Şimdi Ara

Ajax - Real Madrid 0-4 (Şamp. Ligi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesut Benzemaya güzel bir asist yapmış. Burdan seyredebilirsiniz..http://tinypic.com/usermedia.php?uo=UD2QxhI%2B1219%2FsCJDuzPpIh4l5k2TGxc

Bu arada ronaldo yine boş geçmedi 2 gol. Diğer golu de Arbeloa atmış.

Ancak ilk 11 inden farklı 5 oyuncu çıktı sahaya. Arbeloa, Lass, Pedro Leon, Benzema ve Raul Albiol.

Realin formu korkutuyor... Bakalım El Classico da neler olcak.

• real çok formda.dikişi iyi tutturdu morınho
  • José Mourinho

• Sergio Ramos ve Xabi Alanso ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı son dakikalar. İkisi de gereksiz yere ikinci sarı gördüler. Sanki resmen atılmak istediler. Hele Ramos serbest atışı o kadar geç kullandı ki hakem artık mecbur kaldı ikinci sarı karta. kaldı ki Real in zaman geçirme gibi derdi yoktu durum zaten farklı skordaydı. Açıkcası anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Sergio Ramos ve Xabi Alanso ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı son dakikalar. İkisi de gereksiz yere ikinci sarı gördüler. Sanki resmen atılmak istediler. Hele Ramos serbest atışı o kadar geç kullandı ki hakem artık mecbur kaldı ikinci sarı karta. kaldı ki Real in zaman geçirme gibi derdi yoktu durum zaten farklı skordaydı. Açıkcası anlamadım...

Mourinho 2 kişi atılır oynamıştır
  • quote:

Sergio Ramos ve Xabi Alanso ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı son dakikalar. İkisi de gereksiz yere ikinci sarı gördüler. Sanki resmen atılmak istediler. Hele Ramos serbest atışı o kadar geç kullandı ki hakem artık mecbur kaldı ikinci sarı karta. kaldı ki Real in zaman geçirme gibi derdi yoktu durum zaten farklı skordaydı. Açıkcası anlamadım...

Bir üst tura kartsız çıkmak için yapılmış birşey. Karakter meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

quote:

Zekice.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Real liderliği garantilediği için Auxerre mücadelesinin bir önemi kalmadı. Bu futbolcular da kartları sıfırlamak için bu yönteme başvurdu. 2 sene önce çeyrek finalde Barcelona-Bayern maçında Marquez de yapmıştı bunu. Bariz bir şekilde kart görmek için ellerinden geleni yapıyorlar, serbest vuruşu 1 dakika kullanmıyor adamlar.

Yukarıda bir arkadaş demiş karakter meselesi diye de, bu işin karakterle değil profesyonellikle alâkası var. Bence gayet zekice.

• Mesutun asisiti gercekten sahane, ama o tip artistlikler bizim ligimizde zaten yapiliyor...
    mühim olan o güzel asisisti Benzema gibi gole cevirmek.."Bizimkiler" genelde o asisiti
    acik bir sekilde auta gönderir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

quote:

Yok artık daha neler karakter meselesiymiş. Turu garantiledikten sonra yedek oyuncularla sahaya çıkmaktan hiçbir farkı yok bence bu işin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.