Şimdi Ara

Akali Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gardaşlarım selam , bugün akaliyi aldım oynadım biraz ama pek bişey anlamadığım söylenemez oldukça eğlenceli bir heroya benziyor.Şimdi aranızda biliyorum vardır pro şekilde akali ile uzun zaman geçirmiş kişiler soruyorum , skillerini - buildini - spellerini ve combo'larını açıklayabilecek bir arkadaşa ihtiyaacım var , umarım yardımcı olabilirsiniz.. Şimdiden teşekkürler.

• Ben de yeni aldım sayılır ama önce q yü fulluyorsun en çok vuran atağı da o zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Ben de yeni aldım sayılır ama önce q yü fulluyorsun en çok vuran atağı da o zaten.

Tamamda biraz okudum ve anlayabildiğime göre Q skili enerjisini 35 olarak hızlı şekilde dolduruyor ... ama diğer skilleri içinde geniş bi anlatım biçimi olsa gerçekten çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoT31

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Ben de yeni aldım sayılır ama önce q yü fulluyorsun en çok vuran atağı da o zaten.

Tamamda biraz okudum ve anlayabildiğime göre Q skili enerjisini 35 olarak hızlı şekilde dolduruyor ... ama diğer skilleri içinde geniş bi anlatım biçimi olsa gerçekten çok iyi olacak.

Ben önce r ye basarak yanına gidiyorum sonra w ile güvenlik sağlıyorum sonra q sonra auto attack sonra e sonra doldukca q e diye gidiyor
  • Şu linkte işinize kesinlikle yaracağını düşündüğüm birkaç bilgi paylaşmıştık arkadaşlarla. İncelemenizi tavsiye ederim. Bugün, daha 5 dakika önce 27-4-8 mi ne yaptım o build ile. Gerçi Hextech'i unuttuğumdan Rylai ve Rabaddon'dan sonra yaptım ama yine de bir sorun olmadı.

http://forum.donanimhaber.com/m_48940330/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48961054
  • Teşekkürler bilgi için genel olarak tüm skilleri ve combo'yu çözmüş durumdayım biraz pratik gerekiyor tabiki fakat şuan için ihtiyacım olan sağlam bir build ve ne yazık ki bunu mobafire'e giremediğim içiin gideremiyorum sadece düşünerek yapıyorum ama o da pek yararlı olmuyor.Sizin yaptığınız ve güzel olan buildler var ise belirtirseniz sevinirim.Bir de sanırım bot'u çıkardıkdan sonra direk rylai gitmek yararımıza olacaktır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğim linke tıklamadığını anlıyorum bu mesajından. Bir tıkla, pişman olmayacaksın.

Not: Kalbi olan tıklamasın.
  • Ben önce hextech revolver alıyorum sonra +20 magic penetration veren ayakkabı alıyorum.Sonra Giant's belt alıyorum.Sonra hextech i tamamlıyorum.Sonra rylais i tammalıyorum sonra Guinsoos alıyorum oyun bitiyor genelde.Bu buildle başlarda çabuk ölme probleminden kurtuluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Verdiğim linke tıklamadığını anlıyorum bu mesajından. Bir tıkla, pişman olmayacaksın.

Not: Kalbi olan tıklamasın.

Tık yapıp inceledim , yanlış düşünmüşsün fakat oldukça iyi bilgilere sahip : )
  • Skilleri:

Skilleri q ve e ağırlıklı aç. Sadece 5 levelde 1 kez w ver. İşin püf noktası q skillini attıktan sonra normal vuruş yapmakta. O yüzden comboyu r-q-auto attack-w-e yerine q ile başlayarak yani: Q-r-auto attack-w-e şeklinde yaparsan kill kaçırman imkansızlaşır. Teamfightlarda ks olur diye dalmaktan çekinme. Hem beraber savaşmışsınız o kadar ks sayılmaz o. "Q-auto attack" ile minion kaçırma. 10. dakikaya kadar 2 kill alırsan oyunu sırtlarsın.

İtem olarak:

Ben ayakkabı ile başlayıp ilk dönüşte 1200'lük Hextech'i, 2. dönüşümde ise Will of Ancients ve Sorcerer's Bots'u (High cc enemy için Mercury olabilir.) bitiriyorum. Sonrasında Rylai's Crystal Scepter -> Lichbane -> Banshe's Veil -> ve oyunun gidişatına göre Force of Nature veya Rabadon's Deathcap veya Abyssal Scepter alıyorum.

Yani şöyle söyliym ben sadece q+auto attack yaparak caster çok rahat kesiyorum. (Lux tarzı.) Ayrıca unutmaman gereken en önemli şey. Ultiyle atladıktan sonra direk yere Twilight's Shroud (W skillin) atman. Böylece +30 Armor Mr bonusunun yanında, energy'n ya da ultin dolana kadar görünmezlik sana süre kazandıracaktır.

Bu arada oyunun sonuna doğru Will of Ancients satıp son item olarak Zhonya's Hourglass yapabilirsin.

• İlk önce Q yu fulle.2. levelda W Ye ver, Sonra bidaha hiç dokunma W ye.

Birisine saldırırken İlk önce Q ile başla, Sonra R at, ilk auto attack i yaptıktan sonra W kullan, ama adam kaçıyorsa koşu yoluna atmaya dikkat et. Slowluyor çünkü.Gerisini savaşın gidişatına göre ayarlarsın. Item build vermiyeceğim çünkü yukarıda verilmiş zati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

Skilleri:

Skilleri q ve e ağırlıklı aç. Sadece 5 levelde 1 kez w ver. İşin püf noktası q skillini attıktan sonra normal vuruş yapmakta. O yüzden comboyu r-q-auto attack-w-e yerine q ile başlayarak yani: Q-r-auto attack-w-e şeklinde yaparsan kill kaçırman imkansızlaşır. Teamfightlarda ks olur diye dalmaktan çekinme. Hem beraber savaşmışsınız o kadar ks sayılmaz o. "Q-auto attack" ile minion kaçırma. 10. dakikaya kadar 2 kill alırsan oyunu sırtlarsın.

İtem olarak:

Ben ayakkabı ile başlayıp ilk dönüşte 1200'lük Hextech'i, 2. dönüşümde ise Will of Ancients ve Sorcerer's Bots'u (High cc enemy için Mercury olabilir.) bitiriyorum. Sonrasında Rylai's Crystal Scepter -> Lichbane -> Banshe's Veil -> ve oyunun gidişatına göre Force of Nature veya Rabadon's Deathcap veya Abyssal Scepter alıyorum.

Yani şöyle söyliym ben sadece q+auto attack yaparak caster çok rahat kesiyorum. (Lux tarzı.) Ayrıca unutmaman gereken en önemli şey. Ultiyle atladıktan sonra direk yere Twilight's Shroud (W skillin) atman. Böylece +30 Armor Mr bonusunun yanında, energy'n ya da ultin dolana kadar görünmezlik sana süre kazandıracaktır.

Bu arada oyunun sonuna doğru Will of Ancients satıp son item olarak Zhonya's Hourglass yapabilirsin.

Çok teşekkürler , işime yaradığını söyleyebilirim , oldukça iyi anlatmışsınız . : )
    @ hünerli : sizede teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: CoyoT31

quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

Skilleri:

İtem olarak:

Çok teşekkürler , işime yaradığını söyleyebilirim , oldukça iyi anlatmışsınız . : )
    @ hünerli : sizede teşekkürler .

Rica ederim, iyi oyunlar.

• bak kardeşim tane tane anlatıyorum ..
    ad+ap karışık runler ile başlayabilirsin yada ap+can emme runleriylede girebilirsin sana kalmış..
    oyuna gir bir bot 4 can pot alıp mid lane gidiyosun.. 6 lv olana kadar rakibe ölümcül hasar veremezsin bunu unutma bu yüzden olabildigince çabuk 6 oluyosun.. 3 lv oldugunda rakibe sinsice yaklasıp tam üstüne w acıyosun yavaşlıcak. yavaşladıktan sonra q atıp yanına gidip bir düz vuruş yapıyosun sonra e vuruyosun ve geriye geliyosun.. 6 lv olana kadar w q e şeklinde harraslıyosun.. 6 olunca ultinin en az 2 olana kadar bekliyosun ve 6 olunca combatı başlat ultin ile :)
  • W yi fazla kullanmıcan adam yakındaysa Q-R-E uzaktaysa R-Q-E başka bişi yok bu kadar lichbane aldığın için bide basic atack vur oldu bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: violet1661

bak kardeşim tane tane anlatıyorum ..
    ad+ap karışık runler ile başlayabilirsin yada ap+can emme runleriylede girebilirsin sana kalmış..
    oyuna gir bir bot 4 can pot alıp mid lane gidiyosun.. 6 lv olana kadar rakibe ölümcül hasar veremezsin bunu unutma bu yüzden olabildigince çabuk 6 oluyosun.. 3 lv oldugunda rakibe sinsice yaklasıp tam üstüne w acıyosun yavaşlıcak. yavaşladıktan sonra q atıp yanına gidip bir düz vuruş yapıyosun sonra e vuruyosun ve geriye geliyosun.. 6 lv olana kadar w q e şeklinde harraslıyosun.. 6 olunca ultinin en az 2 olana kadar bekliyosun ve 6 olunca combatı başlat ultin ile :)

Helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozet : r+r+r+r+r+r = pentakill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • combosu : rweqeqwewrqeqwewqerqwew
  • combosu: q+aa+e+q+aa+e aralarda r yi istediğin gibi atabilirsin çok harcamamaya bak r yi kaçarken yakalayabilirsin. w yi olduğun alana atabilirsinde atmayadabilirsin sana kalmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.