Şimdi Ara

Ak Partililerin BİM'i boykot etmesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para olmadığı anlaşılmasın diye alışveriş yaptırmayan protesto, boykot diyen hükümet. Bu da güzelmiş 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertace -- 8 Eylül 2018; 9:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorlar ki bu iğrenç alt sınıf kalitesiz ürün satan marketler kapansa gözlerine kar yağar.. Neredeyse tüm alt kesim adı sanı bilinmemiş bu mallardan alıyor, sağlıklı sağlıksız bakmadan tüketiyor. Bu marketler kapansa daha büyük migros gibi kaliteli ürün satan fakat fiyatı da belli olan marketlere kalsalar akepe binası önünde eylem yaparlar bize marketlerimizi geri getirin diye.

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    Migros markali urunlerle(migros markali urunu yoksa endeskledigi urunler) bim arasinda kurus fark yoktur. Migros markali urunler bime endekslidir.

Gecen sok markete girip reyonlari inceledim. Migros markali ürünleri geçtim nescafe lipton gibi populer markalarda dahi kurus fark yok hatta bazilarinda migros daha ucuzdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Migros markali urunlerle(migros markali urunu yoksa endeskledigi urunler) bim arasinda kurus fark yoktur. Migros markali urunler bime endekslidir.

Gecen sok markete girip reyonlari inceledim. Migros markali ürünleri geçtim nescafe lipton gibi populer markalarda dahi kurus fark yok hatta bazilarinda migros daha ucuzdu.
    Hocam fason ürettirilen tüm ürünlerin birim fiyatı 4 markette (şok,a101,bim & migros) aynıdır. Hatta birçok ürün marketlere aynı firmalar tarafından üretilmektedir zaten, sadece etiketi ve/veya ambalajı farklıdır.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Bunlar piyasayı dengeliyor, sadece migros filan kalsa, Allah yarattı demez.

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bunlar piyasayı dengeliyor, sadece migros filan kalsa, Allah yarattı demez.
    Asıl piyasada tekel kuran bim-101 ve şok üçlüsü.
    Memlekette başka market bırakmadılar herşeyi bunlar belirliyor.
  • Bu kafa yapisindaki yönetimler sürekli düşman bulmak zorundalar yoksa saf kitleleri harekete geçiremezler. Akape sürekli kendine bir düşman bulmuş/icat etmiştir. Dikkat ederseniz, sürekli şikayet eder, sürekli mağdurdur. Mağdur edebiyatı bizim gibi eğitim seviyesinin çok düşük olduğu ülkelerde ilaç gibidir. Adamlar iktidar olmadan önce halkı çözmüş, en büyük başarılarıda budur.

• Bu embesiller kur'un yükselmesinin ne anlama geldiğini idrak edebildiğinde ülke zaten bombok bi hale gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.