Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: foreweer

    İtem mall büyük ihtimalle olmayacak ama level'ında dediği gibi olabilir.Bakalım açılsın göreceğiz.

    Ayrıca oyunda yemek bile yapabilcez.Bu sisteminde oyuna baya bir renk katcağını gösteriyor.

     Aion Online - Genel Konu



    Merak ettim, bu oyunda ev hanımlarına yönelik sabah tv programı yapacak mıyız? Sahne aynen ona benziyor... Cooking olayı Archlord'da da var, böyle sahneler olmasa da, temelde buff için kullanılıyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: foreweer

    Arkadaşlar resim koydumda bakıyorum iyicene saçmalamışsınız.

    seljukj dediğimiz gibi item mall istemi olmayacak.LeveL dediğin gibi şapka fln filan süs amaçlı şeyler olcak.YANLIZ oda queslerle yada belli bir para karşılığıyla olcak ki ben onun olcağını sanmıyorum.SC olayınıda yabancı sitede açıklamışlardı.Yani asla olmayacak diye siteyi bulabilirsem yollarım.Yani herşey belli olcak asla ayrımcılık yapılmıcak.Zaten yapımcılar para derdinde olsalardı item mall sistemini çıkarırlardı.Yapımcılarının anı şanı belli.Yemek olayı bence çok güzel bazı arkadaşlar her zamanki gibi espiri yapmaya çalışmışlar ama artık aldırmıyorum.Forumda zaten espiri yaptıgını zanneden arkadaşlar çoğaldı.

    2.si sadece yemek yapmak olmayacak onların resimlerinide,sırf senin bu lafın için koyuyorum.Yoksa sadece aiontr de yayınlıcaktım.(Açıklamaları şu an çevirilme aşamasında.Orjinal açıklamaları almancadır.En kısa sürede aiontr de yayınlanacaktır.)

    Not:Bu yazımı sana karşı yazılmış bir laf olarak algılama sadece senin endişelerini biraz olsun gidermekti.Gidere bildiysemde ne mutlu bana.

    Pot yapmak
    />

     Aion Online - Genel Konu


    Kıyafet yapmak
    />

     Aion Online - Genel Konu


    Silah yapmak
    />

     Aion Online - Genel Konu


    Zırh yapmak
    />

     Aion Online - Genel Konu


    Taş yapmak
    />

     Aion Online - Genel Konu


    biraz uzun bir alinti oldu ama resimler icin saol foreweer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 29 Mart 2008; 13:42:52 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: seljukj

    Bence npc sistemi sadece görev amaçlı olmalı. Tüm üretimi oyuncular yapmalı ki oyunun rpg oldugunu biraz anlayalım. Sadece slot slot mob kesmek bence rpg ye aykırı. Rol yapıcaksın yani karakterin bi mesleği bi yaşamı olmalı, bu özdeşleşmekdir oyunun senaryosu içerisinde bir karakter olabilmektir bence. Skill ağaçları nasıl? şimdi içeriği merak ediyorum işte ilk gereklilikler karşıladıktan sonra.... Item mall olmaması beni sevindirdi (Firmanın dediği eğer değişmezse sonradan) Ama skill sisteminde bir korkum var lvl atla skill aç mantığımı olucak yoksa kitapları alıp onları okutarak skillmi çalışıcaz, bence ikinci seçenek daha güzel olur diye düşünüyorum. Karakter sadece lvli daha fazla atack ve defance için kassın, skillerse zamanla kitaplardan çalışılarak öğrenilsin. Örneğin Eve online. Bu şekilde oyuncunun yeteneği daha fazla ortaya çıkar.

    Son olarakda mutfak,aşçılık oyunda karaktere nasıl yardımı olan bir faliyet? Bu gösterdiğin mesleklerin karaktere oyunda destekleri olduğu aşikar. Bu mesleklerle para kazanıcak ve ihtiyaçlarını karşılayabilicek oyuncu ama mutfak çok zorlama. "Bi farkımız olsun abi napalım?" sorusuna cevap diğeri "karnım aç mutfağa gidip bişiler yapıcam" der ve diğeri "buldum aşçılık koyalım len al sana fark" böle bişi duruyo bu aşçılık. Pişirdiğini pot diye kullansa, e potçuluk diye yazmışsın mesleği neden o konsun birde....

    CCP nin Eve den sonra mitolojik bir rpg yapması gerekiyo artık....!


    Çok güzel sorular sormuşsun ama bunların cevaplarını ileriki zamanlarda vercem.Bu aralar işlerimden dolayı fazla araştırma yapamıyorum ama en kısa zamanda sorularına cevap vercem.
    Yemek olayı LeveL ın dediği gibi olabilir.Skill olarak tam bir bilgiye ulaşamadım.Yine LeveL ın dediği gibi aion korea da tam olarak açılmadı.O yüzden fazla bilgi alma şansımızda olmuyor.

    Önemli değil resimler için LeveL.




  • güncel.
  • Oyun güzele benziyo ama şöle bi durum var daha çıkmadan bir çok yorum yapıldı yarısı kötü olur yarısı iyi olur kimi çekimser kalır... Bende kendi yorumumu yaptım tkrrlıyorum WoW bitmeden bu tarz oyunlara ekmek yok kısacası bu. Gelelim NcSoft un bu işteki mantığına herkezin bildiği gibi WoW u çökertmek için bitirmek için hazırlanıyorlar daha doğrusu blizzard ı bitirmek için 1. bu imkansız bi olay çünkü bi kere wow gibi bir hikayesi yok Aion nun 1-0 yenik başladı yani.Blizzard ın elinde bir çok koz var WoW bittimi Star Craft ı sürer budamı bitti Diablo 3 Online der ortalık ayağa kalkar bunlar en kötü durumda yani ncsoft başarılı olduğunda düşünecek ihtimaller ki zaten bu oyunları çıkartıyo Blizzard açıklamasını yaptı NcSoft sadece hızlanıdırır... NcSoft un emeğine saygım sonsuz inanılmaz grafiklere sahip bir oyun yapmışlar sırf görsellik için oynamaya bile değer NcSoft u bir kenara atalım son zamanlarda çıkan oyunlara bakarsak ilk olarak Cabal dedik işte kasıp kavurcak ne oldu ? 6 ay oynandı şu anda lafı bile geçmiyo paralıydı parasız oldu. 2moons online dedik bütün oyunları bitirir dedik ne oldu ? 2moons bitti farkında değil ki 2moons un grafikleride Aion dan altta kalır bir yanı yok. Bu demek oluyoki bu kadar çalkantı yaratan oyunlar mlsf ki hayel kırıklığı yaşıyo bir nedenide şu artık benim kadar Lineage grafiklerini şu oyunlarda görmek midemi bulandırdı resmen 2moons kopyası resmen lineage in Aionunda hiç bi farkı yok. Benim düşüncem bu oyun %60 yalan olur %40 ihtimallede başarı yakalar pek şans vermiyorum açıkcası görüntü hoş ama oynanabilirlik çok çok çok önemli Click And Move olursa baştan yalan olur diyim size :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 31 Mart 2008; 12:14:27 >




  • Haklisin o yuzden cb yi bekliyoruz sabirsizlikla. Bu bekleme suresince bos duruyomuyuz???!
    Hayirrrrrrrrrrrrr.! ^^ yeni yeni çeviriler yayinlaniyor takip edin AionTR yi çeviri trafigine hiz verdik.
    Hem konu guncel hemde yeni bir ceviri var. Hemde NCSoft ta bi kac soru sordum aksama cevaplari koyucam. Ayriyetten sizde soru sormak istiyorsaniz aiontr de bu konula ilgili bir konu war.
    Anma cok AionTR lafi gecti :P
  • Güncel
  • acildimi oyun Topic Baya bi uzun bu arada 256mb ekran kartı 512ram 80sata 3,2cpu ile oynuyabilirmiyim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bornavilivarol

    acildimi oyun Topic Baya bi uzun bu arada 256mb ekran kartı 512ram 80sata 3,2cpu ile oynuyabilirmiyim?


    Topic in en basinda yaziyor zaten. Oyun daha cikmadi 2008 yaz oncesi diye. ^^

    Ramini yukseltmen lazim. Ekran kartinin modeli onemli, cpununda modeli onemli. Ama rami yukseltirsen minimumda calistirir herhalde. Oyun FryEngine in gelistirilmisini kullaniyor. FryEngine oyunlarina gore hesap ediver. Simdilik belli degil hic bisi.
    edit:
    e yuh yane cryengine a fryengine yazmisim uyumam lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 2 Nisan 2008; 2:58:19 >




  • Güncel.
    2 CB nin bitmesine ne kaldiki sunun surasinda. Yaz da yaklasti.
  • Konu Güncel gormeyen kalmasin.

    Oyun ciksada yada haberler artsada faydali bisiler yazsak suraya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tyrande

    Oyun güzele benziyo ama şöle bi durum var daha çıkmadan bir çok yorum yapıldı yarısı kötü olur yarısı iyi olur kimi çekimser kalır... Bende kendi yorumumu yaptım tkrrlıyorum WoW bitmeden bu tarz oyunlara ekmek yok kısacası bu. Gelelim NcSoft un bu işteki mantığına herkezin bildiği gibi WoW u çökertmek için bitirmek için hazırlanıyorlar daha doğrusu blizzard ı bitirmek için 1. bu imkansız bi olay çünkü bi kere wow gibi bir hikayesi yok Aion nun 1-0 yenik başladı yani.Blizzard ın elinde bir çok koz var WoW bittimi Star Craft ı sürer budamı bitti Diablo 3 Online der ortalık ayağa kalkar bunlar en kötü durumda yani ncsoft başarılı olduğunda düşünecek ihtimaller ki zaten bu oyunları çıkartıyo Blizzard açıklamasını yaptı NcSoft sadece hızlanıdırır... NcSoft un emeğine saygım sonsuz inanılmaz grafiklere sahip bir oyun yapmışlar sırf görsellik için oynamaya bile değer NcSoft u bir kenara atalım son zamanlarda çıkan oyunlara bakarsak ilk olarak Cabal dedik işte kasıp kavurcak ne oldu ? 6 ay oynandı şu anda lafı bile geçmiyo paralıydı parasız oldu. 2moons online dedik bütün oyunları bitirir dedik ne oldu ? 2moons bitti farkında değil ki 2moons un grafikleride Aion dan altta kalır bir yanı yok. Bu demek oluyoki bu kadar çalkantı yaratan oyunlar mlsf ki hayel kırıklığı yaşıyo bir nedenide şu artık benim kadar Lineage grafiklerini şu oyunlarda görmek midemi bulandırdı resmen 2moons kopyası resmen lineage in Aionunda hiç bi farkı yok. Benim düşüncem bu oyun %60 yalan olur %40 ihtimallede başarı yakalar pek şans vermiyorum açıkcası görüntü hoş ama oynanabilirlik çok çok çok önemli Click And Move olursa baştan yalan olur diyim size :D

    yaa ben şunu anlamadım ne diye wowla kıyasıylıyorsunuz ki oyunu kendi çapında bir oyun işte
    yok neymiş wowu bitirmek için oyun çıkarmış filmmi ne bu oyun firması bu tabikide oyun çıkaracak
    tamam wow güzel bir oyun olabilr ama her oyunun kendi has ve zevk verici bir özelliği vardır kimisi knight oynar zevk alır kimisi rappelz silkroad cabal vs oynar zevk alır




  • oyun 20gbmı beynim döndü:S crysis bile 12gb 20gb nedir yaw bu kadar içerikli bir oyunmu?:S:S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wingo119

    oyun 20gbmı beynim döndü:S crysis bile 12gb 20gb nedir yaw bu kadar içerikli bir oyunmu?:S:S

    O bilgi CB icin.

    Bu arada oyun w,a,s,d kullanacakti simdi aklima geldi. Click and Move bir oyun olmucak yane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 4 Nisan 2008; 17:53:46 >
  • Güncel...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ß@TÚ

    Güncel...

  • Güncel.


    Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 17 Nisan 2008; 12:43:40 >
  • Güncel.
  • Güncel.

    Kore beta da yapilan degisiklikleri anlatan ingilizce bir yazi aion kore resmi sitesinde yayinlandi.
  • Utanir oldum su konuyu uplamaktan

    Gormeyen kalmasin. 10000 gosterimi gecince uplamicam bi daha ^^
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.