Şimdi Ara

Airties 5760 Modemden HDD Çıkartınca Bilgisayar Harici Disk İçin Biçimlendirme Hatası Veriyor (Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties 5760 modemim var. Modemde sürekli harici disk takılı. Dosya kopyalama amacıyla hard diski modemden çıkartıp bilgisayar takınca, disk biçimlendirme hatası alıyordum. Modemin arayüzünden indekslemeyi başlatıyorum, modemi kapatıyorum, harici diski modem kapalıyken çıkartıyordum fakat işe yaramadı.

Sürekli yaşadığım bir sorundu, çözümü bulunca buraya yazma gereği duydum.

Başlat >>> Çalıştır >>> CMD.exe

CMD ekranındayken chkdsk I: /f yazdım ve diski tekrar kullanabildim, veri kaybı sorunu yaşamadım. Kırmızı ile işaretlediğim I karakteri diskin sürücü adı. chkdsk komutu benim sorunuma çözüm oldu, belki aynı sorunu yaşayan başka insanlar vardır diye forumda paylaşmak istedim. chkdsk komutunda veri kaybı yaşamadım, komutu uygulamadan önce flash bellek'te test ettim, flash bellekte veri kaybı yaşamayına, sorun yaşadığım diskte chkdsk komutunu denedim, sonuç başarılı

• Komut işe yarıyor, flash bellek, harici diskler için tavsiye ederim. I: yerine diskiniz sürücü harfini yazmanız gerekmektedir.

chkdsk I: /f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 19 Haziran 2023; 22:56:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.