Bildirim
airties rt-205 reset yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ağ bağlantılarına sağ tıklaıp özellikler e girin. Yerel bağlantıya sağ tıklayıp özellikler diyin. Karşınıza çıkan pencerede alt tarafta " sınırlı bağlandığında veya bağlantı olmadığında bana bildir " seçeneğinin işaretini kaldırıp kapatın. Modemin içine girip ordan reset atabilirsiniz veya modemin arkasındaki delikteki tuşa birşey yardımıyla 5 saniye kadar basılı tutup çekin. -
evet işte dediğini yapyorm tutup çekiyorum olmuyo.şimdi diğer dediğini yapıcam. -
şimdi başka modemden giriyorum.kablosuz modemi taktığım zaman dediğim gibi oluyo işte.direk wireless ışığı yanıyo diğer ppp ve adsl ışığı yanmıyor.sınırlı bağlantı problemi çıkartıyor fln.sanırım buyüzdende modemin arayüzüne giremiyorm ve arkasndaki reset tuşuna ne kadar basarsam basayım atmıyo sanırım :/ ışıklar sönmüyo fln.ayrıca o modemi taktığım zaman pcden wireless sinyalinide göremiyorum :?dediğin gibide yaptım gene olmadı :( -
modemi önce kablo ile bağlayıp ayarlarını yap. Eğer sıfırdan wireless ile bağlanmayı denersen sorun yaşaman normaldir. Cİhaz şu an resetlenmiş. PPP ışığı yanmıyorsa veri aktarımı yok demektir. Kablo ile modemi pc ye bağla ayarlarını yap ondan sonra wireless ile gir -
ben zaten hep kabloyla deniyodum çnkü wireless sinyalini flnde görmüyo.modemi açtığımda direk pwr wireless ve bağlı olsa yada olmasada lan ışıkları yanıyo.arkadaki tuş neden reset atmıyo onu anlamıyorum :( -
modem kapalıyken 10 saniye basılı tut
elini çekmeden modemi aç
10 saniye daha basılı tut
olur büyük ihtimal
kapalıyken 10 açıkken 10 saniye -
bu arızanın aynısı bendede var bir türlü çözemedim ne kablolu nede kablosuz bağlanmıyor mesela açtığımda lan-wlan-pwr ışığı yanıyo kapatıyorum tekrar açtığımda wlan-pwr yanıyo ppp yanıp sönüyo bu sırayla gidiyor hep reset düğmesi işlemiyor varmı bir çözüm yolu airties aradım 10 dakika bekledim açan yok... -
-
hocam bilgisayar modemi görmüyor o yüzden 192.168.2.1 ile içine giremiyorum ne kablolu ne kablosuz yani dıştan reset çalışmıyo içtende giremiyorum öyle kaldım arıyorum 10 dk açmadılar destek hattını... -
banada aynisi oldu gliba yaktim modemi firmware gyncellermeye tam basladi sonra sayfa goruntulenemiyor dedi dahada ara yuzune giremiyorum reset islemiyor wlan isigi yap yaniodu simdi yanmiyor fln filan iste adsl 7/24 teknik servisi ne kral ama adamlar 7/24 demisler 7 den sonra mesai bitio telefonuacan yok ne yapabilirim kurtarmak icin?
-
tylnugr ve faruxxx rt 205 e rest atabildiniz mi?Ben de ayni sorunu yasiyorum.Modemin arayuzune ulasamiyorum ve disaridan da reset atamiyorum.Sinirli baglaniyor surekli -
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın a ma
modemım bozuldu sorun : ppp ve internet ısıgı yanmıyor ve wlan ısıgı 30sn yanıyor sonra sonup lan ısıgı yanıyor bu durmadan tekrarlıyor sorun ne olabılır.
tesekkurler -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
modemım bozuldu sorun : ppp ve internet ısıgı yanmıyor ve wlan ısıgı 30sn yanıyor sonra sonup lan ısıgı yanıyor bu durmadan tekrarlıyor sorun ne olabılır.
tesekkurler
Herşeyden önce Internet (ADSL) hattınızın aktif olduğundan emin olunuz; yani teknik bir nedenle veya borcundan dolayı kapalı olmadığından... Wlan ışığının yanması, kablosuz (="wireless") katının devreye girdiğini gösteren bir uyarıdır; internet bağlantısının olup olmaığının göstergesi değildir. Bunun akabinde eğer modeme kabloyla bağlı bir PC varsa, Lan ışığının da yanması olağandır. Ancak bunların ikisinin peşpeşe yanmaya başlaması, sonra (herhalde anlık) sönmeleri ve tekrardan yanmaya başlamaları pek de olağan gözükmüyor. Modemi büyük olasılıkla servise göndereceksiniz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: mafaky
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
tesekkurler
Herşeyden önce Internet (ADSL) hattınızın aktif olduğundan emin olunuz; yani teknik bir nedenle veya borcundan dolayı kapalı olmadığından... Wlan ışığının yanması, kablosuz (="wireless") katının devreye girdiğini gösteren bir uyarıdır; internet bağlantısının olup olmaığının göstergesi değildir. Bunun akabinde eğer modeme kabloyla bağlı bir PC varsa, Lan ışığının da yanması olağandır. Ancak bunların ikisinin peşpeşe yanmaya başlaması, sonra (herhalde anlık) sönmeleri ve tekrardan yanmaya başlamaları pek de olağan gözükmüyor. Modemi büyük olasılıkla servise göndereceksiniz...
evet sanırım bozuldu artık iPhone u modem olarak kullancam telefona yazık olcak (vodafone cepnet)
-
benim airties RT-205 de görünmemeye başladı. bilgisayara kablo ile bağlıyorum bilgisayarın lan ışığı yanıyor sönüyor yanıyor sönüyor. sönmesi ile modemdeki ışık da sönüyor. anlayacağınız lan a bile bağlanamıyor o yüzden de arayüze ulaşamıyorum. bunu 3 farklı bilgisayarda denedim ama gene de olmadı. ayrıca wlan da çalışmıyor hiç bir şekilde görünmüyor. -
http://forum.donanimhaber.com/m_55455051/f_//tm.htm#94779721 bütün cevaplar burda arkadaşlar.. kilit koyuyor modem programla sıfırdan açabiliyorsunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X