< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akaryakıt zammı neden habersiz yapıldı ?

-
-
cuma akşamı ufak bir zam, pazar akşamı da okkalı bir zam geleceği perşembe günü haber verilmişti
-
Dün sosyal medyada paylaşılıyordu ötv zammı geleceği.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankaradan yola çıktım saat 23 gibi. Benzin fln aldım, İstanbul'a vardım saat 3 buçuk gibi tekrar benzin alayım dedim inanın her ne kadar giren çıkana alissak dahi bu sefer cidden şok oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şüphe yok ki fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren, rızıklandıran ancak Allah’tır.
hadisi ile hükümet üzerine hiç bir sorumluluk almadan zam yapıyor.
yanlız şöyle bir şey de var; akepe tayfasının bir kısmı zamları allah yapıyor derken, imanı zayıf akepeliler zamları cehapenin yaptığını iddia ediyor, bu grup acilen dini eğitime tabi tutulmalı
-
Mazuta zam gelmiyeydi de Kudüs mü düşseydi, erkek erkege mi evlenseydik?
Allah devletimize zeval vermesin. Hökümet cok iyi
Dün gece camilerde sela verilirken tabelaları değiştirdiler demek.
-
-
Fiyatlar bütün dünyada olduğu gibi güncellenmiş.bundan doğal ne var? Arabaya az binip yürüyüş yapalım sağlıklı yaşayalım.Allah(c.c) hepimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Aman hocam sorun hunharca gelen zamlar değilde haber verilmemesi mi?
Yerel seçimlere 3 ay kalana kadar daha çok heberli / habersiz zam gelecek...
Siz (hepimiz) her şekilde her gece tetikte olun....
acıyo
-
petrol cıkmıstı ne oldu o iş
-
Neden 3 ay kala?
Öyle uzun süre önceden planlı mı oluyor bu işler?
Ohhhhhhhhhh
Ezanlar susmayacak !!!
Seçim atmosferi oluşana kadar bindirecekler. Seçim yaklaşınca insanların zamları unutmaları için bir boşluk bırakacaklar. Seçim geçtikten sonra onlar da geçi... şey yani zamlara devam edecekler.
-
Meeeee, yol yaptı.... Meee, Gabar'dan petrol fışkırıyor... Meee, Togg.... Meeeeee, hain Kılıçdaroğlu...
Haberli yapılsa ne olcak habersiz yapılsa ne olcak Allah aşkına seçimde gördük herkes paşa paşa oturacak
Sebze meyve kargolar yada herhangibir nakliye hizmetleri ne yapsın sırtında mı taşısın.Bir şeye teşvik için zam yapılmaz yönlendirme yapılır
Sela okundu ya zamdan önce
Duymadinizmi
Teşekkür ederim....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Mazuta zam gelmiyeydi de Kudüs mü düşseydi, erkek erkege mi evlenseydik? Allah devletimize zeval vermesin. Hökümet cok iyi |
Sela okundu ya zamdan önce
Duymadinizmi |
Şüphe yok ki fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren, rızıklandıran ancak Allah’tır. hadisi ile hükümet üzerine hiç bir sorumluluk almadan zam yapıyor. yanlız şöyle bir şey de var; akepe tayfasının bir kısmı zamları allah yapıyor derken, imanı zayıf akepeliler zamları cehapenin yaptığını iddia ediyor, bu grup acilen dini eğitime tabi tutulmalı |
Benzer içerikler
- geri vitese takıldığında sağ aynanın aşağı inmesi
- gaza basınca gelen pervane sesi
- motor üflemesi nasıl anlaşılır
- megane 3 coupe
- euro 5 motor hangi araçlarda var
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- 35 tfsi ne demek
- habaş otomotiv
- ford elektrikli suv
- opel mokka 2021
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X