Şimdi Ara

akali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün akali aldım fakat aşırı zorlandım bu kadar beklemiyodum bana taktik build verebilecek olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rune yok mu?
  • Xin alsan zorlanmazdın.Bağ noldu şimdik?
  • OPdir.
  • Abilitye yukleneceksin 6. Seviyeye kadar yalniz kalmayacaksin 6dan sonra olabildigince rambo olacaksin takim savaslarinda cani en az olandan baslayacaksin rabadon ve linch banesiz gezmeyeceksin ve iyi oyun

Unutmusum ilk sen dalacaksin qrew qrew re gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 5 Ağustos 2012; 20:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Xin alsan zorlanmazdın.Bağ noldu şimdik?

Benimde akali tecrübem vardı farklılık olsun diye xin aldımda pişman oldum keşke akali alsaydım Xin i refundladım. Xin çok değişik geldi bana.Tank item kasmassan çok rahat ölebiliyorsun ve herhangi bir kaçma skillin yok. Rakibe daldığında ise sırasıyla e q w fln kullanıyorsun adamın hp yarıdan aşağıya iniyor ve yakalayamıyorsun kaçıyor. Bilmem belki alışmak gerekir ama benim tarzım değil gibi

Akaliye gelirsek yukarıda build verilmiş.Ad Ap carry gördüğün anda yapışırsan free kill alırsın.Combom q+r+basic attack+e eğer kaçıyorsa adamın kaçtığı yöne doğru w atmak şeklinde olup bu şekilde devam ediyordu benim

• Mid yada solo top oyna

quote:

/>
    >
    />
    >
    />

sonra

/>
    yada
    />

oyun uzarsa

/>
    >
    />

baska bı konudada yazmıstım ben bu buıld ı kullanırum. ayrıca rambo falan da deyılsın normal akalı oyuncusu ad carryı alır ve olur ıyı oyuncu ad carry yı alır ve tf den cıkar daha ıyı bır akalı ısen hem ad hem ap carry yı alıp tf yı bıtırıcek potansıyelın oldugunu unutma. 6 level a kadar farm yap yanlız olsanda ezılmezsın kolayına. ilk dalmak senın ısınde deyıl ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

Abilitye yukleneceksin 6. Seviyeye kadar yalniz kalmayacaksin 6dan sonra olabildigince rambo olacaksin takim savaslarinda cani en az olandan baslayacaksin rabadon ve linch banesiz gezmeyeceksin ve iyi oyun

ilk önce tank girer akaliyle ilk girmeye kalkışma ölürsün ad carry'yi alamadan
  • Kahka attım vallaha ılk gırmek cok super ayrıca tf da e kullanman enerjını bıtırecektır ve patetes olursun hemen e yı sadece cs ıcın kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Xin alsan zorlanmazdın.Bağ noldu şimdik?

Benimde akali tecrübem vardı farklılık olsun diye xin aldımda pişman oldum keşke akali alsaydım Xin i refundladım. Xin çok değişik geldi bana.Tank item kasmassan çok rahat ölebiliyorsun ve herhangi bir kaçma skillin yok. Rakibe daldığında ise sırasıyla e q w fln kullanıyorsun adamın hp yarıdan aşağıya iniyor ve yakalayamıyorsun kaçıyor. Bilmem belki alışmak gerekir ama benim tarzım değil gibi

Akaliye gelirsek yukarıda build verilmiş.Ad Ap carry gördüğün anda yapışırsan free kill alırsın.Combom q+r+basic attack+e eğer kaçıyorsa adamın kaçtığı yöne doğru w atmak şeklinde olup bu şekilde devam ediyordu benim

Bende de Xin yok zaten sadece bi konuda konuşmuştu da ondan öyle dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

Abilitye yukleneceksin 6. Seviyeye kadar yalniz kalmayacaksin 6dan sonra olabildigince rambo olacaksin takim savaslarinda cani en az olandan baslayacaksin rabadon ve linch banesiz gezmeyeceksin ve iyi oyun

ilk önce tank girer akaliyle ilk girmeye kalkışma ölürsün ad carry'yi alamadan

Ben giriyorum güzel de oluyor

not: siz tf'lerde ilk dalıyoruz dediğimi düşünmüşsünüz de teke tekte vb. ilk dalmak demek demiştim. tekzip yayınlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 5 Ağustos 2012; 23:22:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.