Şimdi Ara

Aion Ve Yeni Başlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aionu daha önce hiç oynamadım bi ara indirdim beta sürecinde free olarak takıldım şimdi başlasam ne kaybeder ne kazanırım? sizce başlamalımıyım oyuncu sayısı nasıldır ben sürekli online oyun oynayan biriyim ve kingdom online gibi rezil bir oyunu bırakıyorum şuandan itibaren charımıda satılığa çıkarttım düşünceleriniz nelerdir türk Klanı mevcutmudur?

Bir oyuna tamamen adepte olmam 2 günümü almaz 96 yılından beridir online oyunlar içerisinde olduğumdan bir sistemi kendim de çözebilirim açıkcası?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,
    Bir oyunu bir çok özelliğinden sevebilirsin. Bu oyunun seveceğin en önemli özelliği ise PVP. Yeni yama ile gelen haritaları ile neredeyse sınırsız dünya büyüklüğündeki aion dünyası, iç kabuktaki düşük level haritaları saymazsak eğer, tamamen PVP ye açık durumda. Başka bir şekilde söylemem gerekirse PVP sevmiyorsan Aion'a BAŞLAMA.
    İster +100 kişilik kim kime dumduma büyük savaş yapabilirsin, ister sağlam 24 kişi bulur, rakip 24 kişiyle, ister daha sağlam 12 kişi bulur, rakip 12 kişiyle ,ister da daha da sağlam 6 kişi bulur, 6 ya 6, 3 e3 ve 1 e1 savaşabilirsin.
    Oyunu çözme süren biraz daha fazla sürebilir çünkü; 5 farklı sınıf, sınıfların içinde de 9 farklı karakter var. Her karakterin de iki farklı yetenek stigmaları var, bu yapılandırma ile bu karakterler de başka bir kimliğe bürünüyorlar.
    Oyuncu sayısını sorarsan, bir kaç sene evvel bir çok sunucu açtılar ve bunlardan birisi Türk sunucusu. Oyun tamamen Türkçe, tabi oyuncular da Türk. Türk sunucusunda oynamadığım için yoğunluğu bilemiyorum.
    Oyun çok hızlı bir oyun. 5-10 saniyede bitebilen pvpler bile olabiliyor. Her karakterde o kadar çok yetenek var ki, rakibin taktiğine sen de taktik geliştire biliyorsun. Oyun içi videolara bakarsan ekranın yarısının yetenek tuşları ile dolu olduğunu görürsün. Pvpde kendi sınıfınla beraber biraz da rakibin yeteneklerini bilmen gerekiyor. Eğer başlamaya karar verirsen, sana Türk sunucusunda, gunner karakterini kasmanı tavsiye ederim. Gunner biraz daha az karışık bir karakter. Zaten oyunu seversen her karakterle oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Merhaba,
    Bir oyunu bir çok özelliğinden sevebilirsin. Bu oyunun seveceğin en önemli özelliği ise PVP. Yeni yama ile gelen haritaları ile neredeyse sınırsız dünya büyüklüğündeki aion dünyası, iç kabuktaki düşük level haritaları saymazsak eğer, tamamen PVP ye açık durumda. Başka bir şekilde söylemem gerekirse PVP sevmiyorsan Aion'a BAŞLAMA.
    İster +100 kişilik kim kime dumduma büyük savaş yapabilirsin, ister sağlam 24 kişi bulur, rakip 24 kişiyle, ister daha sağlam 12 kişi bulur, rakip 12 kişiyle ,ister da daha da sağlam 6 kişi bulur, 6 ya 6, 3 e3 ve 1 e1 savaşabilirsin.
    Oyunu çözme süren biraz daha fazla sürebilir çünkü; 5 farklı sınıf, sınıfların içinde de 9 farklı karakter var. Her karakterin de iki farklı yetenek stigmaları var, bu yapılandırma ile bu karakterler de başka bir kimliğe bürünüyorlar.
    Oyuncu sayısını sorarsan, bir kaç sene evvel bir çok sunucu açtılar ve bunlardan birisi Türk sunucusu. Oyun tamamen Türkçe, tabi oyuncular da Türk. Türk sunucusunda oynamadığım için yoğunluğu bilemiyorum.
    Oyun çok hızlı bir oyun. 5-10 saniyede bitebilen pvpler bile olabiliyor. Her karakterde o kadar çok yetenek var ki, rakibin taktiğine sen de taktik geliştire biliyorsun. Oyun içi videolara bakarsan ekranın yarısının yetenek tuşları ile dolu olduğunu görürsün. Pvpde kendi sınıfınla beraber biraz da rakibin yeteneklerini bilmen gerekiyor. Eğer başlamaya karar verirsen, sana Türk sunucusunda, gunner karakterini kasmanı tavsiye ederim. Gunner biraz daha az karışık bir karakter. Zaten oyunu seversen her karakterle oynarsın.

hocam bir soruda ben sorayım. oyun çok fazla sistem özelliği gerektiriyor mu? laptoptan oynayabilir miyim mesela ekran kartı yandı i3 işlemci 4 gb ram ve işlemcinin ekran kartıyla intel hd bilmem kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Merhaba,

hocam bir soruda ben sorayım. oyun çok fazla sistem özelliği gerektiriyor mu? laptoptan oynayabilir miyim mesela ekran kartı yandı i3 işlemci 4 gb ram ve işlemcinin ekran kartıyla intel hd bilmem kaç

sistem istemiyor fazla da savaşlarda fps çok düşüyor. genelde shift +12 yapıyoruz karakterler gözükmüyor ama büyük savaşlarda 300 400 kişinin olduğu yerlerde fps düşebiliyor.
    aion hardcore bir oyundur oyuna çok fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• star scream S kullanıcısına yanıt
    oyunda hile ne durumda peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrieI

hile kullananlar var anlıyorsun adamda hile olduğunu.
    saniyede 10 skill atan assas ve gunnerlar baya çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star scream -- 16 Mayıs 2015; 12:17:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: star scream

quote:

Orijinalden alıntı: UrieI

hile kullananlar var anlıyorsun adamda hile olduğunu.
    saniyede 10 skill atan assas ve gunnerlar baya çok

peki yöneticiler hile kullananlar banlanıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    peki 0 dan oyuna başlanır ı bu kadar hile çoksa bizim item yapma şansımız düşer. emek söz konusu sonuçta.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.