Şimdi Ara

(Bitti) Akbank 5000 TL ChipPara (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
52
Favori
91.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M.hizmetlerini arayıp kredi kartına aktarmak istediğinizi belirtin,aktarıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu para transferini başka birinin Akbank hesabından gönderince oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadima kullanıcısına yanıt
    Olur hocam kimin hesabından gönderildiği önemli değil

• bende de göründü kampanya , diğerlerini yaptım ama artı para'ya başvurmak için hesapta para olması daha mı iyi olur? sıfır bakiye ile başvurunca çıkmayabilir mi?

• Benim akbank mobilimde kampanyalar kısmında gözüküyordu kazanan akbanklı kampanyası, şimdi gözükmüyor. Süresimi doldu acaba?

• yusernfn Y kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor hocam ara ara kontrol edin tekrar gelecektir.

• Babam için başvuru yapmıştım, kendisi emekli. Artı para başvurusu 1 haftadır onay bekliyor. Bir çözüm yolu yok mu bunun ?

• legaLAlien kullanıcısına yanıt
    Bilgilerimden çalışan olarak değiştirin belki onaya düşer

• parayı kaç gün tutmak gerekiyor daha önce yazılmıştır gerçi ama bakamdım

• redwyne kullanıcısına yanıt
    5 dk bile yeterli, ilgili kampanya kısmını kontrol edin o kısımda bu ayın para girişi görevini tamamladın uyarısı verecek

• Bu banka kadar rezilini görmedim inaktif müşteri diye katılayım dedim artı paraya basvurum reddediliyor bilgilerimi güncelledim olmadı banka şubesine gittim banka uygun görmemiştir dediler sebebini soruyorum bilmiyorlar findeksten raporuma bakıyorum sıkıntı yok kredi limitim hala var nerde yanlıs yapıyorum anlamadım bu konularda bilgili arkadaslardan yardım rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonchalnt -- 11 Şubat 2023; 19:37:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chip para kampanyası güzeldi. Görmemi sağlayan herkese teşekkür ederim. Faizsiz nakit avans çekemedim o biraz üzücü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecndm -- 12 Şubat 2023; 11:46:51 >
  • bende de aynı durum var. henüz şubeye gitmedim ama ilk baştan bilgileriniz güncel değil başvuru için şubeye bekliyoruz dedi, sonrasında mobil uygulamadan 1-2 defa deneyince onay vermedi. ama neye göre onay veriliyor anlamış değilim.

sizin hesabınızda para var mı? ya da para aktarım görevini yaptınız mı? ben henüz o aşamayı yapmadım. acaba hesapta para olmadığı için mi onay vermiyor. ?

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    İlk basvurduğumda yoktu sonra bir miktar para ekleyip denedim yine olmadı

• Ben mobilden başvurdum, aradılar ama kimlik doğrulama için şubeye yönlendirdi. Mobilden başladım şubeden devam edince kampanya geçerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali119 -- 12 Şubat 2023; 10:44:45 >
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    Evet. Ben ve kardeşim de mobilden başladık, şube ile devam ettik. İkimizde de gözüktü kampanya.

• Emrecndm E kullanıcısına yanıt

Eski kimlikle mobilden başlayıp şubeyeden bitirsek oluyormu arkadaşlar nfc yok telde.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum maalesef.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.