Şimdi Ara

AKASA VENOM TOXIC KULLANANLAR ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar akasa venom toxic'in yan paneline 20 cm çapındaki fanları sıkıntısız olarak takıp, kullanabiliyormuyuz? İyi geceler.

• 20 cm fanlar için yuvalar yok yalnız .. Fan yuca ları şöyle 2x12/14cm, 2x23cm, 4x12cm ... Yanlış değilsem takılmıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

20 cm fanlar için yuvalar yok yalnız .. Fan yuca ları şöyle 2x12/14cm, 2x23cm, 4x12cm ... Yanlış değilsem takılmıyor ..

Hocam linkteki konu sahibi hocamla da mesajlaştım takabiliyormuşuz,kendisi uzun vida kullanarak montaj yapmış.20 cm'lik CM mega flow almayı düşünüyorum,fikirleriniz neler?

http://forum.donanimhaber.com/m_61065930/tm.htm
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Ben ürün özelliklerine baktım ona göre söyledim. Nasıl takıyorsa dene .. !
  • Ürün özelliklerine ben de baktım araştırmadan gelip te buraya konu açmış değilim,nasıl takacağımı da sormadım size,sadece takmayı düşündüğüm fan hakkındaki görüşlerinizi sordum ama gördüm ki fikir alınacak birisi değilmişsiniz.

@Zerdova
    Vallaha niye sinir yaptığını anlamadım . Arkadaş takmış konuştum dedi bende dene dedim nasıl takılıyorsa . çOk alındın gailba Neyse haydi kolay gelsin.
  • quote:

Vallaha niye sinir yaptığını anlamadım . Arkadaş takmış konuştum dedi bende dene dedim nasıl takılıyorsa . çOk alındın gailba Neyse haydi kolay gelsin.

Üslubunuz sert hocam,benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünebilir ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

@Zerdova

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sert adamımdır
  • quote:

Sert adamımdır

, tekrar sorayım hocam cm mega flow hakkındaki görüşleriniz neler
  • Hım benim tavsiyem Aerocool Shark serisinin 20 cm leri olur ...! Onu kullanıyorum ben memnunum. Tabi cm mega flow kullanmadım ama .
  • quote:

Hım benim tavsiyem Aerocool Shark serisinin 20 cm leri olur ...! Onu kullanıyorum ben memnunum. Tabi cm mega flow kullanmadım ama .

Teşekkür ederim hocam,onu da bir inceleyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.