Şimdi Ara

yeni server yeni başlangıç yeni krallık ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkesi yeni server acılınca oraya gelmesini öneriyorum. yeniden bi ordu kurarız. artık sanırım her üye yeterince bilgiye sahip. iyi bir örgütlenmeyle (belki hayal ama) yeni serverın en iyisi olabiliriz ne kore ne amerika ne italya. herkez her arkadaşını cagırsın.

bütün tecrubeli arkadaşlar önerilerinizi bekiliyorum

(neset istersen yeni serverda başlarız kim kimi keser görürsün )

• yeni bir server açılma durumu varmıki? açılacak isede, zaman ile ilgili herhangi bir bilgi varmı?
  • elbet acılacaktır ama zamanı belli degil. mayısta acılabilir . öyle birşey olunca önce serverı biz kapalım.
  • arkadaşlar bende yenibir server bekliyorum ve ona geçicem ancak bende pek bir umut dalgası kalmadı çünkü hergün silkroadın foum kısmında (blah blah) bölünlerini inceliyorum ve sadece 3 .4 kişi yeni server istiyor ve çoğu kişide şu an ki serverilerin yeteceği kanağatindeler ama umarım açılır
  • açılacak tabi bakarsanız korede 30 tane falan var diyorlar.
  • kore serverlerine hiç bakmadım ama doğruysa ve yeni bir server açılırsa seni yanakların dan öperim kardeşim benim azından bal damlıyor
  • öpme beni

acılacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yıl yeni hedefler?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende gelicem yeni servera
  • ben gelmicem
  • Ben gelmem
  • karabasan sen nerde oynuyosun lvl kac sevrer ??
  • yemeği yiyip geliyorm
  • gelin laa
  • beyler gelin hade.
  • acılsında geliriz ama bu charımı bırakmamkasmya dvm acılsında bakarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grasshoppers -- 28 Nisan 2006; 1:17:09 >
  • Arkadaşlar bu Yeni server açılacağı kesin mi yoksa açılırsa gelin mi demek istediniz...Eğer kesinse harika bi haber....
  • Ben kesin gelirim zaten şuanki adamımı öğrenmek için oynuodum bir önceki adamım 30 olmuştu oyunu örendim sf yapmayı örendim ben kesin gelirim ve de ismimizi hani bi zmn düşünmüşsünüz ya thief_01 fln diye koyalım süper olur ben kesin gelicem
  • Ewt açılırsa bende kesin gelirim ancak açılacağı kesin deil sanırım...Belkide hiç açılmaz boşuna hayal kurmayalım sonra....
  • arkadaşlar ben 2 hafta kadr önce lag nedeniyle sroyu bıraktım O sinirle oyunu sildm,bidaa oynamadım acaba lag hala warmı yoksa artık rahat bi şekilde oynıyabiliyonuzmu ??
  • kardeş haland aha lag sorunu giderilmiş değil ve lag devam ediyor (PTT' YE) duyurulur ama yeni 3.4 servara daha ihtiyaç var oynun rahatlaması için ve lagın azalması için ama en önemli pay ptt de bitiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.