Şimdi Ara

Airties RT-211 mi Linksys WAG120N mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz performans olarak hangisi daha iyidir? Airties'da anten var 2 tane Linksys'de yok, buna rağmen karşılaştırma yaparsak hangisinden daha iyi verim alabiliriz?

• Bende merak ediyorum bunu yeni modem alma aşamasında olan birisi olarak.
  • 211 802.11g standardidir, wag120n 802.11n in tek streaming li olanidir, 211 in kablosuz teknolojisi 4 yillik filandir, aslinda muadili linksys in gecen yil eol olmus wag54gs modelidir, wag120n in airties da muadili henuz yoktur

yani teknik olarak wag120n daha yeni bir teknlojidir, bundan sonrada 802.11n alicilar oldgunu dusnecek olursan, wag120n her turlu daha iyidir, lakin ikiside iyi modemdir, calisir :-)
  • bende bu 2 modem arasında kaldım. güvenlik + kapsadığı alan vs gibi özellikleri karşılaştırırsak her iki modemin birbirine olan eksileri ve artıları nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

bende bu 2 modem arasında kaldım. güvenlik + kapsadığı alan vs gibi özellikleri karşılaştırırsak her iki modemin birbirine olan eksileri ve artıları nelerdir ?

ben senin yerinde olsam airties tercihi yaparım. tamam linksys' nin donanımları hem fiziksel hem de yazılımsal olarak çok güzel görünüyor
    bir airties' ım bile olmadı, o yüzden marka olarak sana airties öneriyorum. aslında usr olsaydı bunu da önerirdim ama kalmadı piyasada galiba.
    bir de bu linksys' nin türkçe ile arası da henüz iyi değil galiba. usr gibi bir firma da neden gitti ki. hp ile nikah mı yaptıydı nedir..

• Linksys 120N i aldim 48 saat içinde geri iade ettim. Sebep :

- aşırı ısınması
    - internete ilk bağlantı süresinin 4-5 dk yı bulması (network de sorun yok)
    - internetteyken 3-4 saatte bir kopması.

ha bunlar benim 48 saatte başıma gelenler , firmware güncellemesi yapmama rağmen sorun çözülmedi , kopmaya geç bağlanmaya devam etti...

Bu demek olmuyor ki Linksys kötü bir marka , başka bir modelini (wag200) kullanıyorum , 42 gün açık kaldığı zaman oldu , kapatmadan , ne bir düşme ne bir kopma yoktu , hala da kullanıyorum. benim demek istediğim sadece bu yeni seriler biraz sorunlu , eskiler gibi değil , bunun sebebini bilmiyorum ama yeni bir seri çıkana kadar linksys ye yaklaşmam kolay kolay.

Ha alacaksan LİNKSYS derim ben , firma bakımından , zaten Cisco Linksys bir network firmasıdır. yani sağdan soldan toplama ya da ortaklığı olan bir firma değildir. Eskiden Robotics vardı , artık yok.

• Linksys 120N kullnıyorum bende ama bana çektirmediğini bırakmadı.Eksi olarak alet hakikaten çok ama çok fazla ısınıyo.Yangın falan çıkartır mı diye gittim soguk taşın üzerine koydum artık aleti o derece.Bi de aletin yeri çok önemli.Modemin yerini 2 cm bile oynatsanız etki alanı tak die değişiyo.Çok hassas bu konuda.

Ama bende net kopmaları hiç olmadı.Sadece ağ kurarken falan bayağı bi uğraştırdı.Bi de bazen power düğmesi kırmızıya dönüşüyo ve yanıp sönüyo sebepsiz yere,bilmiyorum nedendir?

Şu son 3-4 saat itibari ile de herşey yolunda gözüküyo.Çünkü ağ olayını daha anca tamamlayabildim.Eğer bu önümüzde ki 3-4 gün hiç bi sorun çıkarmazsa devam ederim bu modemle.Ama yok yine bişiler yaparsa gider değiştiririm belki.

Diğer modemler hakkında bi bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.