Şimdi Ara

Akbank atm si paramı yuttu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten iyi akşamlar karta borcumu öderken şerefsiz atm parayı aldı sonra arıza hatası verdi sonra kartımı geri verdi ama para orda kaldı. başında bekledim parayı kimseye vermesin die 15 dk sonra makine kendine geldi tekrar para yatırdım çektim giden paramdan iz yoktu. Eve geldim çağrı merkezini aradım 2 saat bekledim açan yok arkadaşlar ne yapmam gerekiyor ?

• mail falan atmanl azım hallolur mutlaka
  • Endişe etmeyin hocam, paralar her sabah sayılır. Fazlalık çıkacağı için paranızı geri alırsınız. Bu gibi durumlarda, bankamatik paranızı sıkıştırırsa, paranın ucundan biraz kopartın. Ertesi gün tekrar götürdüğünüzde kopan parçayla, paranızı geri verirler.
  • Açana kadar ara, zaten bir sonraki para değişiminde içinde fazla para olduğu ortaya çıkar, senin söylediğinde aynı miktarsa verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atm nin numarasını alıp bankaya gidebilirsin. Köşesinde bir yerinde yazar ekranın.
  • çağrı merkezini arıyorsun kaç para yutttuğunu ve atm numarasını veriyorsun 1 hafta içinde geliyor dert etme
  • Yarin banka önünden yatirdiysa git bankaya söyle güvenlikteki koşiye ilgilenirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopar parayı diger parçayı sana versinler sende bantlarsin

• Geçen yaz Akbank ATM'sinden para yatırırken benim de başıma geldi. Banka daha yeni kapandığı için içeride güvenlik vardı, anlattım durumu müdürü çağırdı. Müdür geldi aşağıya ona da anlattım durumu sanki parayı zorla kaptırmışım gibi insanların içinde bağırmaya başladı bana. Ben senle uğraşmak zorundamıyım, senin yüzünden 3 kat aşağıya indim, bir tek senin mi paranı yuttu bu makine diye bağırdı bana. O günden beri Akbank'ı kullanmıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.
  • Telefonları acmadıkları için bende mail attım en azından bildirimde bulundum yarın 9 da giderim bankaya inş yamuk yapmazlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

Geçen yaz Akbank ATM'sinden para yatırırken benim de başıma geldi. Banka daha yeni kapandığı için içeride güvenlik vardı, anlattım durumu müdürü çağırdı. Müdür geldi aşağıya ona da anlattım durumu sanki parayı zorla kaptırmışım gibi insanların içinde bağırmaya başladı bana. Ben senle uğraşmak zorundamıyım, senin yüzünden 3 kat aşağıya indim, bir tek senin mi paranı yuttu bu makine diye bağırdı bana. O günden beri Akbank'ı kullanmıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.

zaten bende paramı alıyım neo kartımı yırtıp atmayı dusunuyorum... giden paranın üstüne 2 saat telefon ücretide eklendi bu ne rezalet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.