Şimdi Ara

ak-47

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük Sovyet cephaneliği içinde hiçbir silah 1947 modeli Avtomat Kalashnikov'dan daha kârlı değildir. Genel olarak AK-47 ya da Kalashnikov olarak da bilinir. Dünyanın en popüler hücum tüfeğidir. Tüm savaşçıların rüyası bir silahtır. Oldukça basit ve zarif bu 4 kiloluk dövülmüş çelik ve ahşap karışımıdır. Bozulmaz, tutukluk yapmaz ve aşırı ısınmaz. Çamur içinde kalsa ya da içi kum dolsa bile ateş eder. O kadar kolaydır ki bir çocuk bile kullanabilir... ve kullanırlar. Sovyetler silahı paralarında bile kullanmıştır. Mozambik bayrağına koymuştur. Soğuk savaşın sonundan beri Kalashnikov Rusların en büyük ihracat maddesi olmuştur. Ardından Votka, Havyar ve intihar eğilimli yazarlar gelir. Kesin olan tek şeyse Rus arabalarını almak için kimsenin sıraya girmediğidir. Yuri Orlov

( Savaş Tanrıları , 2005)

• Bunun üstüne Tüfek tanımam ak-47 

ak-47

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sovyetlerin dünyaya kazandırdığı mucizelerden sadece birisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Sovyetlerin dünyaya kazandırdığı mucizelerden sadece birisi.

Vietnam Savaşı'nda Amerikan askerleri, ellerindeki AR-15 ve M16’ları bırakıp, gerillalardan ele geçirdikleri AK-47 ve AKM’leri kullanmışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Bunun üstüne Tüfek tanımam  

tenekeden farksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

tenekeden farksız.

Alıntıları Göster

keleş 7.62x39 kullanırken, bu Tüfek 7.62x51 NATO mermisi kullanıyor ak-47 

Yani anlayacağın Tahribat Gücü Keleşten çok daha Fazla ak-47 

"Keleş Deler Geçer" der çoğu insan, Keleş deler geçerse, G3 ak-47  geçer ak-47 

ak-47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 5 Haziran 2021; 23:29:35 >

• quote:

keleş 7.62x39 kullanırken, bu Tüfek 7.62x51 NATO mermisi kullanıyor  

Yani anlayacağın Tahribat Gücü Keleşten çok daha Fazla  

"Keleş Deler Geçer" der çoğu insan, Keleş deler geçerse, G3   geçer  

Alıntıları Göster

yks de bu konu mu cıkacak hayırdır baya calısmıssın bu konuya :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plaka Konusu 34 ALI XX
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

yks de bu konu mu cıkacak hayırdır baya calısmıssın bu konuya :D

Alıntıları Göster

Ateşli silahlara, Çocukluğumdan beri ilgim var Hocam, Çalışmadım, Uzun zamandır biliyorum bu bilgiyi ak-47 

• quote:

Ateşli silahlara, Çocukluğumdan beri ilgim var Hocam, Çalışmadım, Uzun zamandır biliyorum bu bilgiyi  

Alıntıları Göster

keleşi yapması harbi çok kolay mekanizması falan denemek isterdim ama hobim değil daha çok robotik kodlama seviyorum

yksde başarılar hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

keleşi yapması harbi çok kolay mekanizması falan denemek isterdim ama hobim değil daha çok robotik kodlama seviyorum

yksde başarılar hocam :D

Alıntıları Göster

eyw Hocamak-47 , inşallah kazanırım bu sefer, yoksa Domdom kurşununu yiyecem, sonuçlar açıklanınca :D

• quote:

eyw Hocam , inşallah kazanırım bu sefer, yoksa Domdom kurşununu yiyecem, sonuçlar açıklanınca :D

Alıntıları Göster

ahahahahaha bu baskıyla kazanması zor hocam ama inşallah iyi bir yer tutturursun

• Stg 44’ün çakması

• quote:

keleş 7.62x39 kullanırken, bu Tüfek 7.62x51 NATO mermisi kullanıyor  

Yani anlayacağın Tahribat Gücü Keleşten çok daha Fazla  

"Keleş Deler Geçer" der çoğu insan, Keleş deler geçerse, G3   geçer  

Alıntıları Göster

askerde g3 kullanıyordum gerçekten o kadar sorunları olan bir silah isterse roket atsın bi işe yaramaz benim gözümde.

sürekli tutukluk yapıyor her gün temizlememize rağmen. bir çatışma olsa insanı yarı yolda bırakır bu silah.

ama ak47 öyle değil evet tahrip gücü belki daha zayıf ancak çatışma ortamında çalışan silah çalışmayandan her türlü üstün gelir.

• kalaşnikovun yapımcısı altaylıymış Türk mü yoksa. mihail timofeyeviç kalaşnikov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 6 Haziran 2021; 22:10:18 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tahribat gücü fazla olabilir. Askerde G3 kullanan herkes bilir ki en küçük bir toz tanesinde tutukluluk yapar. Bakımını yapsan bile tutukluluk yapma ihtimali çok fazla ve eski silah. Ama keleşi çamura sok çıkar yinede ateş eder derler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.