Şimdi Ara

Maliyetine göre en geniş Wireless Alanı Nedir ? Profosyonoller hadi önerilerinizi bekliyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir wireless hakkında merakım var. En geniş wireless alanı için çeşit çeşit planlar yaptım. Ve en sonunda Standart 4 portlu ADSL modeme Airties AP 301 bağlayarak bir ağ kurdum. Modem komşuda şuan. Arada bir yol ve 2 duvar var. Airties Ap 301 Erişim noktası modunda anten çıkış gücü 17 dBm dir. Resimlere bakarsanız net anlarsınız. Bu durumda %80 çekiyor. Network Stumbler dan bilgi aldım.

Fakat benim ilgi alanım değişti. Geçenlerde biri aradı wireless ağınıza girebilir miyim diye ? (Wireless ağ adına numaramı koymuştum) Kısa süreliğine buradayım dedi. Bende tamam dedim. Fakat şimdi düşünüyorum. 4 mbps gibi yüksek hızda bir net alsam ve iyi bir vericim olsa 4 arkadaş (ki bulabilirim) nete aynı hattan girsek.

Bunun için dış ortam kablosuz vericilerine baktım. (Mesela AIRTIES WOB200) 4 km ye kadar çekiyor ikinci ellleri 800 ytl civarı daha değişik seçeneklerde var. Fakat fiyata göre nasıl diye bir sorayım dedim önerilerinizi bekliyorum. Benim isteğim 3 sokak ötesini kapsasın ve 200Lira civarı olsun tabii mümkünse...
    Bu arada dBm ve dBi arasındaki farkı tam anlamadım tek bildiğim ne kadar artarsa o kadar iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 29 Nisan 2009; 15:25:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.