Şimdi Ara

Airpods vs Beats x ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Airpods alma arefesindeydim yarin gidip alacaktim. Ama beats x'i gordum. Birbirine kablo ile bagli olmasi sarj durumu vs. ilgimi cekti. 2 kulaklik arasinda kaldim.

    Oncelikle airpods hakkinda sormak istedigim, telefonun bluetoothu kapaliyken kulakliklar da kutunun icinde degilken, kulakliklarin sarji dusmeye devam ediyor mu?

    Airpods'un ses kalitesi earpods ile ayni mi?

    Airpods ile Telefon gorusmesi yapma esnasinda karsi tarafa ses gitmesi, konusma kalitesi vs. normal kulakliksiz telefon gorusmesinden daha mi stabil?

    Son olarak beats x daha mantikli gorunuyor fakat ses kalitesinden cok kuskuluyum. Kullanan, yorum yapabilecek biri var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 18 Mayıs 2017; 13:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam airpods u deneme şansım olmadı ama powerbeats 2 kullanıyorum bluetooth olarak normalde de urbeats kullanıyorum tasarımı beatsx e benziyor. Earpods u takınca bariz fark ediyor ses kalitesi beats açık ara önde bence ama dedigim gibi airpods'u denemedim. Genel olarak düşünürsek apple fonksiyon eklemiş airpodsa ses kalitesini earpods la aynı yapmıştır gibi geliyor. Zaten Airpodsun earpods kulaklıgın kablosu koparılmış gibi durması gıcık etti beni. Bence BeatsX al zaten ikisinin servisi de apple garanti konusunda sıkıntın olmayacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezer.er

    Hocam airpods u deneme şansım olmadı ama powerbeats 2 kullanıyorum bluetooth olarak normalde de urbeats kullanıyorum tasarımı beatsx e benziyor. Earpods u takınca bariz fark ediyor ses kalitesi beats açık ara önde bence ama dedigim gibi airpods'u denemedim. Genel olarak düşünürsek apple fonksiyon eklemiş airpodsa ses kalitesini earpods la aynı yapmıştır gibi geliyor. Zaten Airpodsun earpods kulaklıgın kablosu koparılmış gibi durması gıcık etti beni. Bence BeatsX al zaten ikisinin servisi de apple garanti konusunda sıkıntın olmayacak...

    Hocam zamaninda urbeats kullaniyordum baslar earpodsa gore daha dusuktu ve ses yusekligi daha azdi begenmemistim. Su an earpods kullaniyorum memnunum. Eski tecrubemden dolayi tereddute dustum yoksa beats x almistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bulamadım ayrı özellikleri, iki ayrı kod var satışta. Fiyatlar farklı. MMEF2ZA ve MMEF2TU. Ne fark vara aralarında bilen biri var mıdır acep bilgisini paylaşacak forumdaşlar arasında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kultfilm

    İnternette bulamadım ayrı özellikleri, iki ayrı kod var satışta. Fiyatlar farklı. MMEF2ZA ve MMEF2TU. Ne fark vara aralarında bilen biri var mıdır acep bilgisini paylaşacak forumdaşlar arasında.
    Belki başlığa girip bilgi almak isteyenler olabilir diye cevaplayayım. İkisi de aynı cihaz, airpods. MMEF2TU, Türkiye'de satilan airpods'un model kodu. MMEF2ZA yurt disinda satilan airpods kodu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.