Şimdi Ara

AİON VE HACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.ben ranger ım.

arena of chaos veya arena of discipline ye giriyorum.

1- glada silence vuruyorum.silence yiyor üstte görüyorum.ama adam hala beni yere yatırıyor.silence yiyen biri skill vurabilirmi veya gladın düz vuruşu bile yere yatırıyormu?

2-karşımda ranger var.adama bütün skilleri sallıyorum(charım full dps+full ap).sürekli bi kalkanla skilleri savuşturuyor.cleriğin açtığı kalkan gibi düşünün.sıfır vuruyor adama ve sürekli her skilimden sonra kalkan işareti beliriyor adamın önünde.buralarda kullanılan böyle bi item falanmı var.veya ben bişeyi gözdenmi kaçırıyorum.

bu anlattığım 2 olay sürekli başıma geldiği için artık buraya yazma gereği duydum.yardımcı olabilen olursa inanın çok iyi olur.

herkese iyi oyunlar...

• Silence sadece magical attackları engeller, glad silence yerse sadece kendine heal falan basamaz, başka hertürlü şeyi yapar..

Rangerların her damage aldıklarında kendilerini hızlandıran bir skili var ama kalkan skilleri yok..En azından freetoplay den önce böyleydi.
  • 1- Gladlar ve templar silence yeserlerde düz vuruşu yapabilirler hala ki düz vuruşta düşürür yere seni , ve silence potla kolayca silinir.

2- Rangerları bahs ettiğin gibi bir kalkanı yok ama skil atmanı engelleyecek yani savuşturucak skiillei var .
  • ranger tek seferlik evasion basabilir. gördüğün kalkan efektide antishock scroll kullanmış olabiir bir sefer ama sürekli devam ediyosa problem var demektir.
    hack konusu benim canmı sıkan bi konu gerçekten ki bariz kulananları biliyorum.
    gameforge saolsun banları kaldırmış çoğu NCsoftun banladıklarını + şimdi yenilerde türemeye başlıyor. Hack le alakalı konu açıyosun foruma hemen kaldırıyolar.
    Sabrımızı sınıyolar, hiç bi prensipleri kuralları yok gibi Gamforgenin aionla ilgili. Para geldikten sonra sıkıntı yok
    Ambush atan gladiatör gören masum bi arkadaşım var bu arada yada ona benzer bişey :) eklemek istedim :)
  • @Google dediği gibi Silence yediğinde butun skilleri vurabiliyor.Magical skilleri calişmiyor.

karşindaki adama vuramiyorum diyorsun bu sadece Arenalarda karşina geliyosa Oyunnu içindeki Kutulardan bazı itemler çikar Bunlardan biri Beyaz pot kullandiğinda 1dk sana kimse Dmg Vuramaz. onlara dikkat etmzsen kaybedersin.
  • aynen dicipline de değil ama chaos ta öyle bir pot var beyaz bir pot kutulardan çıkıyor 1dk vuramıyorlar o adama. bide gladın skilleri magical olmadığı için silence yesede vurur. bound diye bir skill var ki bu sadece gladda ve sm de var sadece o skille fiziksel atakları yapamaz yiyenler. ama her gördüğünüze hile demeyin arkadaşlar. banada hile diyen adam var asmo tarafında. özellikle türkler ticket dahi atmışlar. nerden hile tanısı koyuyorlar bilmiyorum. ama şöyle söyleyeyim bariz olmadığı sürece hile demeyin kimseye. hile konusundada artık illuminati modunda yorum yapanlar var. yok şu hile yok bu hile. kesemedikleri adama illa hile :D ya tamam belki iyi oynuyorsundur da karşındakinin item+class üstünlüğü vardır niye hile diyorsun. bi clericle 3 kere duel attım (pryda) ya 3ünde de godstone tuttu. e ben ne yapayım :). yok işte adam sürekli blind atıyo felan diyolar. yav 30 sn cd si var. onu kullansan sonra remove shocktan gelen blind i kullansan sonra bi daha onu kullansan 15sn arayla. hemen hile bu. oldu canım can potu basınca da nerden doldu bunun canı desinler bide.

• quote:

Orijinalden alıntı: gantepli

aynen dicipline de değil ama chaos ta öyle bir pot var beyaz bir pot kutulardan çıkıyor 1dk vuramıyorlar o adama. bide gladın skilleri magical olmadığı için silence yesede vurur. bound diye bir skill var ki bu sadece gladda ve sm de var sadece o skille fiziksel atakları yapamaz yiyenler. ama her gördüğünüze hile demeyin arkadaşlar. banada hile diyen adam var asmo tarafında. özellikle türkler ticket dahi atmışlar. nerden hile tanısı koyuyorlar bilmiyorum. ama şöyle söyleyeyim bariz olmadığı sürece hile demeyin kimseye. hile konusundada artık illuminati modunda yorum yapanlar var. yok şu hile yok bu hile. kesemedikleri adama illa hile :D ya tamam belki iyi oynuyorsundur da karşındakinin item+class üstünlüğü vardır niye hile diyorsun. bi clericle 3 kere duel attım (pryda) ya 3ünde de godstone tuttu. e ben ne yapayım :). yok işte adam sürekli blind atıyo felan diyolar. yav 30 sn cd si var. onu kullansan sonra remove shocktan gelen blind i kullansan sonra bi daha onu kullansan 15sn arayla. hemen hile bu. oldu canım can potu basınca da nerden doldu bunun canı desinler bide.

iyi oynayanı zaten biliyoruz ve anlıyoruz. Sen önüne kalkanı tutma skili ile mau basmış ve yanında chanter speed mantrası olan bi rangerden o şekilde kalkanla hızlı koşan templer görseydin eğer, konuya bir de bu açıdan bakardın dostum. 30 saniye geçmeden tp olan sorclar, ambush atan gladlar, phsycal skile dodge veren sorclar, daha saymak istemiyorum. Çünkü geriliyorum. İyi oynamayla alakası yok hilenin. Biraz daha objektif bakmanı rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet Hile dioruz. Çünkü hile Hiledir göründüğünde bariz belli olur... youtubeden perentoda dönen bazı hileleri izlemenizi tavsiye ederim. Nedense bazıları bu hilecileri pek savunur olmuş.
    Oyunu bilmeyen adamlar tabi kestiremez hilemi deilmi die sen yok dersin inanır geçer... glide hacklari m resist hacklari ve daha değişik olanları var bunların.
    Ota boka hile diyenler var tabi onuda göz ardı etmiyorum Bana da sen hilesin diyen olmuştu :) ama Hile yapanlarıda savunmanızı anlayamıyorum doğrusu. savunmada komik gerçi ''iyi oynuyolar '':)
    ben en azından eminim illumunati modunda yorum yapmıyorum :)
  • Aionu Bırakmış biri olarak yapılan hileleri sayayım burada.
    Havada Yürüme.
    Auto Skill. klavyeye niye basasınızki brakın bot sizin yerinize skillere bassın.
    Boss solo. havadan sololama. Stormwingi sololoyabilirsiniz. Cleric olmanıza gerek yok.
    Auto reaction. anında cevap verme.
    speed hack. attack hızınız değişmez. sevinmeyin.
    no animation.

GW2 de görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk_a -- 17 Nisan 2012; 9:53:05 >
  • Bugün rangerda oynarken peş peşe 10 kere falan stone skin atan sorcerer gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secmenn

evet Hile dioruz. Çünkü hile Hiledir göründüğünde bariz belli olur... youtubeden perentoda dönen bazı hileleri izlemenizi tavsiye ederim. Nedense bazıları bu hilecileri pek savunur olmuş.
    Oyunu bilmeyen adamlar tabi kestiremez hilemi deilmi die sen yok dersin inanır geçer... glide hacklari m resist hacklari ve daha değişik olanları var bunların.
    Ota boka hile diyenler var tabi onuda göz ardı etmiyorum Bana da sen hilesin diyen olmuştu :) ama Hile yapanlarıda savunmanızı anlayamıyorum doğrusu. savunmada komik gerçi ''iyi oynuyolar '':)
    ben en azından eminim illumunati modunda yorum yapmıyorum :)

hile yapanları savunmak? bu mu benim söylediğimden anladığın helal!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montenegro

quote:

aynen dicipline de değil ama chaos ta öyle bir pot var beyaz bir pot kutulardan çıkıyor 1dk vuramıyorlar o adama. bide gladın skilleri magical olmadığı için silence yesede vurur. bound diye bir skill var ki bu sadece gladda ve sm de var sadece o skille fiziksel atakları yapamaz yiyenler. ama her gördüğünüze hile demeyin arkadaşlar. banada hile diyen adam var asmo tarafında. özellikle türkler ticket dahi atmışlar. nerden hile tanısı koyuyorlar bilmiyorum. ama şöyle söyleyeyim bariz olmadığı sürece hile demeyin kimseye. hile konusundada artık illuminati modunda yorum yapanlar var. yok şu hile yok bu hile. kesemedikleri adama illa hile :D ya tamam belki iyi oynuyorsundur da karşındakinin item+class üstünlüğü vardır niye hile diyorsun. bi clericle 3 kere duel attım (pryda) ya 3ünde de godstone tuttu. e ben ne yapayım :). yok işte adam sürekli blind atıyo felan diyolar. yav 30 sn cd si var. onu kullansan sonra remove shocktan gelen blind i kullansan sonra bi daha onu kullansan 15sn arayla. hemen hile bu. oldu canım can potu basınca da nerden doldu bunun canı desinler bide.

iyi oynayanı zaten biliyoruz ve anlıyoruz. Sen önüne kalkanı tutma skili ile mau basmış ve yanında chanter speed mantrası olan bi rangerden o şekilde kalkanla hızlı koşan templer görseydin eğer, konuya bir de bu açıdan bakardın dostum. 30 saniye geçmeden tp olan sorclar, ambush atan gladlar, phsycal skile dodge veren sorclar, daha saymak istemiyorum. Çünkü geriliyorum. İyi oynamayla alakası yok hilenin. Biraz daha objektif bakmanı rica ediyorum.

ben hile yok demedim ama olmayana da hile diyebiliyor insanlar. misal sorc 30sn dolmadan tp kullanabilir remove shocktan da tp geliyor. misal sorc fiziksel skillere dodge verebilir "illusion" diye bi skili var 2 skili dodge geçirir. ha yokmu hile yapan var. öldüğü yerden bana ok atan ranger oldu :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Montenegro

quote:

ben hile yok demedim ama olmayana da hile diyebiliyor insanlar. misal sorc 30sn dolmadan tp kullanabilir remove shocktan da tp geliyor. misal sorc fiziksel skillere dodge verebilir "illusion" diye bi skili var 2 skili dodge geçirir. ha yokmu hile yapan var. öldüğü yerden bana ok atan ranger oldu :D

Sorcların remove shocktan sonra tp kullandığını biliyorum. 3 kere tp olabiliyor.. yazmayı unutmuşum yukarıda. Ayrıca 2 skili dodge ettiğini de biliyorum. Lakin ben adama bütün skilleri sallıyorum, 2 sini dodge'lasa geri kalan 3 ü nasıl dodge'luyor :) Daha düne kadar dalga geçerek kestiğim Glad'ı şimdi değil kesmek neredeyse damage vuramadan 3.5 k gibi kritik damageler yiyorum. Classım chanter ve buffları nerede kullanacağımı da biliyorum. Yine de bu adama ölmekten kurtulamıyorum :) Sonra da küfürün adı günah oluyor Gw2 yi bekleyenlerdenim bende. Bu oyunun sonu iyi değil. Kaydettiğim o kadar çok hileci varki, lakin videoyu yollasam ilgilenecek birimleri bile yok şu anda Gameforge'un.. Zaten hile olduğunu anlamaları için oyunu iyice bilmeleri gerekir ki bu da şu anda imkansız..

• Bir adamda Hile var demem için onla eşit özellikteki diğer charlari karşilaştirmam gerek.
    Gladda Bakarma Spear var Max attack 700 çivari olur. adam geliyor benim glad 4 vuruşa aliyor. benim Gladda ise Elinde Archon Bridge General Spear var +10 Toplamda %13 pvp Attack li bi Silah Attack 890 çivari ama ben bana benzer adamlara Öle dmg Vuramiyorum.
    Siz nedersiniz bu adama? Elinde Bir bakarma Var tek ve en önenli özelliği Uzaması uzayınca max attackmi artiyor?(yok)

@Montenegro
    ambush atan gladlar
    Demişin Gladlarda bir skill var Cok kulllanişli değil ama bug giderilse gladlarin Ambush denebilir düzgün calişsa.
    Whirling Strike II bu skile yanina gelmiş olabilir. adamı savunmuyom yalniş anlama sadece yapabileceği bir şeyi yaziyorum.

Oyunda hile yokmu Sürüsüne bereket Cek video nu ispatla Gönder . he nere göndercez orasıda beli değil şimdilik bi şikayet muhattam alincak yer bulamadım. Şimdilikhttp://www.aionreport.eu/ site var herkes buradan paylaşiyor.Forum kismina bakarsan görursun.

• Öncelikle belirteyim, mesajım bu konudaki kimseyi hedef almıyor, ayrıca oyunda hack olduğunu bende kabul ediyorum. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime...

Aion PvP anlamında çok hızlı bir oyun, skill akışları, hp/dps oranları çok düşük olduğu için 5saniyede bile bir vs'nin bitmesi mümkün olabiliyor. Bir çok sınıf sahip olduğu speed skilleri ve itemleri sayesinde 1-2 sn içinde 4-5 skill atabiliyor. Buda takip etmeyi oldukça güçleştiriyor. Aynı zamanda oyunda bir çok oyuncu diğer sınıfların skill'lerine hakim değil ne yazık ki... Hal böyle olunca gantepli isimli arkadaşında dediği gibi olur olmadık kişiler hacker diye yaftalanıyor. Sen bütün sınıfların skill'lerini bilmiyorsan, pvp esnasında sakin bir şekilde kalıp olayları çok iyi yorumlayamıyorsan, birde üstüne adam seni pert ediyorsa elbette "bu adam hacker" demek işin en basit kısmı oluyor...

Kısacası çok çok bariz şeyler görmediğim sürece asla birine hacker demem ben. Kaldı ki şimdiye kadar speed hack ve no-animation dışında bu söylenen hack tarzlarına hiç şahit olmadım. Yok sorcerer 50 defa ironskin açıyomuş, yok 6 defa arka arkaya leap atıyomuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Öncelikle belirteyim, mesajım bu konudaki kimseyi hedef almıyor, ayrıca oyunda hack olduğunu bende kabul ediyorum. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime...

Aion PvP anlamında çok hızlı bir oyun, skill akışları, hp/dps oranları çok düşük olduğu için 5saniyede bile bir vs'nin bitmesi mümkün olabiliyor. Bir çok sınıf sahip olduğu speed skilleri ve itemleri sayesinde 1-2 sn içinde 4-5 skill atabiliyor. Buda takip etmeyi oldukça güçleştiriyor. Aynı zamanda oyunda bir çok oyuncu diğer sınıfların skill'lerine hakim değil ne yazık ki... Hal böyle olunca gantepli isimli arkadaşında dediği gibi olur olmadık kişiler hacker diye yaftalanıyor. Sen bütün sınıfların skill'lerini bilmiyorsan, pvp esnasında sakin bir şekilde kalıp olayları çok iyi yorumlayamıyorsan, birde üstüne adam seni pert ediyorsa elbette "bu adam hacker" demek işin en basit kısmı oluyor...

Kısacası çok çok bariz şeyler görmediğim sürece asla birine hacker demem ben. Kaldı ki şimdiye kadar speed hack ve no-animation dışında bu söylenen hack tarzlarına hiç şahit olmadım. Yok sorcerer 50 defa ironskin açıyomuş, yok 6 defa arka arkaya leap atıyomuş...

Valla Ben gözumun önunde Banlanmak bilmeyen Bİr Sorc Gördum uyutulamiş ona atak yapan 6+ kişi Bu kişi Sorc adam Kalkani tazeleyeren tp olarak ziplayarak bu 6+ kişiyi kesti ve adam dmg bile almadi. habi en noobum ordaki herkesmi noobdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 17 Nisan 2012; 12:17:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

quote:

Öncelikle belirteyim, mesajım bu konudaki kimseyi hedef almıyor, ayrıca oyunda hack olduğunu bende kabul ediyorum. Şimdi gelelim asıl söylemek istediğime...

Valla Ben gözumun önunde Banlanmak bilmeyen Bİr Sorc Gördum uyutulamiş ona atak yapan 6+ kişi Bu kişi Sorc adam Kalkani tazeleyeren tp olarak ziplayarak bu 6+ kişiyi kesti ve adam dmg bile almadi. habi en noobum ordaki herkesmi noobdu?

Bir sorc 6 kişiyi kestiyse hacktir başka bir açıklaması yok, keşke video almaya falan çalışsaydınız. Ancak benim atıfta bulunduğum durum başka, bazı insanlar ne yazık ki daha karşıdakinin skillerini bilmeden, pvp esnasında sakin kalamadan yenilince olayı hemen hack'e bağlıyor. Mesela sen burda yazın ya 6 kişiyi kesen sorcerer'ı, artık yenilmeyi kendisine yediremeyen bir vatandaş gazı alıp, 1v1'de boq açıp kafasına 3 tane nuke indiren sorcerer'a bile hacker diyecek...

• Spatalos Elyos Zooe imiş ismi tanimiyorum şahsen .sitede ispatlanmiş.
  • quote:

quote:

quote:

Bir sorc 6 kişiyi kestiyse hacktir başka bir açıklaması yok, keşke video almaya falan çalışsaydınız. Ancak benim atıfta bulunduğum durum başka, bazı insanlar ne yazık ki daha karşıdakinin skillerini bilmeden, pvp esnasında sakin kalamadan yenilince olayı hemen hack'e bağlıyor. Mesela sen burda yazın ya 6 kişiyi kesen sorcerer'ı, artık yenilmeyi kendisine yediremeyen bir vatandaş gazı alıp, 1v1'de boq açıp kafasına 3 tane nuke indiren sorcerer'a bile hacker diyecek...

Hehe Sorc lara nadiren Sm ve Chanter lara kesinlikle vs yapmam .uydurukda olsa mr set yaptim. şimdi bunu kullancağim zaman sorc 1000m.a skillacmiçsa ne önemi var o skill bitene kadar kacarim misal sonra o bittimi bi Godstone tutmasi için dua eder berserk acak dalarim.
    karşindakini skillerini tanimak önemli .
    Ranger Tactical Retreat I açtiğinda oadama bi tane bile burmam gide bildiğim kadar vurmadan yaninda yada belirli mesafede gitmeye calişirim tabili o anki duruma göre.
    Templer 4k dp ve iron acarsa arkamdan koşturum o kalkan varken vurmam demenk skill boşuna cd girmesi demek..
    illaki bilmediğimiz özellikler oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hehe Sorc lara nadiren Sm ve Chanter lara kesinlikle vs yapmam .uydurukda olsa mr set yaptim. şimdi bunu kullancağim zaman sorc 1000m.a skillacmiçsa ne önemi var o skill bitene kadar kacarim misal sonra o bittimi bi Godstone tutmasi için dua eder berserk acak dalarim.
    karşindakini skillerini tanimak önemli .
    Ranger Tactical Retreat I açtiğinda oadama bi tane bile burmam gide bildiğim kadar vurmadan yaninda yada belirli mesafede gitmeye calişirim tabili o anki duruma göre.
    Templer 4k dp ve iron acarsa arkamdan koşturum o kalkan varken vurmam demenk skill boşuna cd girmesi demek..
    illaki bilmediğimiz özellikler oluyor.

gladların yaptığın en büyük hata sorclarla kapışırlarken kanat skilini duelden önce basmamaları :D basmayan glada iyi bir sorc basar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gantepli -- 17 Nisan 2012; 12:56:27 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.