Şimdi Ara

Airsoft hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar airsoft oyuncaklarını bugün keşfettim yalnız bir sorum olacak.

Çoğu sitede airsoft tabanca olarak geçen pistollar 150 300tl iken bu sitede 30tl.

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/airsoft-silahi-945f-airsoft-boncuk-tabancasi-201042186

Bu tabancayla havalı çalışan yani içine sprey sıkılan tabanca arasında ne fark vardır ?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler ..

• Bu linkteki airsoft bile degil. Bende var zevk veriyor ama cocuk isi. Plastik ve yayli her atista kendin kuruyorsun. Gercek airsoft pistollerde green gas, co2 veya elektrik kullanilir. Ya mermiyi atmasi icin icine 12 grmlik co2 tup koyarsin yada green gassa sarjorune cakmaga gaz dolduruyor gibi doldurursun elektriktr bataryasini sarj edersin. Her seferinde cekmen gerekmez sadece ilk atistan once mermiyi namluya surersin gerisini gasla veya elektrikle kendi atar.

Gercek bir airsoft almak icin min 250 lira verirsin. Co2 li raili geri gitmeyen orta yollu bir sey olur. 380 lira civarinda ise her sıktıginda raili geri giden gercek silah gibi calisan blowbackli pistoller alabilirsin.

Bununla kapali alanda 15-20 metre vurabiliyorsun karton kopuk vs. Plastik oldugu icin zamanla icindeki duzenek kiriliyor ben 10 kerr actim yapistirdim tamir ettim. Acik alanda ise en ufak esintide mermiyi goremezsin ucar gider.

Kisacasi

bu 30 liralik plastik ve tamamen manuel her mermide silahi bastan kurarsin

Normal airsoftta gercek silah gibi yari otomatik veya glock tipiyse tam otomatik tek sefer kurar tum sarjoru bosaltirsin
  • Bunlarla oyunlara katılamazsın. Bu taş çatlasa saniyede 30 metre/s hızla atar boncuğu. Onuda vurduğun adam hissetmez.

200 lira ve daha pahalıya aldıkların 100 metre/s civarında atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu linkteki airsoft bile degil. Bende var zevk veriyor ama cocuk isi. Plastik ve yayli her atista kendin kuruyorsun. Gercek airsoft pistollerde green gas, co2 veya elektrik kullanilir. Ya mermiyi atmasi icin icine 12 grmlik co2 tup koyarsin yada green gassa sarjorune cakmaga gaz dolduruyor gibi doldurursun elektriktr bataryasini sarj edersin. Her seferinde cekmen gerekmez sadece ilk atistan once mermiyi namluya surersin gerisini gasla veya elektrikle kendi atar.

Gercek bir airsoft almak icin min 250 lira verirsin. Co2 li raili geri gitmeyen orta yollu bir sey olur. 380 lira civarinda ise her sıktıginda raili geri giden gercek silah gibi calisan blowbackli pistoller alabilirsin.

Bununla kapali alanda 15-20 metre vurabiliyorsun karton kopuk vs. Plastik oldugu icin zamanla icindeki duzenek kiriliyor ben 10 kerr actim yapistirdim tamir ettim. Acik alanda ise en ufak esintide mermiyi goremezsin ucar gider.

Kisacasi

bu 30 liralik plastik ve tamamen manuel her mermide silahi bastan kurarsin

Normal airsoftta gercek silah gibi yari otomatik veya glock tipiyse tam otomatik tek sefer kurar tum sarjoru bosaltirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 28 Aralık 2015; 0:39:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Bu linkteki airsoft bile degil. Bende var zevk veriyor ama cocuk isi. Plastik ve yayli her atista kendin kuruyorsun. Gercek airsoft pistollerde green gas, co2 veya elektrik kullanilir. Ya mermiyi atmasi icin icine 12 grmlik co2 tup koyarsin yada green gassa sarjorune cakmaga gaz dolduruyor gibi doldurursun elektriktr bataryasini sarj edersin. Her seferinde cekmen gerekmez sadece ilk atistan once mermiyi namluya surersin gerisini gasla veya elektrikle kendi atar.

Her atışta kendimiz kurmasak öylesine alırdım yaa :) Tek tek çekmek saçma olmuş. Hiç olmadı alıp lazeri tüfeğe takarım diye düşünmüştüm ama sanırım vazgeçtim :) Lazeri de uzak mesafeye vermez bunun kesin :D :D

Çok açıklayıcı oldun teşekkürler :D

Konuyu merak eden arkadaşlar bu yorumdan bilgi alabilirler :)

• Hocam peki hangi ürünü önerirsiniz? Elektirik mi Co2 mi gaz mı bende almak istiyorum da bi seçim yapamadım M4 ve Deagle istiyorum

• Dostum son bir sey sormak istiyorum , goruntu olarak benziyormu normal tabancaya ? Gece saatlerinde disarida oluyorum gostermelik bi ise yarar mi ? Çakı tasimak istemiyorum birilerini yaralayabilirim.

Ve sendekinin fotoğrafları varsa alabilirmiyim whatsapp veya ozel mesajdan?
    Teşekkürler cok yardimin dokundu

hemoroid hakkında yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynamak isteyen olursa ankarada anka paintball (paintsign) guzel bir senaryo odakli arenaya sahip. Sanirim silah da kiralanabiliyor.

Orijinalden alıntı: turqyy

Dostum son bir sey sormak istiyorum , goruntu olarak benziyormu normal tabancaya ? Gece saatlerinde disarida oluyorum gostermelik bi ise yarar mi ? Çakı tasimak istemiyorum birilerini yaralayabilirim.

Ve sendekinin fotoğrafları varsa alabilirmiyim whatsapp veya ozel mesajdan?
    Teşekkürler cok yardimin dokundu

Hocam tip olarak 1-1dir fakat 30 liraligin plastik oldugu az cok belli olur. Full metal airsoft alirsanizda sıkmak gerektiginde sorun olabilir
    İcinde lazer seklinde parca var fakat lazer degil dandik bir led var icinde cocuk isi yanip sonuyor.

Ali hocam:
    Tufekte elektrik veya green gas secenekleri var. Tufekte elektrigi tavsiye ederim aeg diye geciyor. Pistolde ise co2 veya green gas farketmez fakat gbb diye tabir edilen gas blow back(gazla geri tepme) tipini tavsiye ederim. Sorun su ki ulkemizde tufek fiyatlari 800 liradan baslayip 2000 lere giderken adam akilli pistol fiyatlari 380 tlden basliyip 600 e gidiyor. Yurt disindan girisi sorun gumruge takiliyor.

Pistolde co2 2 sarjor icin 1 tup gider yaklasik tup 1 tl civarinda. Fakat namludan gaz cikisi gercek hissi artiriyor. Elektrikte ise geri tepmeli olan cesit az.

WE glock 17 alinabilecek en guzel modellerden yurt disinda 80 dolar fakat ulkemizde 420 lira fiyati var. Benim hedef o bakalim alabilirsek.
    Videosu.https://youtu.be/e71Racpca3w

Fakst o kadar ucmak istemezseniz ekol s66 - s55 var. Bunlarda co2 li
    150 lira civari turk yapimi. Polat alemdarin kullandigi bile bundan

30 liraligin Fotograflar:

https://drive.google.com/file/d/0B9sdUTvWqhExdHZHckxpZlJxSVE/view?usp=docslist_api

https://drive.google.com/file/d/0B9sdUTvWqhExZERtbHdaNUY5c2s/view?usp=docslist_api

• La bu bildigimiz 1.5tllik normal boncuklu tanancalar gibi ahahah :D Sagol kardesim cok yardimci oldun :D

Demek lazer de yalan ha :D onun flasi da bi b'ka yaramiyordur :D

Orijinalden alıntı: turqyy

La bu bildigimiz 1.5tllik normal boncuklu tanancalar gibi ahahah :D Sagol kardesim cok yardimci oldun :D

Demek lazer de yalan ha :D onun flasi da bi b'ka yaramiyordur :D

Yazmayi unutmusum parlak kisimlari ben folyo ile yaptim boncuklu tabancalarin iyisi diyebiliriz flash falan hikaye hocam ara sira calisiyor bazen calismiyor o led

Buda benim uretimim susturucu ile beraver cakma fener

https://drive.google.com/file/d/0B9sdUTvWqhExUHRGaGJLdmZ4OUk/view?usp=docslist_api

Ama hakkini vermek lazim 10 metrede sapmiyor hedeften

Bu arada benimkinin yaninda +1000 mermi falan diyordu bi geldi mermiler 3-5mm arasi silahta durmuyor bile direk cope

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 28 Aralık 2015; 13:11:23 >

• Sağol kardeşim yardımın dokundu :D

Şuan iyiki konuyu açmışım 30tl çöpe atmamışım dedim eywalalh :)

• Dostum böyle bi oyuncağı ne kadar fiyata alabiliriz ?https://www.youtube.com/watch?v=-wHVlitCm78

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsun dostum ?http://www.avfoni.com/urun/heckler-&-koch-p30-mekanik-tabanca
  • P30 spring hocam yani kurmali dedigimiz. Co2 veya elektrikli moddelleri var fakat fiyat ucuyor. Surgusu yarim ve sarjoru ince bayagi ilkeli diyebilirim. Bunun yerine ustune 30-40 daha koyup ekol almaniz daha mantikli olur. Bu manuelse o yari otomatik. Veya blowbacksiz hk usp.

Desert eagleda Turkiyede satilmiyor bildigim kadariyla zaten yurt disindaki fiyati bile 160$ civari ( yurt disi 80$ silahlar 400 liraya satiliyor)

Edit

Elektriklisinde fiyat cok ucmuyormus dusunebilirsiniz altinda video mevcut

http://www.avfoni.com/urun/heckler-koch-p30-cal.-6-mm.-airsoft-elektrikli-tabanca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 10 Ocak 2016; 14:53:47 >

• Ne kadar bos islerle ugrasiyorsunuz

• Hocam videoyu izledim ikisininde. Fakat 100tl olanda da videoda tam sürgü var diğer elektrikli olanda da. 100tl olanı youtubeda araştrdım dediğiniz gibi yarım sürgü ve kurmalı değişik bi sistem var pek hoşuma gitmedi o ama diğer elektrikli olanı düşünebilirim sanırım.

Anladığım kadarıyla blowback her tetiğe basılınca sürgünün geri atıp tekrar yerine gelmesi anlamına geliyor.

Elektrikli olanda videoda 2 tane gösteriyor hocam birinde blowback var fakat diğerine basınca dinamo sesi gibi bir ses geliyor ikisi ayrı cihaz mı orayı anlayamadım?
    Blowback performansı acısından iyi birşey mi kötü mü ?

İlk gösterdiğime fps 360 yazıyor sitede bu doğru bir değer midir ? Elektrikli olanın fps kaçtır sence ?

Çok yardımcı oldun hocam teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Ne kadar bos islerle ugrasiyorsunuz

Ya aslında nickimi boşişler müdürü yapıcaktım ama bi kere bunu yazdım tekrar yeni bitane açmak istemedim

Sen napıyosun birader boş zamanlarında atom falan mı parçalıyorsun ?

Blowback performansi etkilemez aksine aranan bir ozellik. Daha zevkli hale getiriyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.