< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 31 Ağustos 2025; 0:6:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 31 Ağustos 2025; 0:6:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam geçmişte lpg'li araç kullandım.Araca ucuz yakıt çok aldım ama problem yaşamadım.Her zaman depoyu dolduruyordum,istasyonun birinde 28-28,5 lt alan depo 32 lt aldı ve hala doldurmaya devam ediyordu.Aynı istasyonu farklı araçla denedik yine aynıydı.LT'de hile yapıp ucuz satıyorlardı.O istasyon harici 10 marka denemişimdir hiçbir zaman sorun yaşamadım.Alpet hariç çekiş hiç düşmedi. not:Araçta Landirenzo marka lpg vardı,bilenler bilir en iyilerden birisi landirenzo. |
Perşembe gününden geçerli motorinde 2,10 TL civarında fiyat artışı beklenmektedir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 2 Eylül 2025; 21:7:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 2 Eylül 2025; 18:16:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
opec petrol üretimini günlük 400 varil artırdı! petrol fiyatları dakikalar içinde -%2 düştü! |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PETROL FİYATLARINDA SON 1 AYDAKİ DÜŞÜŞ %10'U AŞTI! ![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |