15 m2 oda için inverter klima almam gerek.. güney ve yalıtımlı yeni bina ara kat.. bütçem 1200-1300 TL civarı
2 klima arasındayım..
Airfel AS09-0933/INV Gazlı Inverter Klima 9000 Btu
Midea MSRI-DCI 9 Optimum Inverter Klima 9000 Btu
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Isınmak için hangisi??
teşekkürler..
bence bu klimalar yerine samsung düşün teknoloji devi sonuçta bir klimada önemli olan cop ve emniyettir ve bunlar teknolojiyle sağlanır sana samsung maldives aqv09pslnstk öneririm fiyatıda makul
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
smart inverter ile DC inverter arasındaki farklar nelerdir.
katalgunda samsung maldives serisi smart inverter yazıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Mihmander
Arkadaşlar
15 m2 oda için inverter klima almam gerek.. güney ve yalıtımlı yeni bina ara kat.. bütçem 1200-1300 TL civarı
2 klima arasındayım..
Airfel AS09-0933/INV Gazlı Inverter Klima 9000 Btu
Midea MSRI-DCI 9 Optimum Inverter Klima 9000 Btu
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Isınmak için hangisi??
teşekkürler..
Airfel
quote:
Orijinalden alıntı: çorlu küresel soğutma
bence bu klimalar yerine samsung düşün teknoloji devi sonuçta bir klimada önemli olan cop ve emniyettir ve bunlar teknolojiyle sağlanır sana samsung maldives aqv09pslnstk öneririm fiyatıda makul
Teknoloji devi bir klima ,9 luk bir klimanın kartını halledemedi,üstelik müşteri 3 aydır sürünüyor.
Bu konuyu açan ersen arkadaşın konularını takip edin,bakın teknoloji devine.
quote:
Orijinalden alıntı: mbirol
quote:
Orijinalden alıntı: çorlu küresel soğutma
Teknoloji devi bir klima ,9 luk bir klimanın kartını halledemedi,üstelik müşteri 3 aydır sürünüyor.
Bu konuyu açan ersen arkadaşın konularını takip edin,bakın teknoloji devine.
Dünyada teknoloji devi olabilir ama ülkemize her gelen bizlerin elinde bu duruma düşüyor. Umursamaz, savsaklamacı, adamsendeci, bananeci, abi bunlar fabrikasyon vakumlucu.
Not; İstisna 3-5 kişiyi ayrı tutuyorum.
merhaba ben midea'nın kocaeli servisiyim airfel hakkında seni yanıltacak birşey söyleyemem çünkü bir fikrim yok ancak midea ise insanlar çok bilmesede doğru seçim ve montaj yapıldığında hiç bir sıkıntı çıkarmayan bir klima olduğunun garantisini verebilirim.şu an sattığımız klimaların tamamı midea dır.ancak fiyatı 1500 tl 1300 tl yede alabılırsın cunku pıyasada cıddı rekabet var hem dıstrubübör firmada yedek parça sıkıntısıda olmaz modern klima şu an servisi olduğum yada olmadığımı bir çok klima firmasından daha iyi yedek parça ve servis potansiyeline sahiptir.bu yüzden müşterilerine de sıkıntı yaratmıyor ben şahsen yaşamıyorum servisi olarak