Şimdi Ara

Ak partinin istedigi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hdpye kaptirdigi oylari bence bu saatten sonra geri alicak. Neden derseniz 2 3 yildir pkk eylem yapmadigi icin akpnin kurt secmeni hdpye iyice isindi. Ve son secimde hdp oylari topladi akp iktidar olamadi rte de baskan.

Simdi akp nin yolu belli hdp nin bir sekilde yok olmasi lazim. Zaten kendileri soyluyorlar 400 vekili verselerdi boyle olmazdi diye.

Simdi bu son sehit olayindan sonra artik pkk sempatizani olmayan kurtler yeniden akpye oy atar bu saatter sonra isinde gucunde olanlar hdpye oy atmaz akp nin istegide buydu..

Sahsen ne olacaksa olsun artik ama asker sehit olmasin alsin 400 unu muradina ersin bizde kurtulalim askerde rahat etsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum 400 unu alıncaasker rahat etmeyecek emin ol. 400 aldığında başkanlık gelecek, yeni anayasa, federatif sistem vs. doğuyu tamamen kaybedeceğiz emin ol buna. Bu adam kendi ağzıyla söylüyor" Ben büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım" diye. buna rağmen hala uyanmayanlar var. çok kötü günler bizi bekliyor.
  • Sonra ne olacak? Oyları aldı diye bir 13 sene daha terörün güçlenmesini mi seyredecek? Hadi bazıları bir kere yaptı, yine yapabilir. Buna ortak olacaklar kimler ?!?!?
  • Nasıl kurtulacaz bu karmasadan peki? Her gun sehit dolar yakinda 4 lira olur ulke yakinda batacak..

• Pkk çekilecek, silah bırakacak, malzeme vermeyecekti. Kürtler için barış Türklerden daha fazla getirisi olan birşey. İstedikleri ekonomik, sosyal, eğitimsel, dilsel, kültürel hakları mecliste, AB üyeliği sürecinde alabilirlerdi. Ancak bence amaçlar başka.
  • Hdpye kaptırdığı 1 oyu dahi geri alamaz. Anketler akpde oy düşüşünü gösteriyorsa büyük ihtimal seçim ertelenir zaten.

• Kürtlerin pkk ile bir bağı yok korkudan ve cahillikten ne yaptıklarını bilmiyorlar. Onları yönlendiriyor sadece pkk, bunun nedeni ise orada güçlü olması. Ama eğer 12 senedir taviz vermeden asker orada denetimini kurup asayişi sağlasaydı pkkdan korkup ona bel bağlamayacak devlete güvecekti bizim hakkımızı koruyor diye. Hep yanlış politika sonucu yaşanan olaylar bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklisin ama akpnin bu amacini anlamamak zor degil bence akp bu amacini ccok cok acikca belli etti halk sinirlenip yine atmayacak akpye.ben iyice oy kaybedecegini dusunuyorum cevremdeki koyu akp li insanlar bile akpyi elestirmeye basladilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylar hdp değil mhp oyları için oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.