Şimdi Ara

Ajansa başvurucam tecrübeliler gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
52.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın bir sürede ajansa başvurmayı düşünüyorum
    bu dizilerde filmlerde oynamak fln istiyorum bunun için ne yapmam lazım para fln vermem lazımmı
    istanbulda hangi ajansı onerırsınız lise 1 e gidiyorum.

• uP!!!
  • benimde hafta sonu Ajans Mülakat var

çok heyecanlıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda olan kolaylıkla yapar bu işi bn antalyadayım yapamıyorum
  • tip varmi?

bi yas buyugum snden abi diyeblrsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yasın kücük büyük ihtimal deneyiminde yok neden alsınlar seni yami en fazla kalabalıgın içinde bulunursun.ya da kuvvetlı bıyerden tanıdıgın olması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AJANS dedin mi ben o konuda çok bilgiliyimdir, ne isterseniz sorun yaklaşık 3 yıl ajans geçmişim var bazı deneyimlerimde vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

Yakın bir sürede ajansa başvurmayı düşünüyorum
    bu dizilerde filmlerde oynamak fln istiyorum bunun için ne yapmam lazım para fln vermem lazımmı

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83198605&p=1#83198605

Bu linke gel belki aradığını bulursun. Çünkü bugün bende gittim.

Gidip para yatırmalımıyım karar veremedim üni için dershaneye gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bi ara başvurdum,4 5 yer aradı bir tanesi 100 tl kayıt parası istedi diğerleri sadece fotoğraf çekimine çağırdı..

Ajanslara kalmış ister alır ister almaz yapacağı tek şey fotoğrafını çekip listeye koymak,dizi film setlerine yollamak onları eğer seni isterlerse hemen bi sözleşme yapıyorsun hop set'e..
  • Dikkat etmen gereken en önemli nokta oyunculuk eğitimi falan değil seni yolmaya izin vermemen
  • UP! tip az çok var gozler biraz çekik saçlar saırışın kumral gibi br renk belki şansım vardır unlu olup gideirm :D yabancıyım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

AJANS dedin mi ben o konuda çok bilgiliyimdir, ne isterseniz sorun yaklaşık 3 yıl ajans geçmişim var bazı deneyimlerimde vardır.

hocam şimdi gidince para fln alyıormarı ve dizi filmde nasıl oynuyacagım onalrmı sçeicek
  • İstanbulda bi ajansa kayıtlıyım. İlk iki çekime para vermiyolar. İkinciden sonraki her rolün 30 lira (diyaloglu 50-75). Sabah 8de alıp akşam belli olmayan bi saatte bırakabiliyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık

İstanbulda bi ajansa kayıtlıyım. İlk iki çekime para vermiyolar. İkinciden sonraki her rolün 30 lira (diyaloglu 50-75). Sabah 8de alıp akşam belli olmayan bi saatte bırakabiliyolar.

okul fln varda yani kayıt olurken para vermiyoruz ? doğrumu anladım ? sonra onlarmı çağırıyor dizi setlerine fln ? ve buyume şansımız varmı ?
  • quote:

quote:

İstanbulda bi ajansa kayıtlıyım. İlk iki çekime para vermiyolar. İkinciden sonraki her rolün 30 lira (diyaloglu 50-75). Sabah 8de alıp akşam belli olmayan bi saatte bırakabiliyolar.

okul fln varda yani kayıt olurken para vermiyoruz ? doğrumu anladım ? sonra onlarmı çağırıyor dizi setlerine fln ? ve buyume şansımız varmı ?

kayıt parası yok. öyle çok kötü değilsen arıyolar fotoğraf çektikten sonra. Büyüme şansın tabi var ama dediğim gibi çok yakışıklı olman gerekiyor veya tanıdık gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

kayıt parası yok. öyle çok kötü değilsen arıyolar fotoğraf çektikten sonra. Büyüme şansın tabi var ama dediğim gibi çok yakışıklı olman gerekiyor veya tanıdık gerekiyor.

bu cast ajansımı ne varmış orda arkadaşımın kuzenimine var tanıdık var gibi yani

• quote:

quote:

Ajansına göre değişiyor para işi.Bazı ajanslar 50 tl felan alır mesela ilk çekimlerde.
  • quote:

Yakın bir sürede ajansa başvurmayı düşünüyorum

Buyur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

AJANS dedin mi ben o konuda çok bilgiliyimdir, ne isterseniz sorun yaklaşık 3 yıl ajans geçmişim var bazı deneyimlerimde vardır.

hocam şimdi gidince para fln alyıormarı ve dizi filmde nasıl oynuyacagım onalrmı sçeicek

Bak dostum öncelikle hangi ajansa gideceğine bağlıdır.
    Bazı ajanslar 50 tl alır bazıları 100 bazıları ise almaz.

Mayadroom Ajans : Figuran ajansıdır, seni genelde figuranlık için gönderirler reklam dizi çekimleri için ön elemeye göndermesi %1 ihtimaldir ve ücretsizdir.

İMC Ajans : Seni sürekli ön eleme gönderir, popkek reklamı olsun cips reklamı olsun dizi olsun 500 kişi arasına gidersin yetenekliysen sıyrılırsın. İMC ajansa kayıtlı olduğum dönemde Patos reklamı için gitmiştim 700 kişi içerisinden son 4e kaldım ve sonra elendim reklam filmi için seçilen kişi ise şu an bir sürü dizi ve reklamda rol aldı. Daha sonra fotoğraflardan beğenildim yaklaşık sadece 20 kişinin katıldığı bir dizi ön elemesine çağırıldım kazanamadım. Kayıt ücreti 50 TL.

Erberk Ajans : İmc ajansa benzer ancak ondan kat kat tecrübe kokar bir çok sıfırdan oyuncu çıkardılar, figuranlık şirketi değildir ücreti sanırım 50 tl.

Layla Şirin : Ücret yoktur yaptığın ilk işten %25 komisyon alırlar, genelde bu ajansta bebekler ve çocuklar iş yakalar, büyüklerinde şansı yüksek tabi yetenek varsa kamera açısında iyi duruyorsa, Erberk ve İmc ajansa göre daha az kayıtlı barındırır.

Tümay Özokur : Buraya girebilmen için tiyatro sinema eğitimi alman şart koşulur tabi Kıvanç Tatlıtuğ gibi karizmatik boylu tipi tam yerinde biriyim diyorsan şansını dene öyle de alabiliyorlar tabi önce yetenek işi de devreye girer. Ücret almaz.

Renda Güner : Tümay Özokurla aynı kriterdedir. Ücret almaz.

Duygu Başara : Tümay Özokurla aynı kriterdedir. Ücret almaz.

Ajans'a kayıt olurken sor, burası figuranlık mı yoksa oyuncu ajansı mı yoksa seni haftada 3-4 gün seni figuranlığa gönderirler gitmezsen arıza çıkarırlar. Figuranlıkta mesela dizinin sahnesinde kahvede oturan gençlerden biri olursun 50 lira alırsın o kadar.

Oyunculuk ajansları ise farklı tamamiyle seni oyuncu olmaya teşvik eder, ya reklam filmi için ön elemelere gönderir ya da dizi gerisi sana kalmış.

Tanıdık lazım yakışıklılık lazım diyenlerede aldanma, aşk film veya dizilerinde başrol oynayacaksın diye bir durum yok oyunculuk yakışıklılığa bakmaz, tipin hoş gelir verirler gençlik dizisinde orta kademe bir rol yol uzar gider, büyürsün. Bu işi bilmeyenler sallama yorum yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 28 Ekim 2013; 22:08:42 >

• quote:

quote:

quote:

Bak dostum öncelikle hangi ajansa gideceğine bağlıdır.
    Bazı ajanslar 50 tl alır bazıları 100 bazıları ise almaz.

Mayadroom Ajans : Figuran ajansıdır, seni genelde figuranlık için gönderirler reklam dizi çekimleri için ön elemeye göndermesi %1 ihtimaldir ve ücretsizdir.

İMC Ajans : Seni sürekli ön eleme gönderir, popkek reklamı olsun cips reklamı olsun dizi olsun 500 kişi arasına gidersin yetenekliysen sıyrılırsın. İMC ajansa kayıtlı olduğum dönemde Patos reklamı için gitmiştim 700 kişi içerisinden son 4e kaldım ve sonra elendim reklam filmi için seçilen kişi ise şu an bir sürü dizi ve reklamda rol aldı. Daha sonra fotoğraflardan beğenildim yaklaşık sadece 20 kişinin katıldığı bir dizi ön elemesine çağırıldım kazanamadım. Kayıt ücreti 50 TL.

Erberk Ajans : İmc ajansa benzer ancak ondan kat kat tecrübe kokar bir çok sıfırdan oyuncu çıkardılar, figuranlık şirketi değildir ücreti sanırım 50 tl.

Layla Şirin : Ücret yoktur yaptığın ilk işten %25 komisyon alırlar, genelde bu ajansta bebekler ve çocuklar iş yakalar, büyüklerinde şansı yüksek tabi yetenek varsa kamera açısında iyi duruyorsa, Erberk ve İmc ajansa göre daha az kayıtlı barındırır.

Tümay Özokur : Buraya girebilmen için tiyatro sinema eğitimi alman şart koşulur tabi Kıvanç Tatlıtuğ gibi karizmatik boylu tipi tam yerinde biriyim diyorsan şansını dene öyle de alabiliyorlar tabi önce yetenek işi de devreye girer. Ücret almaz.

Renda Güner : Tümay Özokurla aynı kriterdedir. Ücret almaz.

Duygu Başara : Tümay Özokurla aynı kriterdedir. Ücret almaz.

Ajans'a kayıt olurken sor, burası figuranlık mı yoksa oyuncu ajansı mı yoksa seni haftada 3-4 gün seni figuranlığa gönderirler gitmezsen arıza çıkarırlar. Figuranlıkta mesela dizinin sahnesinde kahvede oturan gençlerden biri olursun 50 lira alırsın o kadar.

Oyunculuk ajansları ise farklı tamamiyle seni oyuncu olmaya teşvik eder, ya reklam filmi için ön elemelere gönderir ya da dizi gerisi sana kalmış.

hocam şimdi tip varmı bilmiyorum ama gozler hafif çekik fln ordan kazanırım diye duşunuyorum sıyrıılırım dıye şimdi oyunculuk için hangisni onerırısnız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.