Şimdi Ara

Airties Air 5650 TTnet firmware hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNet'in Hipernet abonelerine verdiği Airties Air 5650 modemde TTNet'in yazılımı yüklü geliyor. Bu modeme standart yazılımı yükleyemiyoruz galiba. TTNet'in yazılımında da torrent özelliğinin çalışmadığını öğrendim. Önceden verdikleri Airties RT-205 modemlerdeki DNS numaralarını değiştiremiyorduk. Bu modemde DNS değiştirmeye izin veriliyor mu? Standart yazılımda olup da TTNet'in yazılımında olmayan başka neler var. Bilgilendirirseniz memnun olurum.

• Ttnetin verdiği 5650 ye standart firmwareyi yükleyemezssiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Ttnetin verdiği 5650 ye standart firmwareyi yükleyemezssiniz.

Evet onu biliyorum. Torrent özelliği benim için çok önemli değil. Fakat başka hangi özelliklerin olmadığını merak etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erh_tun

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Ttnetin verdiği 5650 ye standart firmwareyi yükleyemezssiniz.

Evet onu biliyorum. Torrent özelliği benim için çok önemli değil. Fakat başka hangi özelliklerin olmadığını merak etmiştim.

Benim standart firmware yüklü 5650 modemimde torrent özelliği var ama şimdiye kadar kullanmadım diyebilirim.

• bende ttnetin modemini reddedip kendim almıştım torrent calısıyor dns'te değiştirebiliyorsun acıkcası ttnet'le gelen modemle bunun arasındaki ayrıntıları cok incelemedim ama onceden ttnetten aldıgım modemden firmware olarak baya cekmiştim simdide aynı hataya dusmek istemedim istediğim ayarları rahatlıkla değiştirebiliyorum.sunuda ekliyeyim harici harddiskimi usb'den bagladım NAS olarakta kullanabiliyorum ag olarak sorunsuz ttnetin modeminde bu usb ozeligi aktif mi bilemiyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 11 Şubat 2014; 14:49:40 >
  • Şu anda Airties 5650 piyasada 300 TL civarında. TTNet'ten daha ucuza alma imkanım olursa değerlendirmek istiyorum. Ama işe bu kısıtlamalar kafamı kurcalıyor. Torrent çok önemli değil. Ama DNS falan değişmiyorsa almayacağım.
  • erh_tun E kullanıcısına yanıt
    Bu modem ilk çıktığı zamanlar ben 200 tl ye falan almıştım, şuanki fiyatı çok pahalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties Air 5444 Modem Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.