Şimdi Ara

Akaryakıtta ÖTV Zammı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
3
Favori
17.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi şöyle bir şey göz ardı ediliyor Hollanda da ki asgari ücretli istediği ülkeye tatile gidebiliyor bizim asgariler ise bir maaşı cebe koysa kapıkuleye varmadan bitiyor.

Adamların pasaportu ve paraları değerli. O yüzden bizim emekliler bimde kavanoz kapağı kuyruğundayken adamlarım emeklisi acaba bu yaz nereye gitsemi düşünüyor.

Bunu bile bile "omo benim hollondolu orkodoşlarım ülke dışına çıkmıyor" demek komiklik oluyor.

• Yerel seçimde bi kaç tane belediye kaybedilirse erken seçim yüklenir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ApexiRubber kullanıcısına yanıt

Bizim ailemizi karpuz gibi yarıp ikiye böldüler, solcu aileyi parçaladı bu bölücüler, seçime gidip CHP'ye oy atan solcu bildiklerimiz aşırı saflıklarıyla kavurdular yaktılar ortalığı, eminim durumumuza bir yerleriyle gülüyorlardır...

Başta muhalif görünümlü TELE1, Halk TV, Ulusal TV ve KRT'yi kınıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt

Kardeş Hollandalılarin tatile çıkmalarınının sebebi ülkelerinin. Tatil köyü gibi bir ülke olmasından kaynaklı ve ayrıca kültürlerinde öyle denize girme felan yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Herkes bugün mutluydu Kayseride. İstanbulu bilmem.
    Sen gerçekten çalışanların 55% asgari ücretmi alıyor sanıyorsun? İşerenler vergi kaçırmak için asgari ücreti beyaz geri kalanını elden ödüyor. Vergiyide bu şekilde az ödüyorlar.

Haaa ondan sonra benzine ve mazota zam geldi, tabiiki gelir devlete vergi geliri lazım 😉

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    O başka, ülke dediğin 100 km ileride. Elini kolunu sallaya sallaya gider.
    İstanbulda avrupa yakasından asya yakasına gider gibi ülke değiştiriyorlar.

Senin gibi fanatik akpliler yiyecek ekmek bulamasa akpye laf söyletmemek için mutlular. biz objektif, aklı başında insanlardan bahsediyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Devlette vergisini her urunden almayi bilsin. Hollanda devleti duzgun vergi alaniyor diye akaryakitami yuklenecek? Yada ulkenin dogusundakiler elektrik faturasi odemiyor diye, bunu batidakileremi odetiyor? Turkiyede boyle ama.Hukumet kacak isciligi tesvik ediyor, kacak gicmenler olmasa ekonomi batardi diyor sen gelmis burda bergi vermemek icin asgari icret gisteriyor diyorsun. Hukumet hic kayit yapmayin multeci calistirin diye tesvik ediyor, simdi senmi yalancisin hukumetmi?

Ben akpartili degilimki ben RTEciyim 😉.

Farkı var mı?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    100% katiliyorum sana. Devlet bu konuda cok ama cok eksik kaliyor. Denetim heryerde sart. Bakkalda aldigin 2 liraligin denetimi bile olmasi lazim.

Hemde nasil. Akparti eski akparti degil bunu herkes bilmekte, ak partilliler dahil.

Akp içinde rteden habersiz nefes alınmıyor. Siz sadece olumsuz hiçbir şeyi kabul etmediğiniz için bu algıyı yapıyorsunuz. Akpnin sebep olduğu her sorunun sorumlusu rtedir.

Bu ötv zammını rte yaptı ama ak vekiller operasyon falan dedi.

• Daha cok zam gelir. 30bin liralik kapitalle kurulmus hayali firmalara milyon dolar paralar aktariliyor. Hayali firmalarla hayali ihracatlar yapiliyor, yapilan aslinda acik, milletin paralari hazineden cikarilip birilerinin ceplerine bosaltiliyor. Hazinedeki aciksa tekrar milletten cikariliyor. Milletse bunu yapandam hesap soracagi yerde, oh iyi yaptin deyip tekrar hazinenin anahtarini bir 5 yil daha bunlara teslim ediyor. Sonrada duzelecek diye bekliyorlar sadece duzuluyorlar.

• Bunlara oy verenler zaten halinden memnunlar.siz kime ohh oldu iyi oldu,az bile oldu gibi laflar ediyorsunuz onu anlamadim.😂hergün secim olsa yine en az yüzde 52 oy alırlar

• O kadar yok. Slovenya ve Avusturya fiyatlarına bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akaryakıt bir ayda %70 zam gelmiş ise yarın tüm ürünlere bu oranda zam gelecek

Yarın sakın ağlamayın kendi düşen ağlamaz

Türk milletinde şuan Paranın alım gücü eksik, eğlence eksik, huzur eksik.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Bir sinema bileti 120 TL tam, 105 TL öğrenci. Bir aile 2 yetişkin, 2 çocuk sinema bileti fiyatı 450 TL, 4 tane mısır 400 TL

Şimdi soruyorum 100 dk bir filmi izlemenin maliyeti hiç bir şey yapmadan bir aileye 850 TL. Bu normal mi ?

Burada bir eksikliğim yok , aksine üzerine verdiğim fazla para var.

Sinema lüks tüketim mi? 4 kişilik bir aileye maliyeti 1000 TL neredeyse!

Sanki eksiklik bende değil de sizlerde...

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    İroni yapmıştım hocam. Anlıyorum seni.

Hollandada yaşıyorum, Kayserideyim şuan.
    Dün Boynerden 3 t-shirt polo tarzı birşey aldım. 2 tanesi Beymenden 1 tanesi Maviden. Yalan olmasın 1780 TL ödedim.
    200 euro bozdum 29,50den.
    3 parça 60 euroya patladı ama TL cinsinden korkunç rakam.

Şimdi kura baktım pişman oldum, euro 30 lirayı geçmiş 31e gitmekte.

• En basidinden Vatzap durum ve diğer sosyal medya hesaplarımda, 1 kişi bile bu zamlarla alakalı hiçbir paylaşım yapmadı, tepki göstermedi.. Okadar bastırıldı millet.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.