Şimdi Ara

Aion'u oynayan arkadaşlardan sistem tavsiyesi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu oyunu oynamak gibi planlarım vardı,oyunu aylar öncesinden edinmiştim.Yeni bir laptop alıp,oyunu oraya kuracak ve büyük bir keyifle oynayacakdım.Lakin laptop'u satın aldım ve başıma gelmeyen talihsizlik kalmadı,geri iade etmek durumunda kaldım.Şuan elimde bulunan ,3-4 yıl kadar önce toplanmış bu masaüstü sistemiyle ne kadar verimli oynayabilirim diye başınızı ağrıtacakdım.İçinde bulunduğum haftalarda yine uygun bir laptop bulursam edineceğim sıkıntı yaşamayacağım,ama o zamana kadar ucundanda olsa başlayayım diyorum.Bana questleri yapmama yetecek,grind te keyif alabileceğim,güzel kastıkdan sonra abys ide rahatsız edebileceğim bir sistem olarak beni bir süre idare edermi aşağıdaki pc ? Ayrıca sıkıntı yaşayacak olursam,idareliğine hangi parçalarını değiştirmem icap eder?

Microsoft W.Xp-Sp2
    Intel(R)
    Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz
    3.06 GHz,1.00Gb Ram
    GeForce 9500 GT (512 mb)

Oyunu oynayan arkadaşlarımızda,kendi orta seviye sistemleriyle ne denli verip alıp oynayabiliyorlar,bilgilendirirlerse sevinirim...

• ekran ayarlarını en düşükte oynarsan sorun olmaz..kalabalıga girdinmi bi süre kasabilir ama pve ye engel deill.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Aion'u her bilgisayarda oynayabilirsin.
    5 - 6 senelik bilgisayarda oynuyorum.

Kale savaşlarına katılmamışsın sanırım hiç? pve kasmaya benzemiyor çünkü :)
    (@!)!O"""""**O"""""'''''''''|"""" O""
  • bu oyunu düzgün oynamak istersen iyi bir sistem ister. ama genede bi sorun var. ne kadar iyi sistemin olursa olsun ttnet in insafına kalıyorsun. ping durmadan inip çıkıyor. kalabalık ortamlarda çakılıp kalma ihtimali,n yüksek. örneğin kale savaşları gibi ortamlarda. mesela ben solo takılırken 80-140 fps arası oynuyorum. herşey full. ama 15-20 kişi bossun başına toplanınca bide boss çıkıp aksiyon başlayınca herşeyu iptal bi şey görmeden basıyorum skillere.
    sistemimi sorarsan c2duo e7500 işlemci-gts 250 ekran kartı- 2gb ram soğutma çok iyi. sen o p4 sistemle ne yapabilirsin düşün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbc -- 25 Temmuz 2010; 17:14:14 >
    Western Digital Caviar Black 500GB 3.5'' SATA 7200RPM Sabit Disk
    Asus p5Q anakart
    Cooler master mini server kasa

vs vs çok iyi değil ama iyi bir pcye sahibim fakat savaşlarda kasılıp kalıyorum skill vurmak işkence oluyor. Arkadaşın bahsettiği gibi TTNET le alakalı bir sorun ben bunu savunuyorum ama bir çok arkadaşım bilgisayarını yenilemeyi düşünüyor bende ilk olarak kablo nete geçmeyi düşünüyorum...
    4gb ram
    makinamde insaların olduğu yerde kasıyor benden söylemesi
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler.Bu pc de pve grind den başka birşey yapamayacağım gibi görünüyor,onda dahi sıkıntı yaşamam muhtemel olacak gibi.Size sormak istediğim alttaki özelliklerde bir laptop,oyunu kusursuza yakın oynamamı sağlarmı?(Kale savaşlarını es geçiyorum,dediğiniz üzere bağlantıyla ilgili sanırım sorun)

İşlemci Teknolojisi Intel Core İ5
    İşlemci Hızı 2.26GHz Turbo ile 2.53GHz
    İşlemci Numarası 430M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 320 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5650
    Ekran Boyu(inch) 17.3"
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1600 x 900
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr
    Ağırlık 3.2 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• Bu son yazdıgın özellikteki bir pc güzel özelliklere sahip. ama kullanılan ürünler muhtemelen cok kaliteli olmayan markalar olucak. Aynı ürünleri kendi alanlarında uzmanlasmıs markalardan kendine bir masaüstü pc toplarsan harika oynarsın.. ama laptop için zaten elverişli bir oyun değil.. işlemciye dayalı bir oyun vede burç un dediği gibi ttnet ile cok alakalı bir oyun.. bu alıcagın laptop işini görür yinede ama 2-3 saatte bir dinlendirmek yararlı olur :) + altına sogutucu falan koymanı tavsiye ederim. Oyun gerçekten ağır ve kaliteli bir oyun. şu anda serverlarda birleşti heryer insan o yüzden sıkıntı yaşaman gayet normal.. sanırım bu oyunu türkiyede kimse kusursuz oynayamaz full+ full+ pc toplasa bile tt net bunun önüne geçer..

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.