Şimdi Ara

Airties rt-204 Wireless Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sole bi sorun var bu aleti bi yerden parasız aldım bi wirelless modem rica ettim bunu verdiler.Nese bu alete simdi normal sekilde baglantı yapılıyor kablolu kablosuz ama lakin utorrent ne zaman download yapmaya baslasam 2dk sonra modem le olan irtibatımı kaybediyorum wireless olarak ben bir cok sey denedim ayarları default a aldım firmware yeniden yukledim ama yok kablosuz agı kapatıp acınca yada modemi yeniden acında sorun duzeliyor lakin download baslayıncaya kadar bir sekilde bu sorunu uydurmasyon bir yontemle cozen varmı onu sormak istiyorum yoksa wirelless stickten baglanmaya devam edip bunu verecem tekrar bir cozumu olan varsa ulasırsa sevinirim.Beles mal herhalde bole sorunlu oluyor.

SAYGILARLA

• evde telsiz telefon veya bilgisyardabluetooth cihazı varsa veya başka 2400 mhz de yayın yapan bi cihaz varsa evde
    onları kapatmayı dene veya modemn arayüzünden kanal ayarı muhtemelen 11 dir onu 6 veya 1 yap
    öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

evde telsiz telefon veya bilgisyardabluetooth cihazı varsa veya başka 2400 mhz de yayın yapan bi cihaz varsa evde
    onları kapatmayı dene veya modemn arayüzünden kanal ayarı muhtemelen 11 dir onu 6 veya 1 yap
    öyle dene

Merhaba

Evde bir telsiz telefon yok daha once kanalları farklı sekilde denedim fakat sorun aynı bluetooth laptopta mevcut fakan benim kafamı karıstıran bu aletin torrent deyken sapıtması normalde download yaptıgım zaman explorer uzerinden veya chrome dan sorun olmuyor ama utorrent i acında 300 kb download olunca alet ucuyor.Annamadım bu modemle ilgili bi genel wireless problemi var herhalde banada bole yansıyor.Sagolun yardımlar için su bluetooth da bi kapatıp deniyim.

SAYGILARLA
  • Evet aynı sorunu bir çok rt-204 kullanıcısı gibi bizim evde de yaşıyoruz. Torrent bağlantısı yapınca ve ya kablosuzdan 3-4 bilgisayar aynı anda bağlanınca küt internet düşüyor. Gelmesi için modemi yeniden başlatmam gerekiyor. sorunu bir türlü çözemedim. en sonunda başka bir modem alacağım.
  • DHCP'de "Kablosuz Ağ Bağlantısı" etkinleştirilmemiş olabilir bunun nasıl yapıldığına dair kolay bir çözüm için ağ bağlantısına sağ tıkla ağ bağlantısı sorununu çalıştırın kendisi düzeltiyor..
  • sorun modemde gibi geldi.başka bir modemi alıp deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RT-205 Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Airties 5440 Wireless Sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.