Merhaba arkadaşlar akasa venom toxic'in yan paneline 20 cm çapındaki fanları sıkıntısız olarak takıp, kullanabiliyormuyuz? İyi geceler.
20 cm fanlar için yuvalar yok yalnız .. Fan yuca ları şöyle 2x12/14cm, 2x23cm, 4x12cm ... Yanlış değilsem takılmıyor ..
quote:
Orijinalden alıntı: Zerdova
20 cm fanlar için yuvalar yok yalnız .. Fan yuca ları şöyle 2x12/14cm, 2x23cm, 4x12cm ... Yanlış değilsem takılmıyor ..
Hocam linkteki konu sahibi hocamla da mesajlaştım takabiliyormuşuz,kendisi uzun vida kullanarak montaj yapmış.20 cm'lik CM mega flow almayı düşünüyorum,fikirleriniz neler?
Ben ürün özelliklerine baktım ona göre söyledim. Nasıl takıyorsa dene .. !
Ürün özelliklerine ben de baktım araştırmadan gelip te buraya konu açmış değilim,nasıl takacağımı da sormadım size,sadece takmayı düşündüğüm fan hakkındaki görüşlerinizi sordum ama gördüm ki fikir alınacak birisi değilmişsiniz.
@Zerdova
Dolphin/Lion
kullanıcısına yanıt
Vallaha niye sinir yaptığını anlamadım . Arkadaş takmış konuştum dedi bende dene dedim nasıl takılıyorsa . çOk alındın gailba Neyse haydi kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Zerdova
Vallaha niye sinir yaptığını anlamadım . Arkadaş takmış konuştum dedi bende dene dedim nasıl takılıyorsa . çOk alındın gailba Neyse haydi kolay gelsin.
Üslubunuz sert hocam,benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünebilir ilgilendiğiniz için teşekkür ederim