Şimdi Ara

Airties AP-301 Access Point sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende işyerinde ap-301 kullanıyorum. Dört tane var şuanda. Yanlız cihaz bi süre sonra wireless yayın yapmayı kesiyor. Yani cihaz çalışıyor ama wlan ışığı sönüyor. Bazen 1 hafta çalışıyor sonra kesilio. Bazen 1 ay çalışıo, belli olmuyo yani. 4ünde de aynı sorun var.
  • Ben de şu an ap-301 kullanıyorum, burada bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım. Alındığında son firmware güncellemesi yapıldı.
    Bina içinde sorunsuz heryerden girebiliyorum ve kesinlikle birsüre sonra kesilme sorunu yaşamadım. Sorunu olan arkadaşlara firmware
    güncellemelerini öneriyorum, yine sorun devam ederse hatalı seri tarzı birşeyler olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: zeync

Fazla araştırmadan Airties Ap-301 aldım. Satıcı kaliteli olduğundan falan bahsetti. Tam araştıramadım. Şimdilik memnunum ama arayüzegiremedim. 192.168.2.254 yapıyorum ama açılmıyor. Sayfa görüntülenemiyor diyor. Ne tavsiye edersiniz.

Dostum ağ üzerinden öncelikle router(modem) ı çıkar ve ap301'i tek olarak ağa bağla. Cihazın ip si 192.168.2..... şeklindeyse,
    senin de pc'ne el ile 192.168.2.... diye giden bir ip girerek ap301 e ulaşman gerekir. Cihazın iP'si default ip dışında rasgele oluşturuldu ise
    netscan tools adlı yazılım veya cmd ile ağ üzerindeki ip'sini bulabilirsiniz. Örneğin modeminizin ip'si 192.168.1... şeklinde bir ip ise,
    ap-301'e de bu şekilde bir ip vermelisiniz ki aynı ağ üzerinde hem modeme hem de ap301'e uğraşmadan sorunsuzca girebilesiniz.
    Örneğin modeminiz 192.168.1.1 ise cihaza da 192.168.1.254 tarzı bir ip verebilirsiniz böylece 192.168.1... ip'li ağdan hatasız ve sorunsuzca ulaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 14 Eylül 2008; 19:00:32 >

• herkese merhabalar
    benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim bir tane access point aldım bunu koblosuz mödem den alması için ne yapmalıyım yanı alici olarak nasıl kullanılıyor cevap bekliyorum...
  • benim sorunmumda ap-302 ile ilgili.sorum şu;ap-302 inca adsl modem(Im 340w) ile uyumsuzmudur?.modemin mesh desteği yok.ama ben ap-302 yi mesh olarak kullanmak istiyorum.bu mümkünmüdür?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa-bal

herkese merhabalar
    benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim bir tane access point aldım bunu koblosuz mödem den alması için ne yapmalıyım yanı alici olarak nasıl kullanılıyor cevap bekliyorum...

Her AP alıcı olmaz. Aldığın AP wireless bridge, repeater veya client gibi modları desteklemeli.

quote:

benim sorunmumda ap-302 ile ilgili.sorum şu;ap-302 inca adsl modem(Im 340w) ile uyumsuzmudur?.modemin mesh desteği yok.ama ben ap-302 yi mesh olarak kullanmak istiyorum.bu mümkünmüdür?

Farklı çipsetlerde uyumsuzluk olabilir. Deneme yapacaksın.
    Modeme bir ayar çekmene gerek yok.
    AP 302nin kullanma klavuzunu aç. Anlatılan işlemleri yapıp Im 340w ü görmeye veya göstermeye çalış.

• http://forum.donanimhaber.com/m_31353891/tm.htm

bunu bir oku

bir de buna bak ben şu an kullanıyorum AP 301 i

http://forum.donanimhaber.com/m_31230116/mpage_1/key_//tm.htm#31230116

ayrıntılı resimleri

http:/www.rapidshare.com/files/224823160/airties_ap_301.exe

adresinden indir.
  • bu ürünün bozuk olanından 3 tane lazım bana.

dış görünüşleri sağlam ama içleri bozuk olsun. 10 lira vericem. kargo da benden.

kim bulabilir acaba bana.

bulan var ise pm hemen attsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.