Akaryakıt pompacısı olmak

-
-
Hep ayaktasın zorluğu o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her saniye başı araç gelmiyor ki hiç mi oturmaya zaman yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oturma zamanı varda oturtmazlar bide yoğunluk çok olan yerler var kışında soğuk olur
-
Duruma göre bakarız artık birazdan gideceğim akşam yine yazarım
Gece mi gündüz mü?
-
Şuan 16.00 00.00 olacak
Gece 12'den sonra olsaydı sıkıntı olurdu da bu saat aralıklarında pek sıkıntı olmaz.
-
gececi olmak hoşuna gidebilir
-
-
millet asıl işi artı ek işi ypıyor biz harbi bunlarla başa çıakmayız bu seviye başka seviye (yersen)
-
Asıl iş derken normalde iş yerlerine yemek satıyorum ama sigorta falan yok o yüzden buraya girdim aslında bunun asıl iş yemek işininde ek iş olması lazım gibi gözüküyor
yok hocam zaten size demedim tam olarak, böyle çevrede llafı geçen oradan oraya koşturuyomuş kovalıyormuş havası veren ama tek yaptığı arkadaş akraba ya da kavşak yapısının verdiği ilişkiler ile çevresinin ara komisyonculuk bağlantı işlerini yapıp iki al ver hayat yaşayıp 3 işe yetiyor ne başşaklı herif denen tiplere lafım, kimseye yük olmadan zorunda kalmadan ekmeğinde olana laf yok bizde ordayız zaten, başarılar, açık havada tatlı iş olur pompalamasyon şu dönemde
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X