Şimdi Ara

Ak Partililerin BİM'i boykot etmesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yudum 4litre olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Siz beyninizi mi yediniz ya ne kullanıyorsunuz ne iktidar yalakaligi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu başlığa nasıl izin veriliyor. Bir grubun bir eylemi boykot etmesi demek kitlesel bir harekettir yalnızca bir tane beyinsiz saçma sapan bir twit attı diye bunun ismi boykot olmaz ancak boykot çağrısı olur. Harbi önemli bisey zannedip girdim ha twitter da bunlardan her gün var, tebrikler clickbait iniz çalışıyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikera -- 6 Eylül 2018; 23:46:12 >
  • Ya şunu anlamıyorum. Bu işin bahanesi nerede kaldı?

• Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    Yudum 4litre olmasın?

Katalogta BİM yagi 33 görünmüyor yeni mi olmuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Bim'de suya bile zam gelmiş.bence hükümetin yanlış dış ve ekonomi politikası bizi batırdı ama suya da zam gelmesi bana biraz fırsatçılık gibi geliyor.
    Damacana ve siseli su vergisi geldi. Maden suyu gazoz hep yeni vergi geldi.

• Bim'i boykot etsinler de bakalım migrosta, carrefourda para yetişiyor mu market alışverişine Dost süt yerine sütaş alsınlar bakalım
  • ee düne kadar Bim iyiydi ama şimdi noldu:) ayrıca 3.80 tl ye sattığı salçayı 6.75 tl yaptılar hemen.kalkmış 2.25 e süt müt ya bir git işine..Bime ucuz diyen dünyadan bir haberdir sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Eylül 2018; 0:47:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: no1_teknoloji

Bu mesaj silindi.
    İşin başlangıcı BİM. Ortağının biri ayrılıyor tartışmalı sözde. Sonra diyor ki nerde BİM mağazası varsa karşına yanına bende açacağım. Nerde BİM hemen dibinde a101.

Şok eski migros un yan firması. Sonra ülker e satıyor. Ülker BİM in ortağı ama ülker ürünleri pahalı olunca BİM in konseptine çok uymuyor. Bimde başka fabrikalara ucuz ürün yaptırıyor ülker satılmıyor.

Ülker bimden çıkıyor şoku alıyor oda bunların yaninda açabildiği kadar mağaza açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 7 Eylül 2018; 0:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

ee düne kadar Bim iyiydi ama şimdi noldu:) ayrıca 3.80 tl ye sattığı salçayı 6.75 tl yaptılar hemen.kalkmış 2.25 e süt müt ya bir git işine..Bime ucuz diyen dünyadan bir haberdir sadece
    Neresi ucuz soyle oradan alalım.

• Zamlar yuzunden canlari yanan husnuler reis'e laf soyleyemedikleri icin ofkelerini baska seylerden cikarmaya calisiyorlar
  • Bim bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Bim'i boykot etsinler de bakalım migrosta, carrefourda para yetişiyor mu market alışverişine Dost süt yerine sütaş alsınlar bakalım
    Bimdeki her ürünün karşılığı migrosta ve diğer marketlerde var. Bim sütü kaç paraysa migrosun kendi sütü o para. Hatta migrosun üreticileri daha düzgün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

ee düne kadar Bim iyiydi ama şimdi noldu:) ayrıca 3.80 tl ye sattığı salçayı 6.75 tl yaptılar hemen.kalkmış 2.25 e süt müt ya bir git işine..Bime ucuz diyen dünyadan bir haberdir sadece
    Neye dayanarak yaptılar? Pazarda 1-1,5 liraya domates bulunuyorken bunlar 50 kr'ya toptan alırlar. ^,80 lik salça hangi dövizle 6,75 oldu.
    Hele süt sağlıklı dediler günlük süt almaya başladım 2,25 oldu 2,5 orada 3,25'e atladı. Sanki çiğ süt alım fiyatı arttı.
    3 market anlaşmalı olarak fiyatları arttırdılar.
    Ucuz falan değiller başka marketlere gitmeyenler anca ucuz sanır.
  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    Bu sendromun ve olayın incelendiği höttürü gazetesi yada zöttürü bloğu dışında akademik bir kaynak var mı?
  • Bir nesil yok oldu..

• Bir tane instagram hesabı bunu yazdı diye tüm akpliler mi oluyo genel merkezin mi instagram.hesabı bu yoksa

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.