Şimdi Ara

Aion vs. WoW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gördünüz gibi arkadaşlar aionu alıcamda wowdada 42 level charım vardı ona dewam etsemmi woltk alıp
    yoksa aion alıp yeni bi deftermi açsam kendime kafam karışık yardımcı olurmusunz..! teşekkürler şimdiden.

• wow a devam...aionun serverlarda sıkıntı var suan çok sıra bekliyorsun
  • Daha WoW a başlamamışsınki ? ( 80 olmadan WoW un ne olduğunu anlayamazsın ) Ayrıca WoW daki gibi Boss savaşları ( taktiksel , düzenli ve bossların eğlenceli savaşları ) 'nı hiçbir oyunda bulamazsın şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 26 Eylül 2009; 15:15:30 >
  • Başlamış gene oyun savaşları.
  • ben wow oynuyorum ama wow bazen acayip bayik bi oyun olabilir hele 80 oldumu bence oyun 80 de bitiyor gibi daily yap dungeon farmla raid yap bi süre sonra ayni raid,dungeon vs bunlari yapmak çok sıkıyor benim şahşen uykum geliyor raidlerde...aiondaki server a girme sorunlari bi çözülsün bende bi deniyicem.judine sende bence şimdilik wow a devam et ama 80 oldumu 2-3 aya sıkılabilirsin
  • Yeni oyun yeni heyecan derim . Çin serverında aionu denedim bence harika bir oyun ama grup şart yoksa hem çok zor kasarsın hem de çabuk sıkılırsın .
  • şuan bana göre rekabetsiz bir otam sözkonusu.. wow'a rakip bi oyun görmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wow ortaya çıkalı kaç sene oldu önce şunu bir sorayım arkasından bunca senedir herhangi bir illegal dalga olduğunu gördün mü bırak görmeyi duydun mu? bunlara cevap verdikten sonra çin serverından gelen botlar head start verilen aion u bastığını oyunda botların olduğunu da belirtip seçimini tekrar sana bırakarak ortamdan ayrılıyorum...
  • yersiz tartışamalardan biri daha hiç düşünmeden gözün kapalı wow demen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Wow ortaya çıkalı kaç sene oldu önce şunu bir sorayım arkasından bunca senedir herhangi bir illegal dalga olduğunu gördün mü bırak görmeyi duydun mu? bunlara cevap verdikten sonra çin serverından gelen botlar head start verilen aion u bastığını oyunda botların olduğunu da belirtip seçimini tekrar sana bırakarak ortamdan ayrılıyorum...

malesef bot wow dada var bankalarin önüne bakarsan gold farmlayanlar sitelerin adi yaziyor cesetlerle o cesetleri nasil o hale soktulari ap açık ortada degilmi? uçarak mining-herb toplayanlari saymiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 27 Eylül 2009; 1:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_beser

quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Wow ortaya çıkalı kaç sene oldu önce şunu bir sorayım arkasından bunca senedir herhangi bir illegal dalga olduğunu gördün mü bırak görmeyi duydun mu? bunlara cevap verdikten sonra çin serverından gelen botlar head start verilen aion u bastığını oyunda botların olduğunu da belirtip seçimini tekrar sana bırakarak ortamdan ayrılıyorum...

malesef bot wow dada var bankalarin önüne bakarsan gold farmlayanlar sitelerin adi yaziyor cesetlerle o cesetleri nasil o hale soktulari ap açık ortada degilmi? uçarak mining-herb toplayanlari saymiyorum

Blizzardın cevabı geç gelmiyor demekki.

• şimdilik wow diyeyim arkadaslar wardı burda aionda aradıklarını bulamadıklarını yazmıslardı forumda konularıda war char satıorlardı bi onnarla konus bence..
  • Aion'u oynayıp da eğlenmek istiyorsan sağlam bilgisayarın olmak zorunda yoksa oyunda bir aksiyon bulamıyorsun uçarak savaşmak filan güzel ama Aion'u çekici kılan en önemli özelliği görüntü kalitesi nitekim Wow'da öyle ahım şahım bir gereksinim yok Wow'u övmeyeceğim övmeme gerek yok senelerin oyununun daha yeni çıkmış oyunlarla kıyaslanması Wow'un ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu gösterir
  • 2 - 3 sene oynadım wow derim
  • Yaklaşık 3 yıl wow oynadım. şu anda wow'a ara verdim değişik oyunlar deniyorum ama şu ana kadar wow kalitesinde bir oyun oynamak nasip olmadı desem uygun olucak, ayrıca wowdaki ortamı hiç bir oyunda bulamıyacagına eminim. Blizzard yenisini geliştirinceye kadar en iyi oyun "World of Warcraft" diyorum.
  • 2si de çok zaman alıyor, bi daha düşün bak fifa10 çıktı
  • Wow 2 çıkana kadar Wow Pvpleri cok bodozlama uçma falan var tamam ama hareket kabiliyeti çok kısıtla.Yani ucarak pvp denince ben daha akrobatik serbest şeyler bekliordm.Blizzard yenisini cıkarana kadar wowu geçebilcek kapasitede oyun piyasaya cıkacağnı sanmıyorum.Grafik demek herşey demek değildir ki wowun grafikler hayet hoştur o dünyayı yaşatır sana renk paletleriyle manzaralarıyla.Oyunun oyun yapan grafkleri değil içeriğidir.Kaç yıl olmasına rağmen hala warcraft 3 ve dota oynuyorum hala da sıkılmadım
  • Weblebi.com dan ön siparişle almıştım bundan 4 sene evvel o yıldan beri aynı heyecanla oynuyorum wow üstüne online oyun tanımam!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.