Şimdi Ara

AİON VE HACK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende Close betada basladim ve hala oynuyorum.Hic ole 10 tane skin acan ambush atan glad filan gormedimki ben isim pcle oldugu icin 5-10 saat online birisiyim.Benim bildiklerim;
    -No animation = buda atk speedinin artmasina sebep oluyor 3 yeine 5-6 skill basabiliyorsun
    -Glide hack
    -speed hack
    -oto skill yapan programlar filan

Yalniz tele de bi arkadasim demisti hatta programi bulmus bu statlarla oynayan biseymis.ne kadar dogru bilemem.
    Benim basima gelen en bariz olay 2 tane.
    -ben ve clerigim bi alman serverinda duo olarak ilk 10 icerisindeyiz, yani 2 vs 4-6 kisiye kadar yolu var.Bir gun benim eskiden yukaridaki arkadasin dedigi gibi dalga gecerek kestigim bi glad hatta adami serverin butun pvp playerlari dalga gecerek kesiyodu.iste lfg de noob geldi muhabbetleri filan.neyse bigun bu eleman beni ve clerigimi 5 sn yede kesti, combata baktim zaten anlamadan olduk.skillsiz oto atk la bizi kesmis adam.. alman serverinda insanlar 20-30 ping le oynuyor bu atk speed pro lari en iyi yapan serverlar anlamadan oluyosun.o saatten sonra adami goren kaciyodu :) tabi herkez anladi pro kullandigini.

-ben rangerlara karsi hic kaybetmedim gladla ama bi arkadas gelkte ws atti iste ranger war yenen yok filan bende hani sanoucta kendimi bildigim icin gittim.adini filan ilk defa gordum elemanin.3-4 sn yede oldurdu beni.saydim tam 27 dmg yemisin o sure zarfinda buda bu programlarin cok iyi calistiginin kanitidir sanirim.Wos her boku acmistim adam saglam diye siz hesap edin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gantepli

quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

quote:

Öncelikle belirteyim, mesajım bu konudaki kimseyi hedef almıyor, ayrıca oyunda hack olduğunu bende kabul ediyorum. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime...

Aion PvP anlamında çok hızlı bir oyun, skill akışları, hp/dps oranları çok düşük olduğu için 5saniyede bile bir vs'nin bitmesi mümkün olabiliyor. Bir çok sınıf sahip olduğu speed skilleri ve itemleri sayesinde 1-2 sn içinde 4-5 skill atabiliyor. Buda takip etmeyi oldukça güçleştiriyor. Aynı zamanda oyunda bir çok oyuncu diğer sınıfların skill'lerine hakim değil ne yazık ki... Hal böyle olunca gantepli isimli arkadaşında dediği gibi olur olmadık kişiler hacker diye yaftalanıyor. Sen bütün sınıfların skill'lerini bilmiyorsan, pvp esnasında sakin bir şekilde kalıp olayları çok iyi yorumlayamıyorsan, birde üstüne adam seni pert ediyorsa elbette "bu adam hacker" demek işin en basit kısmı oluyor...

Kısacası çok çok bariz şeyler görmediğim sürece asla birine hacker demem ben. Kaldı ki şimdiye kadar speed hack ve no-animation dışında bu söylenen hack tarzlarına hiç şahit olmadım. Yok sorcerer 50 defa ironskin açıyomuş, yok 6 defa arka arkaya leap atıyomuş...

Valla Ben gözumun önunde Banlanmak bilmeyen Bİr Sorc Gördum uyutulamiş ona atak yapan 6+ kişi Bu kişi Sorc adam Kalkani tazeleyeren tp olarak ziplayarak bu 6+ kişiyi kesti ve adam dmg bile almadi. habi en noobum ordaki herkesmi noobdu?

Bir sorc 6 kişiyi kestiyse hacktir başka bir açıklaması yok, keşke video almaya falan çalışsaydınız. Ancak benim atıfta bulunduğum durum başka, bazı insanlar ne yazık ki daha karşıdakinin skillerini bilmeden, pvp esnasında sakin kalamadan yenilince olayı hemen hack'e bağlıyor. Mesela sen burda yazın ya 6 kişiyi kesen sorcerer'ı, artık yenilmeyi kendisine yediremeyen bir vatandaş gazı alıp, 1v1'de boq açıp kafasına 3 tane nuke indiren sorcerer'a bile hacker diyecek...

Hehe Sorc lara nadiren Sm ve Chanter lara kesinlikle vs yapmam .uydurukda olsa mr set yaptim. şimdi bunu kullancağim zaman sorc 1000m.a skillacmiçsa ne önemi var o skill bitene kadar kacarim misal sonra o bittimi bi Godstone tutmasi için dua eder berserk acak dalarim.
    karşindakini skillerini tanimak önemli .
    Ranger Tactical Retreat I açtiğinda oadama bi tane bile burmam gide bildiğim kadar vurmadan yaninda yada belirli mesafede gitmeye calişirim tabili o anki duruma göre.
    Templer 4k dp ve iron acarsa arkamdan koşturum o kalkan varken vurmam demenk skill boşuna cd girmesi demek..
    illaki bilmediğimiz özellikler oluyor.

gladların yaptığın en büyük hata sorclarla kapışırlarken kanat skilini duelden önce basmamaları :D basmayan glada iyi bir sorc basar :D

kanat skill baştan basmam nedenleri var.
    1. bağlamadan greater healin potla cikarim 2.sinde slow falanda atmişsa kanat acarim nedeni ise slow yapan skiller ve bağlamalardan kurtariri bir nevi 2. greater healing pot gibi bişe onden basarsan bi yarai olmaz düz kesilirsin .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gantepli

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle belirteyim, mesajım bu konudaki kimseyi hedef almıyor, ayrıca oyunda hack olduğunu bende kabul ediyorum. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime...

Aion PvP anlamında çok hızlı bir oyun, skill akışları, hp/dps oranları çok düşük olduğu için 5saniyede bile bir vs'nin bitmesi mümkün olabiliyor. Bir çok sınıf sahip olduğu speed skilleri ve itemleri sayesinde 1-2 sn içinde 4-5 skill atabiliyor. Buda takip etmeyi oldukça güçleştiriyor. Aynı zamanda oyunda bir çok oyuncu diğer sınıfların skill'lerine hakim değil ne yazık ki... Hal böyle olunca gantepli isimli arkadaşında dediği gibi olur olmadık kişiler hacker diye yaftalanıyor. Sen bütün sınıfların skill'lerini bilmiyorsan, pvp esnasında sakin bir şekilde kalıp olayları çok iyi yorumlayamıyorsan, birde üstüne adam seni pert ediyorsa elbette "bu adam hacker" demek işin en basit kısmı oluyor...

Kısacası çok çok bariz şeyler görmediğim sürece asla birine hacker demem ben. Kaldı ki şimdiye kadar speed hack ve no-animation dışında bu söylenen hack tarzlarına hiç şahit olmadım. Yok sorcerer 50 defa ironskin açıyomuş, yok 6 defa arka arkaya leap atıyomuş...

Valla Ben gözumun önunde Banlanmak bilmeyen Bİr Sorc Gördum uyutulamiş ona atak yapan 6+ kişi Bu kişi Sorc adam Kalkani tazeleyeren tp olarak ziplayarak bu 6+ kişiyi kesti ve adam dmg bile almadi. habi en noobum ordaki herkesmi noobdu?

Bir sorc 6 kişiyi kestiyse hacktir başka bir açıklaması yok, keşke video almaya falan çalışsaydınız. Ancak benim atıfta bulunduğum durum başka, bazı insanlar ne yazık ki daha karşıdakinin skillerini bilmeden, pvp esnasında sakin kalamadan yenilince olayı hemen hack'e bağlıyor. Mesela sen burda yazın ya 6 kişiyi kesen sorcerer'ı, artık yenilmeyi kendisine yediremeyen bir vatandaş gazı alıp, 1v1'de boq açıp kafasına 3 tane nuke indiren sorcerer'a bile hacker diyecek...

Hehe Sorc lara nadiren Sm ve Chanter lara kesinlikle vs yapmam .uydurukda olsa mr set yaptim. şimdi bunu kullancağim zaman sorc 1000m.a skillacmiçsa ne önemi var o skill bitene kadar kacarim misal sonra o bittimi bi Godstone tutmasi için dua eder berserk acak dalarim.
    karşindakini skillerini tanimak önemli .
    Ranger Tactical Retreat I açtiğinda oadama bi tane bile burmam gide bildiğim kadar vurmadan yaninda yada belirli mesafede gitmeye calişirim tabili o anki duruma göre.
    Templer 4k dp ve iron acarsa arkamdan koşturum o kalkan varken vurmam demenk skill boşuna cd girmesi demek..
    illaki bilmediğimiz özellikler oluyor.

gladların yaptığın en büyük hata sorclarla kapışırlarken kanat skilini duelden önce basmamaları :D basmayan glada iyi bir sorc basar :D

kanat skill baştan basmam nedenleri var.
    1. bağlamadan greater healin potla cikarim 2.sinde slow falanda atmişsa kanat acarim nedeni ise slow yapan skiller ve bağlamalardan kurtariri bir nevi 2. greater healing pot gibi bişe onden basarsan bi yarai olmaz düz kesilirsin .

:) sorclar glada 2 dot silence bağlama yapar sonrada nuke. ne zaman kullancan kanadı bu komboya karşı :)

• Silence peşine Havaya kaldirma yaparsa kimse bir halta yetişemez ama 3.0 da silence yesede removeshoch kullana bilecez buda ileri için daha iyi ^^

Birde UD nin ather resistini unutuyonuz orası ayri ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 17 Nisan 2012; 14:37:01 >
  • yok 2 dot silence bağlama sona magma delayed inferno nukeee.
  • HIMMMM YAZILANLARDAN ANLIYORUM Kİ BU OYUNDA HİLE YOK
  • quote:

Silence peşine Havaya kaldirma yaparsa kimse bir halta yetişemez ama 3.0 da silence yesede removeshoch kullana bilecez buda ileri için daha iyi ^^

Birde UD nin ather resistini unutuyonuz orası ayri ^^

Cheat engine ile hp sini 16k yapan sorc gördüm ya bu oyunda gerisi hikaye.. 16k hp ile o sorc neler yapar hesab edin.. Zaten cheat engine kullanmaya tam vakıf olan bir hilebaz 1vs6 bile yapabilir Spatalos elyo tarafındayım bu arada.. Hile konusunu alır başını gider böyle.. Ve şunuda buradan belirteyim, eğer bunların önüne en kısa zamanda geçilmezse oyunun metin2 ve k.o dan farkı kalmayacak.. Sonumuz hayır olsun arkadaşlar..

• cheat engine oyundaki rakamları değiştirir. hp yi değiştirebilirsin ama görüntü sende değişir. karşı tarafta deil. ama denemedim ne yalan sölim :D
  • hile var ama oyun oynanmıyacak kadar hile yok. aion en azından en az hileli oyunlar arasında ilk sırayı çeker diye düşünüyorum. bana 0 hilesiz bir oyun söyleyin. çok güvendiğiniz gw2 de hile olmuyacakmı sanıyorsunuz peh hile online oyunların vazgeçilmez tutkusudur olmazsa olmazıdır
  • Az önce ilk defa bende anlam veremediğim bir olaya şahit oldum. Bilgim olmadığı için hemen hack demiyorum ama merak ettim doğrusu. Heironda elyo avlarken storm circle'da bolvig yanına oturmuş dinleniyordum, o sırada aşağıda uçan bir Templar aether kasmaya başladı, biraz minimapten takip ettim adamı, ardından chatradar'da arka arkaya 3 defa flight time'ını artırdığı yazdı. Önce 12sn sonra 20sn sonra tekrar 12sn. Bu yazılar yaklaşık 1-2 sn aralıklarla geldi chatradarda. Arka arkaya 3 defa ayrı ayrı flight time nasıl yükseltmiş olabilir bu templar?
  • Valla Senin dediğini anlamadim. nasil bir olay desen 60+60+20 basti bende aciklamasını yaparim ama 12-20-12 time cikaramadim.
  • quote:

Valla Senin dediğini anlamadim. nasil bir olay desen 60+60+20 basti bende aciklamasını yaparim ama 12-20-12 time cikaramadim.

süre olarak eklediği zaman tutmuyor ama vind of esseince diye bi item ile de ortalama 20 saniye kadar uçma süresi ekleyebiliyorsun. ve serumda kullanabiliyorsun peşine. Ama süreleri tutarsız.. Emin olmadan yorum yapmak biraz yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montenegro

quote:

Valla Senin dediğini anlamadim. nasil bir olay desen 60+60+20 basti bende aciklamasını yaparim ama 12-20-12 time cikaramadim.

süre olarak eklediği zaman tutmuyor ama vind of esseince diye bi item ile de ortalama 20 saniye kadar uçma süresi ekleyebiliyorsun. ve serumda kullanabiliyorsun peşine. Ama süreleri tutarsız.. Emin olmadan yorum yapmak biraz yanlış olur.

süreleri Cikaramadim.
    Yoksa mumkun 3 kere 1Ap wind serum-fine wind serum- Birde wind of esseince olurda .

12-20-12 o işi bozuyor. Bunlari almasi tutarsiz insani acaba diye düşündürür templer.
  • hilesiz oyun mu olur arkadaşlar yapmayın.bu iş bilen adamlar zaten bir şekilde bir açık bulup bundan hile yapabiliyorlar.hiçbir oyun hilesiz olamaz.en güçlü sistemler bile hacklenebilir oyunda hileler baş gösterebilir.önüne geçilemez bu tür olayların.yıllardır mmo oyunları oynayan birisi olarak ben görmedim yani "aaa abi bu oyunda sıfır hile hiç kimse kullanmıyor.kullananlar hemen banlanıyor."diyenleri.olmuştur oluyor olacaktırda.takmayın abi bu kadar adamı kesemiyorsanız kesemiyorsunuzdur.serverda binlece adam var başkalarıyla kapışın :))report edersiniz önlem alınırsa alınır alınmazsa alınmaz.sizde tercihinizi bu doğrultu yapar ister oyunu oynar ister bırakırsınız.oyun mu yok habire geliyor işte:)sanki hayatımız çok adil hilesiz hurdasız da oyunda hile olmamasını bekliyorsunuz:)))sinir bozsa da gerçekler böyle yapacak birşey yok.para konuşur beyler...
  • yeni hack görenler varmı arkadaşlar bu konuşulanlar haricinde. bilelimde. upp
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadNight -- 23 Nisan 2012; 3:42:48 >
  • Gladi ile Arena yapıyorum SMyim ben bilirsiniz Smlerin Fearı yoksa char bir işe yaramaz.. Özellikle arenada kaçıcak pek yerde yok.. Üstelik Gladide +15 bakarma falan varsa hiç şansınız yok.. Bu olan Hack değil tabikide sadece bug vede iyi şekilde değerlendiriyor gladi.. Fear cast etmeye başladığımda adam üstüme koşuyordu vede zıplayıp kanatlarını açtı oldugu yerde çok kısa bir süreliğine.. süzülürken tam fearım adama gitti fakat gladi yere indiğinde fear bozulmuştu bende tabi Fearlı adam diye skill cast etmeye hazırlanırken adam yardı geçti beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Putaza

Gladi ile Arena yapıyorum SMyim ben bilirsiniz Smlerin Fearı yoksa char bir işe yaramaz.. Özellikle arenada kaçıcak pek yerde yok.. Üstelik Gladide +15 bakarma falan varsa hiç şansınız yok.. Bu olan Hack değil tabikide sadece bug vede iyi şekilde değerlendiriyor gladi.. Fear cast etmeye başladığımda adam üstüme koşuyordu vede zıplayıp kanatlarını açtı oldugu yerde çok kısa bir süreliğine.. süzülürken tam fearım adama gitti fakat gladi yere indiğinde fear bozulmuştu bende tabi Fearlı adam diye skill cast etmeye hazırlanırken adam yardı geçti beni :)

Bence anlik bir bug ya da ressist oldu. Zaten oyunda ping denen bir sey var eger dedigin bug oyunda mevcut bile olsa onu adamin tutturabilme ihtimali cok dusuk. Ayrica SM fear olmadan da cok etkili bence sen charini kullanmada sorun yasamissin

• Teşşekkürler aydınlatman için arkadaşım Oyuna başladıgımdan beri sm ile oynuyorum Perentoda herkese sorabilirsin beni ve nasıl sm oldugumu :) Kullanmada sorun yaşıcağımı hiç düşünmüyorum. Sonuçta Fear atarken nasıl olsa adam fear yicek diye bekliyorsun.. Alakasız bi yerde ben skill cast etmeye başladıgımda adam zıplayıp kanat açtı vede bunu 3 kere yaptı ;) Bunlar oyunun olan şeyleri. Clericlerde tam ben fearı atarken kendilerine dispel attıklarında kendilerini cure'liyebiliyorlar.. Vede benim charım gladiye ressist geçicekse ben o charı silerim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Putaza

Gladi ile Arena yapıyorum SMyim ben bilirsiniz Smlerin Fearı yoksa char bir işe yaramaz.. Özellikle arenada kaçıcak pek yerde yok.. Üstelik Gladide +15 bakarma falan varsa hiç şansınız yok.. Bu olan Hack değil tabikide sadece bug vede iyi şekilde değerlendiriyor gladi.. Fear cast etmeye başladığımda adam üstüme koşuyordu vede zıplayıp kanatlarını açtı oldugu yerde çok kısa bir süreliğine.. süzülürken tam fearım adama gitti fakat gladi yere indiğinde fear bozulmuştu bende tabi Fearlı adam diye skill cast etmeye hazırlanırken adam yardı geçti beni :)

o oyunda bir bug yada adamın yaptiği bir şey değil glide yapan adam fear yemez bu oyunun bir özelliğitir ping iyi ise denk getirirsen sürekli cast time olan fear lardan kacabilirsin. bu zaten olan birşey . kale def de commander attiği fearı bile resistlete biliyoruz bu zaten cok uzun zaman dan beri olan birşey .
    Süzülmeye gecen adam fear yemez. ^^

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.