Şimdi Ara

AIR FIBER KULLANIYORUM.TTNET LANETİ BİTTİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Air fiber kullanmayı düşünüp kararsız kalan arkadaşlar için yardımcı olacağını düşündüğüm için bu konuyu açmak istedim.

    Malum ttnetin rezaletlerini anlatıp kafa şişirmeyeceğim herkes biliyor.Geçen yaz bakır kablo arızasından dolayı 3 ay internetsiz kaldım.Şikayet edilebilecek her yere şikayet ettim ve Tüketici hakem heyeti bizi haklı görmüştü, cayma bedeli ödemeksizin iptal etme hakkı tanımıştı bize.Tam o karar çıktıgı zaman internet düzeldi ve iptal ettirmekten vazgeçmiştim.Keşke iptal edip kurtulsaymışım o yaz çünkü aynı problem 1 ay önce(9 ocak'da) yine başladı.Ve bu problemin çözülmesi için ttnet tarafından verilen tahmini süre 30 NISAN :).Yok dedim bu böyle olmayacak ttnetten kurtulup başka bir internet sağlayıcısı bulmam lazım.Ee öyle bir şey de mümkün değil çünkü burada sadece ttnet altyapısı var.Air fiberi hizmetini keşfettim.Başta şüphelerim vardı.En nihayetinde kablosuz bir bağlantı ve ne kadar sorunsuz olabilir ki diyordum.Bulunduğum bölgede air fiber hizmet veren firmayı aradım bilgi aldım.Hiç düşünmeden ertesi gün randevu aldım bağlantı için.Türk telekomdan daha kötü ne olabilir ki zaten.Ekip geldi cihazı baz istasyonunu görecek şekilde taktılar ve arkadaş 40mbps'e kadar hız alabileceğimi söyledi.Pek inandırıcı gelmedi.Çünkü kablosuz bir bağlantı ve insanın inanası gelmiyor.İlk ay denemek için 8mbps paketi aldım.Ve sonuç;

    AIR FIBER KULLANIYORUM.TTNET LANETİ BİTTİ.

    Pakette ne yazıyor ise tam olarak o değerleri aldım.Hatta bir tık fazlası.Ve bu hizmetin en sevdiğim yönü ön ödemeli olması.Taaddüt yok.AKN yok.Kontör mantığına benzetebiliriz.
    Cihaz genelde 400 450tl arası değişiyor firmadan firmaya.
    Modem 80 100tl arası.

    4 kişilik bir aile için 8mbps hız fazlasıyla yetiyor.

    Oyun oynayan arkadaşlar için belirtmek isterim ki ben herhangi bir ping sorunu yaşamıyorum.Hatta ttnet kullandıgım zaman göre daha iyi.Kablosuz bir bağlantı oldugu için pingden ben de korkuyordum ama henüz bir sorun yaşamadım.

    Uzun lafın kısası ttnetten bir şekilde şikayetle vs. kurtulun ve bu hizmeti bir deneyin derim.Ve bu hizmetin(Air fiber)ilerleyen yıllarda daha fazla kullanılacağını ve ttnet gibi rezil bir firmanın zamanla sonunun geleceğine inanıyorum.

    Sırf bu konuyu açmak için dh'e üye oldum diyebilirim.Çünkü air fiber almadan önce çok araştırma yapmıştım ama bu hizmet ile ilgili pek fazla konu açılmadığını gördüm.

    Umarım bu konu size yardımcı olur.







  • 8 MBps bana yetmiyor hocam aile nasıl yetsin
  • 4 kişilik aileye yeter evet kullanmazsaniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "4 kişilik bir aile için 8mbps hız fazlasıyla yetiyor."

    Hangi aile hocam bu? Fazlasıyla derken bir de? Yapmayın etmeyin. Biz de 4 kişilik aileyiz, 100Mbps'nin tıkandığını, yetmediğini biliyorum... 8Mbps bugün 1 kişi için bile yeterli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k8s

    "4 kişilik bir aile için 8mbps hız fazlasıyla yetiyor."

    Hangi aile hocam bu? Fazlasıyla derken bir de? Yapmayın etmeyin. Biz de 4 kişilik aileyiz, 100Mbps'nin tıkandığını, yetmediğini biliyorum... 8Mbps bugün 1 kişi için bile yeterli değil.
    4 kişi yaşıyoruz ve hiçbir şekilde herhangi bir aile bireyinin şikayet ettiğini görmedim şimdilik başkan.Ben sürekli online oyun oynayan birisiyim.Aile bireylerim internette sörf, hatta dowland yaparken dahi hiçbir şekilde ping artışı veya paket kaybı yaşamıyorum.TTNET kullanırken paket kaybı sorununu sürekli yaşardım.100Mbps hizmetinde sana kaç mbps veriliyor bilmiyorum tabii ama ben kulladıgım air fiber hizmette bulunan paketlerin net bir şekilde hızı yansıttığını belirtmek istemiştim daha çok.8mbps hızı net olarak size veriyor ve dowland yaparken rahat 1,5-2mbps hız ile indiriyorum.TTNET'de 16Mbps paket kullanıyordum ama 1Mbps ile bile download yaptığımı hatırlamıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadavaros

    4 kişilik aileye yeter evet kullanmazsaniz
    Valla hocam 3 kişi wi-fi ile bağlanıp interneti sömürdüğü zaman bile ben ne video izlerken ne de online oyun oynarken bi sorun yaşamıyorum.Bal gibi de kullanıyoruz:)
  • Hangi şehir aylık ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu sağlayan firma ismi ne peki.
    İstanbulun göbeğinde 16 MBPS lik dandik ADSL hizmetine mahkum kaldım ve sanırım anca böyle bişeyle mahkumiyetten kurtulabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UzunEsmer

    Hangi şehir aylık ne kadar
    https://www.koycegiznet.com.tr/

    Tarifeler kısmından ulaşabilirsin hocam.Aylık fatura yok ttnet vb. firmalar gibi.Kontör gibi düşün önce parasını ödüyorsun sonra hizmeti alıyorsun.Haliyle taaddüt de yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrous

    Bunu sağlayan firma ismi ne peki.
    İstanbulun göbeğinde 16 MBPS lik dandik ADSL hizmetine mahkum kaldım ve sanırım anca böyle bişeyle mahkumiyetten kurtulabilirim.
    https://www.koycegiznet.com.tr/ buyrun hocam.

    İstanbul'un bazı yerlerinde de var diye biliyorum air fiber hizmeti veren firmalar.
  • Air fibere geçiş yapmışssın .Problem konusunda canınız baya yanmış.Malesef Türk Telekom'un halen kalite olarak avrupalı ve Amerika'lı rakiplerine göre her alanda geri kaldığını söyleyebilirim. Yanlız arkadaşımız şu cümleyi kullanmış ama unuttuğu bir gerçek var." ttnet gibi rezil bir firmanın zamanla sonunun geleceğine inanıyorum." Öncelikle TTNET kimin Türk Telekom'un peki siz interneti aldığınız firma kimden satın alıyor Türk Telekom.TTNET markası kalmadı artık adı TÜrkTelekom. Dolasıyla eğer orası kapanırsa siz internete giremezsiniz. Malesef diyebileceğim kalitesiz insanları yönetici ,politikacı ,vs yönetici yaparsalar bizler sorunları her zaman yaşarız.
  • Sırf reklam yapmak için açılmış konu. Ne rezilliği var turk telekomun. 100MBit paket aldım ve hiç bir sorun olmadan kullanıyorum. 8 MBit fazla fazla yetiyormuş bide, Netflix in varlığından bile haberi yok herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemtasarim

    Air fibere geçiş yapmışssın .Problem konusunda canınız baya yanmış.Malesef Türk Telekom'un halen kalite olarak avrupalı ve Amerika'lı rakiplerine göre her alanda geri kaldığını söyleyebilirim. Yanlız arkadaşımız şu cümleyi kullanmış ama unuttuğu bir gerçek var." ttnet gibi rezil bir firmanın zamanla sonunun geleceğine inanıyorum." Öncelikle TTNET kimin Türk Telekom'un peki siz interneti aldığınız firma kimden satın alıyor Türk Telekom.TTNET markası kalmadı artık adı TÜrkTelekom. Dolasıyla eğer orası kapanırsa siz internete giremezsiniz. Malesef diyebileceğim kalitesiz insanları yönetici ,politikacı ,vs yönetici yaparsalar bizler sorunları her zaman yaşarız.
    Turk telekom ile hiçbir bağlantısı yok ki firmanın? Adamlar baz istasyonu kiralıyor ve satın aldıgımız cihaz baz istasyonundan çekiyor interneti hocam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarthLuca

    Sırf reklam yapmak için açılmış konu. Ne rezilliği var turk telekomun. 100MBit paket aldım ve hiç bir sorun olmadan kullanıyorum. 8 MBit fazla fazla yetiyormuş bide, Netflix in varlığından bile haberi yok herhalde
    Tamam.
  • eminmisin.Ttnet ve avea markalari turktelekom markasi altinda birlestiler.Google uzerinde arastirin bilgiye ulasacaksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 mbit hıza 200 tl :AED:AS::AS:DSA:ASas
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.