normal modem arayüzünden torrent dosyası yüklediğimde sıkıntı yok.
bazen iş yerinde iken bağlanıp torrent dosyası ekliyordum akşam eve gidene kadar inmiş bir şekilde hazır oluyordu.
çözüm için modemi sıfırladım bir alt yazılıma güncelledim usb bellek veya hdd değiştirdim nafile bir çözüm bulamadım.
böyle bir sorunla karşılaşan varsa ve çözmüşse yardımcı olursa sevinirim.
ayarlar kısmındaki "Protocol Encryption" ayarını etkin olarak değiştirdim yine olmadı.
Bittorent remote üzerinden torennte linkleri şu şekilde ekleyebilirsin;
Torrent indireceğin sitenin "Rss" linkini remote üzerinden ekle orada liste halinde çıkan içerikleri seçerek ekleyebilirsin sadece. Bu arada çok sağlıklı çalışmıyor çoğu torrent dosyasını indirmeye başlamıyor yada düşük hızlı indiriyor.
Çözüm bulabildin mi Hocam?
Buldum :) internet explorer bu sayfayı zaten desteklemiyor.
hatayı chrome tarayıcıda verdiği için çözümü baya uğraştırdı. işin aslı flash playerle alakalı yüklü ama hata alıyorsan aşağıdaki adımları izlemen gerek.
chorome/ayarlar/gelişmiş/içerik ayarları/flash/izinver sekmesine remote.bittorrent.com adresini ekliyorsun bu kadar.
remote.bittorrent.com adresine girdiğinde torrent yükleme düğmesine yeşil play tuşu geliyor zaten basıyorsun ona her şey normale dönmüş oluyor.
inşallah bu çözüm birilerinin işine yarar gerçekten bayağı canımı sıkmıştı bu durum.
yk2548
kullanıcısına yanıt
Yaramaz mı, yaradı. :) Teşekkür ederim. Opera'da remote.bittorrent.com adresini istisna olarak ekleyince sorun çözüldü. İşin garibi sorunu daha önce yaşamıyordum. Bugün oldu ilk defa.
Bu modemi almayı düşünüyordum gg'de bir tane var o da garantiden değiştirilmiş bir ürün 1 yıl garantisi varmış sıfır.Alınır mı sizce ? şu an Zyxel VMG 1312 aldım, eğer sorun çıkarsa iade ederim.