beklemek lazım 250 TL Chip-Para için.

• Arkadaşlar babamın maaşını garantiye geçirdik. 1 eylül ilk maaşını aldı. 2 eylül promosyonu yatmış. Benim davet kodumu girmişti, yani ben davet ettim ama 250 liram yatmamış. Aynı gün yatırmıyorlar mı? Biraz daha bekleyeyim mi?

• ben gecen ay iş bankasına taşıdım 5000 tl aldım sımdı 7500 oldu bu farkı bızde alabılıyormuyuz..

• bayar28 kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorsunuz.

• Merhabalar, banka promosyon için başvuru sürüyor mu Bi yakınım ziraatten geçiş yapacaktı sanırsam bilmiyorlarmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt

Geçtiğimiz ay 3 emekli yakınımın maaşını garantiye taşıyacakken sizin mesajınızı görüp beklemeye karar vermiştim.

Emekli yakınlarım temsili:

Akbank emekli promosyonu 7000 TL oldu (garanti 7250, yapı kredi 7250 - güncel)
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Yapi krediye gitsinler 7500 devamke yAda akbank 7000+500 devam ama hergun akbank gun gun uzatiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • malum bankanın bazı şubeleri maaşını başka bankaya taşımak isteyenleri vazgeçirmek için böyle oyalama taktikleriyle vs. durum bundan ibaret. Bu kamulardan olabildiğince uzak duracaksın hocam ben bunu bilir bunu söylerim.

Yazdığınız bankalardan birine ben götüreyim akrabaları daha fazla vakit kaybetmeden.

• notebookmania N kullanıcısına yanıt
    Aynı gün yatırıyorlar

• Ziraatten geçen ay akbanka taşıdık, geçen ay ziraatten aldık bu ayın maaşınıda 26sında promosyon ile akbanktan alıcaz.

Tebe geçmek istiyoruz sorum şu
    1 - Tebe geçersek bu ayı promosyonsuz akbanktanmı alıcaz ziraattenmi
    2- Tebe mobilden başvuru varmı, akbanktan iptal edip mobilden yapabilirmiyiz

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YKB'ye geçmek istiyoruz babamın emekli maaşı için. E devletten kendimizin geçmesi yeterli midir acaba promosyon için? Daha önce tecrübe eden arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkür ediyorum.

• scorpion0404019 S kullanıcısına yanıt

Nerden istersen geçebilirsin, hesabı var mı YKB... En pratik yol, mobil uygulamalar şu yoldan geçersin bu hak oluyor gibi bir durum yok. Her yol promosyon:)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.