Şimdi Ara

Ak Partililerin BİM'i boykot etmesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu gerizekalilar ayni duz mantik ile akaryakit zamlarini da protesto etseler ya keske gurban olduklarim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanmam, kanunlar %100--%52 lik kesim için. Hatta din kuralları bile. Mesela onların günah işleme özgürlüğü var. Diğer bir örnek, ben içki içince alkolik oluyorum, akp li içerse olmuyor. Şaka gibi ama değil. Onlar özel, farklı bir dünya, din anlayışları var. Farklı bir boyuttalar zaten. Mesela aynı suçu işleyen kişi, akp li ise farklı muamele görüyor, CHP li ise farklı. Aym kararını bile takmama özgürlükleri var, çılgınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimde hak ediyor ha. Bugün ev ihtiyaçları için migros,bim ve yerel bir marketi gezdim. Migros daha ucuzdu...



    Bim kendi yağı 33 lira Yudum migrosta 33.90 lira

    Omo deterjan bimde 37 lira migrosta 34 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    Niye haketsin ki?nerde ucuzsa oradan aliveririz..bimde 5 lira olan seyi 8 liraya satan baska marketler ceza yemis miydi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edirneli86

    Nick mesaj uyumu muazzam. Gerçekten eksik bir organ ile yaşamak zor olsa gerek. Google da yazarsan en az 5gazetede bu tip yazının olduğunu görürsün.
    o okuduğun gazeteler de twitter haberlerinden alıntı yapmış. iyi araştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sub182

    Niye haketsin ki?nerde ucuzsa oradan aliveririz..bimde 5 lira olan seyi 8 liraya satan baska marketler ceza yemis miydi?
    Hocam ben cezai işlem ile ilgili yazmadım..



    Şimdi bim, a101, şok gibi marketler ucuzdur algısı mevcut. Birçok insan bunu bu şekilde düşünüyor. Ucuz diye giriyor alıyor geçiyor.. fakat diğer marketleri arastirsa bazı ürünlerde daha uygun olacağını görecektir.



    Şimdi bu marketler insanlarda bu algının olduğunu biliyor ve fiyatlarını yükseltiyor.



    Ben bir olay söyleyelim. Bu marketlerden birisi dolar kuru yükseldiğinde ürün ürettirdigi bir firmaya sipariş veriyor bu sipariş miktarı bir tır.. üretici firma ürünü yükleyip market deposuna gönderiyor. Market deposuna tır ulaştığında diyor ki.. benim depoda yerim yok sen biraz bekle diyip tam 3 gün deponun kapısında tırı yatırıyor... Şimdi bu ne demek? Ben ürün fiyatı yükselmeden stogumu yapayım şimdi nasılsa ucuza alıyorum anlaşmamız var.. piyasa fiyatına bakarım zammı çakarım fazla kar ederim..



    Bakanlığın yapması gereken tek şey var.. marketlerin depo stoklarina bakmak. Eskisi stok rakamları ve şimdiki stok rakamlarıni karşılaştırmak. Tamam Üfe %32 olmuş üretim maliyetleri artmis. Ama firsatcilarda mevcut bunu iyi bilmek lazım.



    Ben hükümeti yada politikasını savunmuyorum. Memleketin durumu ortada.. 16 yıldır yöneten de ortada.. 7-8 ay önce aldığım 1000 dolar maaş düşmüş 600 dolara..alım gücümüz ne kadar düşmüş... Buna haksız yol hazırlanan, kazanç sağlayan firmalarda bir yaptırım uygulanması gerekiyor...



    Saygılarımla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son yakındır.
  • Fantilatörun karşısında çok fazla durma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki tüm gençlere soruyorum. suyu dolar ile mi alıyoruz? suya neden zam geldi? bim ve bir çok firma fırsat peşinde krizlerde büyükler çok kazanır. yeter ki halk battığına inansın batıyoruz desin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİM'in sahibi akp kurucularından Latif Topbaş tır, enteresan degilmi? Asıl ilginç olan bunu bilen çoğu akcomarin Erdoğan'ı Allah gibi gördüğü için anasını babasını bile harcayacagi için bime cephe almasıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Dara düşünce kullandığınız cümlelerin en başında gelen kaç para alıyorsun sürekli ezbere konuşuyorsunuz! En azından senin gibi beynimi feda etmedim sırf dışlanmamak için chpyi tercih etmedim sırf egomu tatmin etmek için saçma sapan algı operasyonlarına destek vermedim en önemlisi sizin gibi vatanımı kötüleyerek satmadım Atatürk`ün emanetine partisine zarar vermek için elinizden ne geliyorsa yaptınız, Bakıyorsun chpye rahatlıkla çıkıp ekonomik krizi daha fazla vatandaşa yansıtmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor sanki kendi ülkesi değilde karşısında düşmanı var akpyi mhpyi ağzına alamıyorken rahatlıkla hdpyi alabiliyorsunuz gerçekten trajik bir durum! Zamanında Deniz Baykal kaset skandalıyla koltuğunu terk etmeseydi şu an günümüzde daha güçlü bir chp olacaktı şu an ki hali içler acısı birde sırf dışlanmamak için chpyi tercih eden sizin gibiler yüzünden partinin adını karalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz boş boş konuşmak yerine icraat göster ülkeni kötülemeyi bırak nasıl faydalı olabilirim diye otur bir düşün!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: no1_teknoloji

    Bu mesaj silindi.
    Ne rekabeti göz göre göre bimdeki eleman a101 e gidip kâğıt kalem fiyat yazıyor hepsi birbirinin fiyatına yakin veya ayni fiyat veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim'de suya bile zam gelmiş.bence hükümetin yanlış dış ve ekonomi politikası bizi batırdı ama suya da zam gelmesi bana biraz fırsatçılık gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar hala 2023te lozan bitince özgür olacağız ozaman dolar falan vız gelecek diyor.



    Düşünün hala lozan da gizli madde olduğunu iddia eden kitle mevcut.



    Hala Ecevit döneminde neler oldu ses etmediler simdi boş cigirtkanlik yapıyorlar diyenler var.



    Herşey RTE gitsin diye yapılıyor diyen var. Ecevit için niye boyle demediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

    Bim'de suya bile zam gelmiş.bence hükümetin yanlış dış ve ekonomi politikası bizi batırdı ama suya da zam gelmesi bana biraz fırsatçılık gibi geliyor.

    Suya zam gelmedi, pet şişenin maliyeti ve taşıma çok arttı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir taraf belirtmedim tek bir kişinin yaptığı hata yüzünden bütün topluluğu aynı kefene sokmak saçmalıktır zaten! Adam gibi CHP`li, AKP`li MHP`li arkadaşımda vardır dengesiz olanlarda dengesizlere bakarak diğerlerini yargılayamam!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut3535

    Adam bimden alış veriş yapana essek yazmış ya ben ondan bahsediyorum kimsenin kendini aşağı gördüğü yok bence senin çok ciddi yardım alman gerekiyor. Allah yardımcın olsun
    Bir daha oku yazılani. Protesto edenler eşek gobi gidip alacak diyor. Ben yanlış anlamadım ise o şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm bimin sahibi hükümetin yakınındaki adamlar. Bu çomarı yarın gözaltına alırlar kesin fsdfds.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FDA3A7809

    bir AK PARTİ Lİ olarak birşeyler karalamak ihtiyacında hissetmişbulundum..

    genellemeleri önleme kaygısıyla..

    bizim oto tamir atölyemiz var, aynı zamanda ufak çaplı galericilikde yaptığımız var..

    her birimizin altında audi a6 var..

    havuzlu sitelerde otururuz..

    anlıcanız her AK PARTİLİ sefalet içinde değil, sanılanın aksine ortalama üstü koşullara sahıptır.

    bu haber sizi etkiler bizi değıl..
    Siz ve sizin gibi AKP ile zEngin olmuş onun varlığı ile büyüyen onlarin etrafındaki arta kalanla beslenenler gün gelecek nemaniz bitince avucunuz boş totonuz yaş kalıp tepetakla düşeceksiniz.



    Siz halk değilsiniz , siz AKP nin tabanı değilsiniz siz herşeyi bilen ama paranın tatlı yüzünden dolayı ne yersem kâr diyen insanimsilarsiniz.

    Halk aç kalıp yağma yapmaya başladı mı ilk sizin evinize gelir bunu da unutmayın. AKP paraya ihtiyacı oldu mu ilk sizi yok eder maliniza konar unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 6 Eylül 2018; 23:18:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    İktidar yakaladığı hastalığına çare bulmuşlar ise sende git o kadar yalakalik bünyesi DNA yi değiştirmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.