Şimdi Ara

AK Parti Gümbür gümbür geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AK Parti seçim stratejisinde değişikliğe gidiyor. Üç ayaklı yeni plan şöyle: Yapılanlar yerine yeni projeler geliştirilip anlatılacak; emeklilere ve sosyal kesimlere yeni vaatler oluşturulacak; milletvekili listeleri yenilenecek
    AK Parti, olası bir erken seçim nedeniyle seçim stratejisi üzerinde çalışıyor. 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra seçmenin neden kendilerine oy vermediği ile ilgili geniş çaplı bir araştırma yaptıran AK Parti, olası erken seçimde stratejisini yenilemeyi planlanıyor. Anket sonucu 7 Haziran seçimlerinde özellikle ekonomik vaatler, projeler, sosyal kesimlere yönelik bölümlerin yetersiz kaldığını ortaya çıkarmıştı. Erken seçimde bu olumsuzlukların hepsini gidermeye dönük plan hazırlanacak. AK Parti'nin üç ayaklı stratejisi şöyle:

ÖNEMLİ PROJELER: AK Parti geçmişte olduğu gibi vatandaşa umut veren, geleceğe dönük projeler ile seçmenin önüne çıkacak. Yapılanlar değil, yapılacaklar, ülkenin ulaştırılmak istendiği nokta anlatılacak. Son seçimde üçüncü köprü, havaalanı gibi büyük projeler yerine daha çok geçmişte yapılanlar ön plana çıkmıştı.

SOSYAL KESİMLER VE YARDIMLAR: AK Parti kurmayları son seçimde kendilerini olumsuz etkileyen konulardan birinin emeklilere ikramiye ve sosyal kesimlere dönük vaatler olduğunu düşünüyor. Seçime giderken bu konuda önemli adımlar atılması planlanıyor. Emekli, memur ve çalışanlara bütçe olanakları dahilinde bazı iyileştirmeler yapılması düşünülüyor. Bunların neler alacağı üzerinde çalışılacak ve önümüzdeki süreçte netleşecek. Öğretmenlerin eş durum tayinlerinde sağlanan kolaylıklar bu kapsamda değerlendiriliyor. Hükümetin, kurban bayramında emekliye 600-700 liralık kurban parası vermesi üzerinde de duruluyor. Ayrıca meydanlarda, AK Parti'nin emekli maaşlarını seyyanen 100 lira arttırdığı bunun yıllık bin 200 lira yani bir ikramiyeye denk düştüğü de anlatılacak. Memurlarla yapılan toplu sözleşme görüşmeleri hükümetin 2016, 2017'ye ilişkin tekliflerini arttırabileceği de kulislerde konuşuluyor.

LİSTELER YENİLENECEK: AK Parti, listelerde yapılan hatalarında partiye birkaç puan kaybettirdiğini düşünüyor. Seçimde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerin başta olmak üzere aday listelerinde yenilikler yapılacak. Teşkilattan isimler listelere dahil edilirken, "ithal aday" denilen ve başka illerden getirip aday gösterilme uygulaması kısıtlı tutulacak. 3 dönem kurula kalktığı için seçmenden oy getirecek 70 üç dönemlik eski milletvekilinden 20-30'una listelerde yer verilmesi de konuşuluyor. Partideki küskünlüklerin giderilmesi, küsüp ayrılanların geri getirilmesine dönük de adımlar atılacak.

• Aman gümlemesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Ragnar Lothbrok
  • Dis gücler,yada dis basin devamli Türkiye aleyhine bir seyler yayinliyorsa Türkiye iyi yoldadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 28 Ağustos 2015; 23:34:08 >

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • akp gümbür gümbür yıkılacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2 Kasımda Saray yeniden sessizliğe bürünücek, bakalım bu sefer ne planlar ne bahaneler üretecekler......
  • 2 Kasım sonrası Troller ile hesaplaşma başladığında gör sen asıl gümbürtüyü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 29 Ağustos 2015; 1:20:18 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5687DABBC -- 29 Ağustos 2015; 4:29:06 >

Orijinalden alıntı: Ragnar

Bu tür konuları favorilere alın, 1 Kasım akşamı tekrar yazarız.

seçim sonuçları televizyonda %50 ye geldiğinde uplayacam ne kadar insan varsa haber et hepsi favoriye alsın

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

quote:

seçim sonuçları televizyonda %50 ye geldiğinde uplayacam ne kadar insan varsa haber et hepsi favoriye alsın

Mesajını silersin diye ss aldım. Demek %50 a.

Vikings
    Ragnar Lothbrok

• ak partinin şu anda oyunun arttığına pek inanmıyorum.
    chp nin arttı, mhp nin düştü.
    hdp ise barajı geçer ama 13 alamaz artık.
    ak parti yanlışlarını azaltırsa bir kaç puan ekler ama yine de gereken 45-46 yı alması çok çok zor.
    yine kesinlikle koalisyona muhtaç sonuç çıkmalı, mümkünse bu defa ak partisiz bir hükümet kurulmalı ve ülke dibe vurmalı, halk gerçeklerle tanışmalı. bunun için her gece dua ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 29 Ağustos 2015; 17:24:31 >

7 Haziran akşamı balkondan nutuk çekecek adam bulamadılar

İşin gerçeği şu;

Akp kazanmak için seçime gitmiyor,

Türlü ayak oyunları ile tek başına iktidarı 3-5 daha devam ettirmek amacında

Kritik atamalar,kritik ihaleler,kirli çamaşırların biraz toparlanması..

Bütün derdi bu akpnin

Kurban yardımı demiş birde. Olmaz batarız.

quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

quote:

Mesajını silersin diye ss aldım. Demek %50 a.

Sandiklar %50 açıldiginda herşey belli olur Oy orani tahminim ise %44 yalniz bunuda ss al

• Serin hikaye bilader .

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • AK Partisiz ülkenin hali ortada, bunu gören halk dürüstlüğü temsil eden AK Partiye oy vericek ve tekrardan iktidara geçeceğiz.

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: yzy.

hani trafolara kedi giriyordu onbinlerce oy yer değiştiriyordu akp her seçim oy çalıp iktidar oluyordu diyenler nerdeler eski seçimlerde ve geçtiğimiz seçimden önce forumda bol miktarda bulunan bu kişiler bakıyorumda bu son seçimden sonra ortadan kaybolmuşlar.yoksa fasulyenin ileri tepmesiyle bağırsaktan atıp tutan bir kesim medyanın güdümüylemi beyinleriniz yıkanmıştı??

Evet resmen çalıyordu buradayım ışte aramana gerek yok neden her gün kesilmeyen elektrik seçim akşamı kaç yerde aynı anda kesildi ? Mazeretiniz neydi arıza olarak trafoya kedi girmiş dediniz gercekten kedi girse trafo patlar komik oluyor mazeretiniz herkes de önlem olarak seçim günü sıkı tedbirlerle herkes sahip çıktı gerçek oy oranlariniz ortaya çıktı bütün oyunlariniz suya düşünce iktidara gelemediniz burada veryansın ediyorsunuz çok beklersin

ben kimseye trafoya kedi girdi demedim diyenleride savunmadım kimseye oyunda yapmadım malum partiye oyda vermedim.neden son seçimde akp oy çalmadı diye sordum madem oy çalınarak tek başına iktidar olunuyordu son seçimde neden koalisyon neticesi ortaya çıktı?? kim nerde tedbir alırsa alsın oy hırsızlığı ile kaç dönem iktidar olan bir parti son seçimde neden hırsızlık teşebbüsünde bulunmadı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.