Şimdi Ara

Airties rt-204 Program Engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende rt-204 marka modem var bu modem üzerinden bazı programları yasaklamak istiyorum.
    Mesala; flash get,idm,Lime Wire gibi download yapmaya yardımcı programları yasaklamak istiyorum

Nasıl yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 17 Mart 2010; 22:43:39 >

• İdm, lime wire gibi programları windows güvenlik duvarından engelleyebilirsin.

Flashget e gelirsek. Firefox profil oluşturmana izin veriyor. Eklenti yönetimine şifre koyulabiliyorsa flashget kurulmasını engelleyebilirsin. Bu konu hakkında bilgim yok fakat biraz araştırırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt009

İdm, lime wire gibi programları windows güvenlik duvarından engelleyebilirsin.

Flashget e gelirsek. Firefox profil oluşturmana izin veriyor. Eklenti yönetimine şifre koyulabiliyorsa flashget kurulmasını engelleyebilirsin. Bu konu hakkında bilgim yok fakat biraz araştırırsan bulabilirsin.

Öncelikle ilgin için teşekkür yalnız ben bunu bir yurtta yapmak istiyorum ve herkezin bilgisayarına bu şekilde ayar yapmam söz konusu olamaz onun için :) modem üzerinden engellemem şart veya başka şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.