Şimdi Ara

Akasa Vortexx Tuhaf Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün elime geçen vortexx i hemen 4850' me montajladım ve kullanmaya başladım fakat ne tuhaftırki crysis e girince 15 dk sonra reset atmalar başladı. CPUZ ye girmek için çift tıkladığımda yada ati ccc ye girmek istediğimde mavi ekran alıyorum. Isınmasın diye akasa memory cooling kit bile aldım. Şu anda ekran kartımın ısısını ölçemiyorum bir kaç program denedim bakmak için onlarda da mavi ekran aldım.
    EVEREST Ultimate Edition açılıyor fakat gpu ısısı yok ondada (kurduğumdan beri yazımıyordu =) )

• vidaları çok sıktıysan olur öyle şeyler yada gpu'yu etrafını iyice temizleseydin
  • vidaları çok sıkma gibi bir problem olmaz olamazda çünkü vidaların ortası delik ve çok sıkılmasına izin verilmiyor.
    Eski termal macunu iyice temizledim 2 defa.
  • Takarken birşey olmuş ki paso mavi ekran veriyor.. kartı iyice incele olmadı tekrar orjinal soğutucuyu tak öyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 14 Ekim 2008; 0:06:45 >
  • termal macunun dışına taşması problem yaratır mı peki?
    biraz fazla sürdüm çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: g00ch

termal macunun dışına taşması problem yaratır mı peki?
    biraz fazla sürdüm çünkü

yaratır tabi gpu'nun kenarında kondansatörler var ufak ufak onların aralarını ve üstlerini iyice temizle çok sürmene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 14 Ekim 2008; 0:19:42 >
  • ilk termal macunu sürerken babam komple sürmüş kondansatörlerede sonra temizledim onların hepsini. Eski fan ı takıp ccc yi yada cpuz tekrar denicem artık yarına kaldı bu saatten sonra uğraşmak istemiyorum sağol arkadaşım. Yarın sorun çözülmezse tekrar uplarım konuyu iyi geceler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zalman ZM600-LE ses problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

termal macunun dışına taşması problem yaratır mı peki?
    biraz fazla sürdüm çünkü

Termal macununuz iletkense (gümüş içerikli vs.) sorun oluşturabilir.
    Termal macunu ısı iletimini arttıran bir eleman olarak değil de daha çok gözle görülmeyen porları-boşlukları dolduracak bir eleman olarak görün.
    Yani macunu yaldır yaldır sürmeyin , mümkün olduğu kadar ince sürmeye gayret edin ve soğtucunun da GPU'yu sıkıştıracağını hesaba katarak taşma olabileceğini düşünün ; az sürün ama yayın.
  • pakette ne kadar varsa hepsini süreyim dedim yarısı bile çok geldi sonradan fark ettim. Demekki tek kullanımlık değilmiş sizce sorun ondan mı kaynaklanıyordur? Bi termal macun bu kadar mı etki eder yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g00ch -- 14 Ekim 2008; 22:37:11 >
  • Bu arada diğer referans soğutmada arka tarafından sıcak hava dışarı doğru çıkarılırken bu vortexx te böyle bir hava akımı göremedim havayı içeri doğru üflemesi lazım değil mi?
  • bir sorunsuz takıp kurulumu yap ısı dgerlerıne gore yorum yapılır tabi

ugras biraz bence etki etmeyecek bir şeylede silebilirsin en iyisi diş fırçaşıyla fırcalamaktır bence sildikten sonra,sonra hafifce birdaha sil dene
  • quote:

pakette ne kadar varsa hepsini süreyim dedim yarısı bile çok geldi sonradan fark ettim. Demekki tek kullanımlık değilmiş sizce sorun ondan mı kaynaklanıyordur? Bi termal macun bu kadar mı etki eder yahu..

yuh yaww hepsi sürülürmü macunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

pakette ne kadar varsa hepsini süreyim dedim yarısı bile çok geldi sonradan fark ettim. Demekki tek kullanımlık değilmiş sizce sorun ondan mı kaynaklanıyordur? Bi termal macun bu kadar mı etki eder yahu..

yuh yaww hepsi sürülürmü macunun

sakin ol baba yavaş yavaş arkadaşta öğrenir(ya bu forumu çookk seviyorum ya hayattaki en kaliteli eğlencelerimden biri)

• baba naaptın sen hepsi sürülür mü yaaa neyse sen iice temizle alkol ya da macun temizleme kitlerinden al kartı yakarsın animallah mercimek tanesi kadar sürmen yeterli
  • Ne bileyim o kadar çok sürülmeyeceğini. Adamlarda azcık koysalarmış macunu .. Hallettim normale döndü sağolun =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.