Şimdi Ara

Akali hakkında sorularım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu günden itibaren 20 lvl ollup darius için rünlerimi dizdim artık başka karakterler denemeye karar verdim . Önceden de denemiştimde iade etmiştim . 1 iade hakkım kaldı bu yüzden . Bende olan karakterler şöyle Malphite Master yi Darius birde Akal geldi .

Darius u oynuyorum ama artık arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Akali almaya karar verdim . Mid de oynayan arkadaşım olduğu için karakteri Lux bu arada bende top lane de oynamaya karar verdim sizce bu doğru mu akali top da oynar dediler ama sorayım dedim . Taktiğim ne olması gerek minyon kesmem gerek ancak öyle bir skill yok sanırım sadece 1 oyun attım varsa kusuruma bakmayın .

İnternetten baktım buildlere hextech gunblade çıkın diyorlar genellikle sonra abyysal scepter sonra rylai felan . Bu doğrumudur yanlışsa build verebilirmisiniz top lane için . Birde warmog gereklimi .

Teşekkürler ..

• Soloda oynarsın ama mid daha uygun bence item olarak ayakkabı pot ile baslarsın sonra hextech yaparsın 1200g luk olanını sonrasında rylai lich rabadon ve hextechi bitirirsin ben warmog önermiyorum zhonya daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı karakterler harici özel rüne yapmak gereksiz.Bunlar ( anivia ryze twisted fate kayle..) bu tarz karakterler harıcı rune degılde daha genel runeler dızmeye bak bu 1.

buıld ve rehber arıyorsan ben bır tane yapmıstım bakabılırsın.

http://www.lolking.net/guides/142276
  • kırmızılar m. pen, büyükler ap, sarı ve maviler ap per level 18 lvlde 60 ap+7.8 m. pent.
    per level olayını soracak olursan belli bir levelden sonra standart olanı geçiyor.
  • Akali iyi assassin hele ultinde 3 stack varsa Adamın olduğu yere W at sonra r-q-e-q-aa-r-q-e attın mı adamdan eser kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Bazı karakterler harici özel rüne yapmak gereksiz.Bunlar ( anivia ryze twisted fate kayle..) bu tarz karakterler harıcı rune degılde daha genel runeler dızmeye bak bu 1.

buıld ve rehber arıyorsan ben bır tane yapmıstım bakabılırsın.

http://www.lolking.net/guides/142276

Baktım ancak mid lane için yazıyor ben top lane için bir build istiyorum arkadaşlar veya akali top lane de oynar mı bunu demeye çalışıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk B.

Akali iyi assassin hele ultinde 3 stack varsa Adamın olduğu yere W at sonra r-q-e-q-aa-r-q-e attın mı adamdan eser kalmaz

Teşekkürler deneyeceğim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soloda rakip shen picklerse takımda müsaitse akali picklerim solo topda iş görür yani build olarakda genelde aynıdır bi şey daha ekliyim bazıları mana yok diye lich bane çıkmaz ama ben çıkıyorum gerçi herkezin kendi kararı
  • Abyssal yerine bir sürü alternatif var boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rünlerini öğrenebilir miyim?

• AP,AD vs. şeklinde rün dizersen daha iyi olur.Akali top lanedede oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

rünlerini öğrenebilir miyim?

daha yeni 20 lvl oldum ve oynadığım hero darius için rünlerimi dizdim . saldırı , zırh , büyü direnci sırasıyla . cevherlere de saldırı gücü aldım . Yetenek alacağım ileride .
  • Yeni bir build buldum ve şöyle önceki oyunuma göre daha iyi bir sonuç aldım ama hala çok kolay yatıyor .

hextech , sihitbaz papuçları , rabadon , koruyucu melek voic staff ( hiçlik değneği ) , lich boğan . bu nasıldır daha mı iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiDefanc3

Yeni bir build buldum ve şöyle önceki oyunuma göre daha iyi bir sonuç aldım ama hala çok kolay yatıyor .

hextech , sihitbaz papuçları , rabadon , koruyucu melek voic staff ( hiçlik değneği ) , lich boğan . bu nasıldır daha mı iyi ?

imzamdaki rehberden yararlanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: AntiDefanc3

Yeni bir build buldum ve şöyle önceki oyunuma göre daha iyi bir sonuç aldım ama hala çok kolay yatıyor .

imzamdaki rehberden yararlanabilirsin.

Rehberi tamamen okudum ancak ilk başta almamanız gereken hero lara dariusu da eklemişin aksine ben dariusu severim iyi kill alırım takımla yardımlaşırım gerektiğinde anlamadım neden böyle yazdığınızı açıklarmısınız . Tf de kullanılacak mükemmel ultisi var bence ve q skili de nazaran öyle . Akali aldım . Ama arkadaşım yakın arkadaşlarımdan biri mid gidiyor lux ile . Birşey demiyorum o yüzden top gidebilir miyim . Gidersem neler yapmam gerek hala anlayamadım arkadaşlar .

• herzaman akali için mid oyna . 6 olana kadar adama vurma 6 olunca ultiyle adama saldır smartcast kullan sonra rabadon ve lich bane al zaten tek atarsın qnq
  • Top da oynanır ama ben Akali yi mid de daha yararlı buluyorum. Akali de farm yerine takıma yardım etmek daha mantıklı. 6 ya kadar safe oynayıp, 6 da öldürebileceksen midi öldürüp bota,top a gank atmak daha yararlı bence. Akali snowball yaptımı cok fena oluyor. Gank ata ata kill/assist alıp late de carry lerine 2 vurmak daha cok hoşuma gidiyor. Top oynarken genelde farm odaklı oynıcagın için sıkıcı olabilir
  • Akali için build item isimleri yanlış olabilir
    büyü nüfuzu botu-hextech silahkılıç-rabadon-lich-koruyucu melek-rylai
    hep bununla gidiyorum nedenlerine gelirsem bot zaten allahın emri gunblade aktifi ile suikastler daha hızlı oluyor rabadon daha fazla ap için lich pasifi için kasılır q'dan sonra r atmalısin kombosunda r den sonra aa yapıyor pasifi orda iş yapıyor rylai slow ve can için, koruyucu melek epey işe yarıyor tfde. solo için de aynı build yap

• Rylai'si olmayan Akali Akali değildir. Anca Aram'da geldiğimde farklı şeyler denemek için Rylai almıyorum bazen. Ama onun dışında Hextech Gunblade ile birlikte olmazsa olmaz 2 itemden biridir.

Topta Akali olur mu sorusuna gelince:

• akalinin kralı westrice dır diğer herkes onun gibi olmaya çalışr ama olamaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.