|
Herkese selamlar. Oyuna yeni başlamayı düşünen bir bireyim fakat oyundaki pvp yokluğu beni biraz düşündürüyor. Oyun %99 pve’ye odaklı. Son level oluyorsun, item levelini arttırıyorsun ama sanki bir hiç uğruna. Oynayanlara soruyorum 70 level oldun item levelini yükselttin ee şimdi noldu diyorum mythic yapıyorum diyor. Ya arkadaş bot kesmekten hiç mi sıkılmıyorsunuz 😁 PVP’sini en beğendiğim oyun Knight’a bakalım bide. Günün belli saatlerinde bdw oluyor karşındaki ırkla savaşıyorsun, chaos oluyor 1v50 atıyorsun, jr oluyor bossları kesiyorsun son bossa gelip karşı ırkla savaşarak galip gelmeye çalışıyorsun, cz denen bir yer var item yapıp ekip olup karşı ırkla savaşıyorsun, bf denen bir yer var ekibinle girip hem farm yapıyorsun hem de karşı ırkla mücadele edip farmını kaptırmamaya çalışıyorsun. Gelelim WoW’a. Dungeon yapayım, raid yapayım, mythic yapayım, hala mythic yapıp mythic seviyemi arttırmaya çalışayım. Mücadeleyi hep yaratıklara karşı veriyorsun. 2v2, 3v3, battleground var demeyin diğer oyunlardaki pvpyle karşılaştırıldığı zaman hiçte doyurucu değil. Bu konu canınızı sıkmıyor mu? Oyunu ne amaç uğruna oynuyorsunuz? |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt