Şimdi Ara

AİON VE HACK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p2unknown

Bu hack olayına bende dün sahit oldum 2 seneye yakın aion oynuyorum free to play gelince nexus ta yeni karakter açtım 55 level full arena set rengerim var dün arkadaşla inggison takılıyorduk önümüzden bir guurp elyos biyere koşarak gidiyolar arkadaşa dedim asmo peşliyolar hadi takılalım baktıki durum tamtersi arkada asmo var :) bir baktık tek kişi hadi keselim dedi arkadaş bende onun arkasında dahası var dedim yoksa bunca milet taban yaparmı diye düşün düm iyice bekledik :) ama adam tekti neyse arkadaşla buna kaynadık sorc tu stonede basılı değildi arkadaşa dalarken bende full atak girişiyorum fakat hp de oynama yok sonrasında ataklarıma baktım 4.000 k 5.000 k vuruyorum ama adamda tık yok sonra arkadaşa döndüm milletin neden kaçtığı beli oldu dedim :) sonrasında biraz araştırma yaptım bu hacki biz türklerden de kulanan var fakat herkes inkar ediyor tabikide fakat söylentiler hack ile coldown kaldırılıyor atack dmg artırılıyor tek başına tl lut yapılabiliyor ki çok yakın arkadaşım 55 level glad 40 level asasa kesildiğini anlatınca artık bu konuda hiç bir şüpem kalmadı:) bu yazıyı yazmandan 10 dk önce arenada renger ile kapıştım 2 defa üst üste uyutma vurduğumuzu hiç bilmiyordum :) adam öğretmiş oldu :) bulsam bende kulanıcam bu hacki enazından adam kesmek için kulanmasamda instance de çok iyi olur tp arama derdine son :)

Rangerin uyutma olayına güldüm.
    Uyutur 1 saniye kala gelir sleep atan traptan kurar. 2 kere sleep atmış olur.

• @p2unknown

Debuff status bar'ını iyi takip edebildiğinize eminmisiniz? Oyunda hack yok demiyorum ben ancak bu oyunda hack var diyen 10 kişini 8inin ya karşıdakinin skillerini bilmediğinden yada buff-status bar'ını takip edemediğinden yanılgıya kapıldığını çok net söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 26 Mayıs 2012; 21:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

Orijinalden alıntı: p2unknown

Bu hack olayına bende dün sahit oldum 2 seneye yakın aion oynuyorum free to play gelince nexus ta yeni karakter açtım 55 level full arena set rengerim var dün arkadaşla inggison takılıyorduk önümüzden bir guurp elyos biyere koşarak gidiyolar arkadaşa dedim asmo peşliyolar hadi takılalım baktıki durum tamtersi arkada asmo var :) bir baktık tek kişi hadi keselim dedi arkadaş bende onun arkasında dahası var dedim yoksa bunca milet taban yaparmı diye düşün düm iyice bekledik :) ama adam tekti neyse arkadaşla buna kaynadık sorc tu stonede basılı değildi arkadaşa dalarken bende full atak girişiyorum fakat hp de oynama yok sonrasında ataklarıma baktım 4.000 k 5.000 k vuruyorum ama adamda tık yok sonra arkadaşa döndüm milletin neden kaçtığı beli oldu dedim :) sonrasında biraz araştırma yaptım bu hacki biz türklerden de kulanan var fakat herkes inkar ediyor tabikide fakat söylentiler hack ile coldown kaldırılıyor atack dmg artırılıyor tek başına tl lut yapılabiliyor ki çok yakın arkadaşım 55 level glad 40 level asasa kesildiğini anlatınca artık bu konuda hiç bir şüpem kalmadı:) bu yazıyı yazmandan 10 dk önce arenada renger ile kapıştım 2 defa üst üste uyutma vurduğumuzu hiç bilmiyordum :) adam öğretmiş oldu :) bulsam bende kulanıcam bu hacki enazından adam kesmek için kulanmasamda instance de çok iyi olur tp arama derdine son :)

Rangerin uyutma olayına güldüm.
    Uyutur 1 saniye kala gelir sleep atan traptan kurar. 2 kere sleep atmış olur.

Yazım da belirtiğim gibi 2 seneye yakın oyunu oynamaktayım 2 tane okçum var biri spatalos biride nexsus
    sleep arrow ile trapın arasında ki farkı anlamayan renger varsa oynamasın bu oyunu zaten :)

arkadaşım Attack artırma yok dedi ama ben buna %100 kendim şahit oldum bir sorc ne cesaret full bir partiyi kovalasınki :D hadi biz eziğiz diyelim adamda stone basılı olmamasına ragmen bende 4 k 5k yediği halde hp hiç mi kımıldamaz burdan bariz bir şekilde hp ile oynandığı açık arkadaşımı ikide aldı tamam sorc neticede damage siyi bir char ama hp sini yükselte biliyorsa neden atak yükseltmesin buda duyduğum bir söylenti bu hacki kulanan tek başına rahatlıkla TL dönüyor son bosu kesmek için de haliyle fazlasıyla attack lazım.Bilmiyorum kaçınız günün büyük bir bölümünü gelkmaros geçiriyor ama gelkmaros giripte 2 3 saat takılan birisi kesinlikle bir gariplik sezecektir :)

Ayrıca Şunuda belirtmek isterim kimseyi oyundan soğutmak gibi bir amacım yok eğer denk gelirse video cekip koyucam bunları yazmamın sebebi arena ve gelkmaros çok kesildim hemde bariz bir farkla zamanı geldi kendi oyunculuğumdan bile şhüpe deip charı silecek duruma geldim bu adam beni nasıl keser deyip monitöre çok kafa çekmek istedim yaşamış olduğum karmaşık duyguları başkalarıda yaşadıysa sorun sizde değil içiniz rahat olsun :)

• NC soft zamanında böyle değildi.Ben bir damn it kelimesini bile duymazdım hele hack in hiç konusu açılmazdı.Nice F2P oyun oynadım ve çoğunda hack vardı,o yüzden bu oyunu seçmiştim.Yine Pay to play olsun da param helal olsun yani bunları görmeseydim.Böyle güzelim,kaliteli bi oyunun bu hale geldiğini görmek çok üzücü.Geçen Gelk de grup geziyoruz Asmonun birinde fly hack gördüm ss aldım hemen tamam bunu yollayımda icabına baksınlar demeden bir asmo glad geldi adam bir aoe vurdu tüm grup paralyze.Hadi tamam onu da alıyım dedim.2 ss yi de aynı gün gönderdim ama nafile değişen hiç bi şey yok.Hiç ilgilenilmemiş bile aynı adamlar etrafta yine crit atıyo.Şimdi o GF u savunan arkadaşlarım gelsin de bir de bu başlık altında savunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 28 Mayıs 2012; 16:50:51 >
  • Valla dediğiniz doğruysa iş kötü, glide hacker speed hacker falan görmüştüm de, en azından adamları öldürebiliyordun bir şekilde, senin dediğin olayda yapılaca birşey yok.

@KanemaSama, GF'nin support biraz yavaş olduğu için 1 ay sonra falan ceza kesebiliyorlar ancak. Şu anda böyle. Benim ilk gördüğüm glide hackerın kaliteli bir videosunu yollamıştım, adam şu an ortalarda yok mesela. 5 hafta ardından görmez oldum reporttan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 28 Mayıs 2012; 17:08:56 >
  • 5k vuruyorum adamın canı kıpırdamıyor dediğinizde adam xform değildi herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu arkadaşlar Havada yürüme glide duvardan geçme vs. bunlar var anlyıorumda. şu skill cooldownlarını kaldıran hile neymiş bi video gösterin merak ettim vallahi :)
  • Hakkaten o olayı bende bir türlü çözemedim, kullanmıyor olsamda araştırmış bir insan olarak gerçekten bu işin kaynağı forumları gezdim, glide hack vs buldum o tamamda, şu CD hack'in lafını eden bile yok. Gizli tarikat falanmı kurdu bu CD hackerları ben anlamadım
  • Youtube işinizi görür şuan damege hack tutunda skill cd hack ne ararsanız var. F2p öncesi zaten hack vardı bu saatten sonra olmaması zaten garip olurdu.

Esas önemli olan bu ortada dolaşan sayısız programa güvenip hack işine girişilir mi. ? Bence çok kafaya takmayın derim hack yapanıda pek banlayan bir gameforge anlayışıda şimdilik yok gibi.

Aion artık zerg kısmında adil bir oyun 1vs1 veya grup pvp'nin adil yapıldığını pek sanmıyorum.
  • şakamı bu cidden hack mı var
  • şaka değil ne hackler gördum Cd siz Flash heal 30 sn 25 kere// sorcların kalkaını sürekli acilir. glide hack zaten olan şey . görrusen video çek report et!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

şaka değil ne hackler gördum Cd siz Flash heal 30 sn 25 kere// sorcların kalkaını sürekli acilir. glide hack zaten olan şey . görrusen video çek report et!

atak speed olunca animasyonu direk geciyo o da sana flash heal gibi gelmistir

dedigim gibi private server disinda cd hack yok olan hackler

glide atack speed movement speed no flight cd radar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asadad
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

şaka değil ne hackler gördum Cd siz Flash heal 30 sn 25 kere// sorcların kalkaını sürekli acilir. glide hack zaten olan şey . görrusen video çek report et!

atak speed olunca animasyonu direk geciyo o da sana flash heal gibi gelmistir

dedigim gibi private server disinda cd hack yok olan hackler

glide atack speed movement speed no flight cd radar

30 sn suren ilk pvpde radar listesinde 25 tane flash skill görunce öyle düşünülmüyor.
  • Report edin arkadaşlar vidyo çekip banlıyolar çok kişi banlandı forumdan takip edebilirsiniz ayrıca hilesi olmayan hiç bir oyun yok olmasıda imkansız gibi birşey:)
  • Gameforge , HackShield ile anlaşmış diye duydum ama..
  • konuyu araştırırken burdaki yazıları okudum ilk olarak konuyu açan arkadaşıma yardımcı olacagını umarak yazayım
    şu an aktif 55 lvl glad charim var ve full coliseum armor + polearm ve abyss acc
    ranger char da oynadim ve 2çeşit silence var diye hatirliyorum biri uyutur hic bir şey yapamazsın digeri skilleri engeller fakat normal vurarak (eger yakınsan) seni yere düşürür
    rangera gelince arkadaşlarımızın da dedigi gibi scroll var demage önleyen fakat belli bir seviyededir örnegin en yüksegi 550 demage engeller ki sen 1000 demage ve daha fazlasını vurabilecek bi chara sahipsin rangerların bir skili var ve sadece bir kez aldıgı demage i siler bir de stigma skili var 1fiziksel 1 de magic atagı engeller ama dedigin gibi bir şeyi ben bu oyunda gordum uçanı da gördüm bana vurdugu demage in nerdeyse 5katını aldıgım char da gördüm ben vurunca demage almıyor bırak guardlar bile vuramadı 2kere hide kullananı da gördüm asmo charin üstünde miragent set de gördüm abg belt de gördüm hem de craft i yapan asmonun kendisi crafter kısmında ismi yazıyor ve belt +1 enchant edilmiş :) bunları resimledim rapor ettim kimi bug dedi kimi başka bişi ama GM lerden hiç ses yok bana video ya kaydet dediler ıspatlamak için yani oyun oynarken hep kayıtta olcaksın böyle şeyler mide bulandırıyor sinir ediyor ama var ve ne yapılabilir bilmiyorum

• bende acaip bi kabiliyetsizlik var bi allah ın kulunu kesemiyorum

birisi hayrına şu hack i linkleyiversin şuraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: serasera

konuyu araştırırken burdaki yazıları okudum ilk olarak konuyu açan arkadaşıma yardımcı olacagını umarak yazayım
    şu an aktif 55 lvl glad charim var ve full coliseum armor + polearm ve abyss acc
    ranger char da oynadim ve 2çeşit silence var diye hatirliyorum biri uyutur hic bir şey yapamazsın digeri skilleri engeller fakat normal vurarak (eger yakınsan) seni yere düşürür
    rangera gelince arkadaşlarımızın da dedigi gibi scroll var demage önleyen fakat belli bir seviyededir örnegin en yüksegi 550 demage engeller ki sen 1000 demage ve daha fazlasını vurabilecek bi chara sahipsin rangerların bir skili var ve sadece bir kez aldıgı demage i siler bir de stigma skili var 1fiziksel 1 de magic atagı engeller ama dedigin gibi bir şeyi ben bu oyunda gordum uçanı da gördüm bana vurdugu demage in nerdeyse 5katını aldıgım char da gördüm ben vurunca demage almıyor bırak guardlar bile vuramadı 2kere hide kullananı da gördüm asmo charin üstünde miragent set de gördüm abg belt de gördüm hem de craft i yapan asmonun kendisi crafter kısmında ismi yazıyor ve belt +1 enchant edilmiş :) bunları resimledim rapor ettim kimi bug dedi kimi başka bişi ama GM lerden hiç ses yok bana video ya kaydet dediler ıspatlamak için yani oyun oynarken hep kayıtta olcaksın böyle şeyler mide bulandırıyor sinir ediyor ama var ve ne yapılabilir bilmiyorum

dediğin gibi hızlı foto cekmen ve video kayıtda bulunman gerek.

misal bbu arkadaş. surekli onumde yukarı zıplayıp zıplayıp duruyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: serasera

konuyu araştırırken burdaki yazıları okudum ilk olarak konuyu açan arkadaşıma yardımcı olacagını umarak yazayım

Bahsettiğin resimleri burayada koyarmısın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.