Kullandığım Zyxel P660Hw-T1 modemin ethernetleri yandığı için serviste yerine idarelik Airties Rt-104 koydum ve bana Zyxelden daha iyi geldi.
Arayüzü hem Tr hemde çok hızlı, ayrıca hat değerlerim bununla daha iyi oldu.
Siz neler düşünürsünüz alayımmı? yada bana daha iyi olduğunu düşündüğünüz hangi modemi önerirsiniz?
Bencede airties uygun bir seçim olacaktır. Forum 2nci el kısmına da bir göz at derim
bende cnet 4 port modem vardı 5-6 yıldır kullanıyordum. geçenlerde bir laptop kullanımı devreye girince mecburen wireless modeme ihtiyaç duyduk, bununla beraber ikinci el bir airties rt-205 modem aldım getirdim 2 dakikada kurdum çalıştırdım. ilk fark ettiğim şey web sayfalarına daha hızlı giriyordu , yani bunca zaman ben cnet ile eziyet çekmişim :) bence alınır arayüzü türkçe kurulumu basit
zaten şöyle bir araştırma yaptım airties ile UsRobotic modemler aynı yapıya sahip gibi görünüyorlar
airties iyidir
Airties türk malı olması dışında hem iyi hemde robotics ten sonra geliyor zyxcel servisi kötü olmakla birlikte pek servise yanamşmıyor diyebiliriz geçen sene airties rt-205 modem aldım elektrik dalgalanmasından dolayı 1 dk da bir kendi kendine açılıp kapanmaya başladı mecidiye köydeki servisine götürdüm bana 0 verdiler yani sıfır rt-205 modemim var ayrıca wirelesi baya kuvvetli diyebiliriz almanı tavsiye ederim.
airties 205 ve US robotics in eşdeğer modellerini kullandım. Airties in wireless gücü daha yüksek çünkü çift antenli. geri kalan özellik açısından fark yok fakat 2 modemde yeni olduğu için ilerde nasıl sorun çıkartırlar bilemiyorum. yada hangisi daha önce bozulcak bilemiyorum
zamanında 3com kullanmış ve çok memnun kalmıştım. antivirüs işlevi görüyor, istediğiniz siteleri yada istediğiniz kelimelerin geçtiği siteleri engelleyebiliyorsunuz. videolu kurulum cd si var. bence birde 3com 'u araştırın.
bende rt-205 kullanıyorum ve son derece memnunum.şimdiye kadar bi kere bile netten düşmedim ve wirelleside son derece kuvvetli.üç yıl garanti veriyolar.kurulumu çocuk oyuncağı zaten.kesinlikle tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: firari_130
bende rt-205 kullanıyorum ve son derece memnunum.şimdiye kadar bi kere bile netten düşmedim ve wirelleside son derece kuvvetli.üç yıl garanti veriyolar.kurulumu çocuk oyuncağı zaten.kesinlikle tavsiye ederim.
+1
kardeşim bilgisayar aldığında ttnetin vermiş olduğu mavi bi cihaz vardı resmen kanser ediyordu hat kesilmesi sık sık oluyordu ama wireless özelliği olan bi cihaza ihtiyaç duyunca tek portlu rt-205 aldım ..gerçekten kurulumu kolay ve internet kesintisiz
eski moda reklam gibi oldu ama idare et
quote:
Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı
quote:
Orjinalden alıntı: firari_130
+1
kardeşim bilgisayar aldığında ttnetin vermiş olduğu mavi bi cihaz vardı resmen kanser ediyordu hat kesilmesi sık sık oluyordu ama wireless özelliği olan bi cihaza ihtiyaç duyunca tek portlu rt-205 aldım ..gerçekten kurulumu kolay ve internet kesintisiz
eski moda reklam gibi oldu ama idare et
arkadaşım sendede şöyle bir sorun varmı? bende Airties RT-205 kullanmaya başladım... fakat bir program,müzik,video falan indirirken sadece WLAN ışığı yanıp sönüyor sizce bu normalmi sizin modeminizdedemi böyle 2 ışığında yanıp sönmesi gerekmezmi?
ben çok fazla modem değiştirdim
gecen cuma günü voip özelliği için linksys wag54gp2 modem aldım airties e göre kat ve kat profösyonel bir modem ama belki ufak bir hız farkıyla airties önde ollabilir ancak çok rahatsız edici değil yani far yok diyebilirim rahatlıkla.
linksys den önce airties kullanıyordum hiçbir sorunum şikayetin yoktu son derece memnundum yani alırsan hiç sorun yaşamazsın bizin burada (Ankara - Yenimahalle) elektrik kesintisi dalgalanma fazla oluyor geçen gün d-smart arıza verdi garantiye gitti ama modem sağlam hala gerçektende dayanıklı kaliteli bir modem airties.
airties alırsan kesinlikle memnun kalırsın.
şimdi seni airtiesten vaz geçirebilecek bir şey söliyeceğim >> voip?
voip internet üzerinden telefon görüşmesi yapmak demek (kısaca)
linksys wag54gp2 de voip 4 port ethernet + wireless var anlayacağın airties yerine bunu alıp telefon faturanı da en az seviyeye çekebilirsin.
10 euro ile 3 ay sabit hatları bedava cep telefonlarını 7.0 cent e arayabilirsin.
burada dikkat etmen gereken tek şey modem tek firma tarafından kullanılabiliyor ancak bunun çözümü forumumuzda mevcut.
eğer beceririm bu işi dersen linksys wag54gp2 al derim kesinlikle memnun kalırsın en kötü ihtimal voip kullanmazsın ama 4 port +wireler modemin olur.
fiyat olarakta linksys daha ucuz(ben 115 liraya aldım) airties nedendir bilinmez(tür malı olacak birde) pahalı aşağıda iki modeminde linkini veriyorum birde sen karşılaştır sonra düşüncelerini yaz.